#3450069 - 11/10/2009 01:27
Re: NHL Regular season 09/10
[Re: Patrolinho]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2003
|
Witam! Wczoraj niepowodzenie na całej linii. Dziś poszło coś takiego: Philly – Anaheim under 5,5 2.10 Bwin 1j. Ottawa – Atlanta 2 (OT+SH) 2.25 Bwin 1j. Za drobne na Kowalczuka I spółkę. Ilya w tym sezonie deklaruje lepsze wyniki drużyny. Zobaczymy… Florida – NJD 1 2.45 Bwin 1j. Za drobne na Pantery postawię. Nawet pomimo wczorajszego pogromu przez Karolcię… Boston- NYI Ile goli strzeli Boston? Powyżej 3 1.75 Bwin 2j. Tutaj się trochę boję undera ale może Boston stanie na wysokości zadania. Stawka minimalna. Detroit – Washington 2 (OT+SH) 2.10 Bwin 2j. Washington w roli “doga” dziś wg mnie jak najbardziej do grania. TBL- Carolina 1 (OT+SH) 1.75 Bwin 5j. Jak widać po stawce jest to dla mnie dziś mecz kluczowy. Na BOLTs stawiałem już wcześniej, chociaż było blisko to się nie udało. Tampa w tym sezonie naprawdę „ulepszyła” skład, ostatni mecz ostrzelali Devils 44-34 ale polegli po OT (notabene Diabły wyrównały w ostatniej sekundzie). Pomimo, że wczoraj Karolcia rozjechała Pantery 7-2 dla mnie to dziś wyższość powinni pokazać gracze Tampy. Chicago – Colorado over 5,5 1.80 Bwin 4j. Chicago – Colorado 1 (OT+SH) 1.45 Bwin 2j. Jastrzębie dziś powinny się uporać z nad wyraz dobrze spisującymi się obecnie Lawinami. Z reguły nie gram takich kursów w NHL ale z (OT+SH) wydaje się w tej parze naprawdę „bezpiecznym” typem. St.Louis – LAK 2 (OT+SH) 2.30 Bwin 1j. LAK wg mnie w tym sezonie będą naprawdę mocni. Phoenix –Columbus 1 (OT+SH) 1.83 Bwin 2j. SJS – Minnesota over 5,5 1,87 Bwin 4j. W SJ dziś Wild będą rozstrzelani… Ostatnio W-L-Zw: 0-2-0 (-2,0j.) Stan: 3-7-0 (-7,44j.) Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#3450855 - 11/10/2009 07:23
[Re: Ralph]
|
enthusiast
Meldunek: 19/10/2005
|
Witam jeszcze pare minut do meczów; zobaczymy czy lista moich pobożnych zyczeń będzie strzałem w cel czy kulą w płot Philadelphia - Anaheim - typ: 1 Pryznaję - Phily to jedna z moich ulubionych ekip, do tego widać ofensywny potencjał. mecz ma kilka smaczków: Pronger naprzeciw kolegom z którymi wywalczył Stanley Cup Chicago - Colorado - typ 1 Silna skąd inąd ekipa Chicago inauguruje sezon na własnym lodzie we "Wietrznym Mieście" (w Chicago Polonusi chyba są liczni więc dla nas to tak jakby "nasi" . Avs super rozpoczęli sezon i kolejny polski akcent - Wolski strzelił już 3 gole. Polski mecz w NHL stawiam jednak na Jastrzębie. Toronto - Pittsburgh - over 5,5 pachnie mi tu jednak przekroczeniem tej linii, bo oprócz dobrego Bilansu Toronto przeciw mistrzom Ci drudzy też mają ofensywne argumenty: Evgeni i Sid wiadomo... poza tym myśle jeszcze o : SJS - Minesota - over 5,5 (Heatley się rozkręca?) oraz Nashville - Bufflo (statystyki mówią, ze Nashville to ekipa własnego lodowiska) pozdrawiam Hazardzistów
|
Do góry
|
|
|
|
#3451135 - 11/10/2009 18:58
[Re: violent]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
|
Nie ladnie skonczyla sie dzisiejsza noc, najbardziej szkoda kuponów na ktorym byl bet na Phoenix i Atalante. Pozostale to juz calkiem tragicznie Co do kursow to nie weim, nie zwrocilem na to uwagi, aczkolwiek kursy ponizej 1,9 sa wg mnie na tyle niepokojace ze lepiej obstawic na druga druzynke. Kilka dni temu obstawilem na jednym kupnie 3 mecze po kursach 3,xx PLN, siadly 2 W zeszlym sezonie rowniez kilka razy trafialem mecze w takich kursach i bylem bardzo szczesliwy Narazie ciezko cokolwiek tutaj typowac, poczatek sezonu a NHL ma to do siebie, ze druzyna ktora mogla zajsc wysoko w poprzednim sezonie moze teraz ledwo ciagnac od meczu do meczu pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#3452061 - 12/10/2009 02:15
[Re: lelu]
|
veteran
Meldunek: 12/12/2002
|
Vancouver - Dallas Gole strzelone w tercjach od pierwszego meczu: Vancouver I ter II ter III ter 0 2 1 0 0 0 1 1 1 3 2 2 Dallas I ter II ter III ter 0 1 1 1 2 1 1 2 2 Typ: II tercja +1,5
|
Do góry
|
|
|
|
#3452335 - 12/10/2009 04:43
[Re: lemex]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2003
|
Witam! Dla mnie wczorajsza noca bardzo udana. Moglo byc lepiej gdyby któryś z dogów jeszcze wlazł ( Florida, Washington lub Atlanta). TBL nie zawiodła, a Boston uratował tyłek w ostatniej tercji. Dziś: NYR - Anaheim 2 (OT+SH) 2.25 Bwin 2j. Kaczory nieźle sobie w tej sesji radzą więc spróbuję dziś na nich. Ostatnio W-L-Zw: 6-4-1 (+7,73.) Stan: 9-11-1 (+0,29j.) Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#3453037 - 12/10/2009 20:01
[Re: Ralph]
|
veteran
|
Zastanawiam się nad Los Angeles i wydaje mi się, że jeśli mają kogoś ograć z Atlantic Division, to najbardziej możliwe jest to w dzisiejszym meczu z Islandersami. LA podczas wizyt w Atlantic Division nie przegrywa wszystkich spotkań. Teraz zawitają w Nowym Yorku na mecze z Islandersami i Rangersami. NYI w 3 meczach 3 remisy. Wracają do domu po odwiedzinach w Bostonie i Ottawie. Dla mnie to typowy średniak, który może wygrać i przegrać z każdym w najmniej spodziewanym momencie. Królowie jak na ten czas zaskakują na +. Oprócz porażki na starcie z Kojotami(3:6), odnieśli 3 kolejne zwycięstwa, między innymi nad San Jose 6:4, co nie powinno umknąć uwadze. 4 mecze i 17 strzelonych bramek na mnie robi wrażenie i dzisiaj proponuję Los Angeles jako zwycięzcę meczu w NY. NYIslanders-Los Angeles 2
|
Do góry
|
|
|
|
#3453887 - 13/10/2009 02:17
[Re: Zebras Fan]
|
enthusiast
Meldunek: 31/10/2006
|
To ja spróbuje jeszcze inaczej, w meczu Islanders - Kings Lemex upatruje szansy gości, Zebras Fan fan X to ja spróbuje zagrać na zwycięstwo Islanders, zgadzam się, ze Islanders to przeciętniak ale liczę dzisiaj na ich przełamanie, wszystkie 3 porażki które do tej pory zanotowali były po OT i to z dobrymi drużynami więc mam nadzieje, że dzisiaj na własnej tafli się przełamią, jest to typowy Typ na przełamanie New York Islanders - Los Angeles Kings Typ 1Trafione typy: 6, nietrafione 2
|
Do góry
|
|
|
|
#3454528 - 13/10/2009 18:10
[Re: jacky sparrow]
|
veteran
|
W meczu Toronto-Colorado można szukać zwycięzcy w oparciu o "przełamanie serii". Zapewne wielu typerów zastanawia się, kiedy wreszcie Toronto wygra mecz i czy dobrze spisujące się od początku sezonu Lawiny mogą dzisiaj przegrać. Widziałem wczoraj Lawiny w akcji i jeśli zagrają z takim "zębem" przeciwko Liściom, to "nici" z przełamania złej passy ekipy z Kanady . Dla mnie faworytem są Lawiny pomimo to, że są w trakcie sesji wyjazdowej i aby wrócić do domu zostały im jeszcze 4 mecze: Toronto, Montreal, Detroit i Minnesota. Nie sądzę, aby wygrali wszystkie te mecze, ale Toronto to chyba na chwilę obecną najsłabszy z czekających ich rywali. Liście są w "dołku" i czy pozbierają się do kupy po ostatnim laniu 2:5 Pittsburgh i 2:7 NYRangers? - poczekajmy do rana. Toronto - Colorado Typ: 2(ot+so) i II tercja +1,5
|
Do góry
|
|
|
|
#3455548 - 14/10/2009 02:05
|
enthusiast
Meldunek: 30/11/2004
|
Ja w dniu dzisiejszym zaczynam progresję na zwycięstwo Toronto, ogólnie gram progresją i mam przyjęte, że po 4-5 porażkach zaczynam grac na zwycięstwo danej drużyny. Toronto Maple Leafs - Colorado Avalanche Typ: 1
Drugim meczem, który zwrócił moją uwagę to pojedynek Buffalo-Detoit typ na under, w meczach Buffalo w tym sezonie w trzech łącznie padło 7 bramek, Detroit wprawdzie w pierwszych dwóch meczach łącznie po 7 i 8 bramek, ale już w dwóch kolejnych tylko po 5 bramek łącznie. W zeszłym sezonie drużyny zagrały dwa mecze i też padło w nich mniej niż 5,5 bramki. Buffalo Sabres - Detroit Red Wings Typ: under 5,5
|
Do góry
|
|
|
|
#3456504 - 14/10/2009 19:01
[Re: antek23]
|
veteran
|
Dzisiaj w sferze moich zainteresowań znalazły się 3 mecze: w Chicago, Dallas i Anaheim. Dallas i Anaheim wracają z wojaży do domu i aby być w zgodzie z jedną z moich zasad: UNIKAĆ GRY NA GOSPODARZA W TAKICH SYTUACJACH, wolę te mecze odpuścić, chociaż nie ukrywam, że kusi mnie postawienie na zwycięstwa właśnie obu wymienionych wyżej ekip. Zostaje Chicago. Być może "wpakowałem" się na minę, ale skoro Jastrzębie ograły rewelacyjne jak dotąd Lawiny, więcej niż dobre Płomienie(oba mecze po OT), to chyba Edmonton, który punktuje od 4 meczy - też jest w ich zasięgu. Ale...., właśnie to ale, powstrzymuje mnie od zdecydowanego typu na win gospodarzy. Zerkając w statystyki tego sezonu "wpadła mi w oko" pewna regularność. Otóż Chicago w 5 meczach najwięcej trafień zanotowali w II tercji(9), a z kolei Nafciarze tylko w meczu z Calgary nie zanotowali ani jednego gola między 20- 40 minutą meczu. Może moje spostrzeżenie jest nie najlepszym argumentem za tym, aby zagrać na over w II tercji 1,5 ale nie znalazłem nic lepszego co by mnie skłoniło zagrać inną propozycję. Chicago-Edmonton Typ: II tercja over 1,5
|
Do góry
|
|
|
|
#3458363 - 15/10/2009 05:35
|
enthusiast
Meldunek: 30/11/2004
|
Ja zaczynam kolejne progresje, już dwie na jednym meczu NY Rangers - Los Angeles Kings. Obydwie drużyny mają odpowiedni po 4 i 5 meczy wygranych, także najwyższy czas zacząc grac na ich porażki. Do tego dochodzi Anaheim, które zaczyna serię 4 meczy w domu.
1. NY Rangers - Los Angeles Kings typ: 2 2. NY Rangers - Los Angeles Kings typ: 1 3. Anaheim Ducks - Minnesota Wild typ: 1
|
Do góry
|
|
|
|
#3459898 - 16/10/2009 02:48
[Re: Salihamidzic]
|
enthusiast
Meldunek: 19/10/2005
|
witam Dziś interesuje mnie az 4 z 6 rozgrywanych meczy. Do kazdego dorobiłem sobie jakąś historyjkę i powstała z tego taka oto lista pobożnych życzeń : Washington - SJ - over 5,5 typ o charakterze intuicyjnym. SJ będą szukać zwycięstwa w sześciu kolejnych meczach wyjazdowych: Caps, Islanders, Rangers, TB, Thrashers, Flyiers i przypuszczam, że wygrają co najmniej 2 razy zagram więc progresję na takie rozstrzygnięcie (kursy powinny być przyzwoite). Dodatkowo dziś over bo cenię umiejętności ofensywne Alexa i Spółki. Druzyna ze Stolicy lubi overove rozwiązania. Detroit - LA Kings - typ: 2 (z OT i SO) Pierwszy atak drużyny z LA w skladzie: Kopitar, Williams, Smyth wydaje się być w świetnej formie, wspólna gra ich cieszy a zgranie cały czas się poprawia. Dziś trudny dla Królów mecz z "małą Szwecją" ale w wersji Money line można spróbować. Habs - Avs - typ 1 Drużyna z Montrealu w tym sezonie obchodzi 100 lecie istnienia i dziś grają mecz otwarcia na własnym lodzie. Sto lat pięknej historii hokeja. Atmosfera na hali Bell Centre bedzie zapewne gorąca. Oczywiście AVS grają świetnie (przed sezonem jak pamiętacie może proponowłem zakład na to że zdobedą SC i postawiłem na to po kursie 150 :D)a gdy ktoś chce to nie zawsze się układa, lecz uważam że determinacja jest wazna w tym sporcie a Habs wyjdą dziś na lód na pewno bardzo zdeterminowani. Nashville - Chicago - 1 Tu ewidentnie gram progrsję na domowy win Wieśniaków. Dziś przeciwnik trudny, ale w końcu to NHL. Więc dlaczego nie? pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|