#3451621 - 11/10/2009 21:02
Re: Eliminacje MŚ 2010 r. (Europa)
[Re: Bullet]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/10/2006
|
Stalion - Norwegia to będzie ta drużyna co nie zagra w barażach z 2 miejsca, a o kolejności w grupie decydują bramki w pierwszym rzędzie po punktach. Dzieki ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) Czyli Slowacja musi wygrac. Bo roznice bramek w chwili obecnej ma taka sama jak Slowenia. Przy wygranej Slowenii z San Marino druzyna Matjaza Keka bedzie lepsza. A w barazach zespol z naszej grupy trafi zapewne na Portugalie, moze Rosje ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3454258 - 13/10/2009 05:50
[Re: Legia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2002
|
Co do Polski to zgadzam sie ze oni nie maja wiekszych szans 8 tysiecy kibizow z tego polowa ze slowacji zreszta co tu mowic moim zdaniem slowacy wygraja jedna bramka ale wygraja. Do tego uwazam ze szwajcaria tez powinna sobie poradzic z izraelem ktory nie gra juz o nic wlasciwie bo trudno uwazac ze grecja nie wygra u siebie... Do tego szwajcaria potrzebuje punktu do zajecia 1 miejsca ale mysle ze kalkulowac nie beda i postaraja sie wygrac u siebie. kurs 1,7 jest ok ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) No i Niemcy u siebie z finlandia obie druzyny nie graja juz o nic z tym ze niemcy nie przegrali u siebie chyba nigdy w eliminacjach i pewnie przypieczetuja awans zwyciestwem przy 80 tysiacach ludzi. finlandia na luzie pewnei z 2:0 bedzie.. kurs 1,3 mi pasi. No i moj rodzynek po kursie 2,4 ekwador.. chile pewne awansu ekwador musi wygrac by zajac przynajmniej miejsce premiowane play offem a przy remisie argentyny z urugwajem co jest mozliwe zajma miejsce premiowane bezposrednim awansem.. chile i ekawdor sie lubia to nie widze problemu wiekszego.. To wszystko razem daje kurs 11,5 i wydaje mi sie mozlwie do wygrania.. w teori wrecz pewne... ale wiadomo pilka jest nie obliczalna.. Ps. ja to zagralem za bonus w Bet-at-home ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3454278 - 13/10/2009 06:13
[Re: dadycool]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/11/2007
|
Dam Wam pefkę, bo widzę, że miednice z QC pełne rzygów: Turcja i Armenia po stu latach wrogości zrobiły pierwszy krok na drodze do normalizacji stosunków. Szefowie MSZ obu krajów podpisali porozumienie otwierające granice Turcja , a tym bardziej Armenia o nic już nie walczą, więc może bratania ciąg dalszy i warto pomyśleć o kompromisie w postaci remisu : X 5.60 ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3454313 - 13/10/2009 07:32
[Re: ___On]
|
veteran
Meldunek: 03/04/2004
|
a wiec pojdzie chyba cos takiego Ekwador wszystko napisane zostalo wyzej jesli wygraja to albo baraze albo awans Litwa wszyscy chyba wiedza co sie dzieje po meczu w ktorym zapewnilo sie sobie awans pamietacie polski zespol na Bialorusi po wywalczonym awansie lekko latwo i przyjemnie zostali rozbici Serbowie maja chyba podobna mentalnosc do naszej i nie przewiduje ich zaangazowania na 100 % w meczu nie oszukujmy sie o nic i moj cichy faworyt Kazachstan chyba nikt nie ma w Chorwacji zludzen ze Andora jest w stanie urwac chocby punkt Ukrainie zreszta kazdy widzial zdjecia jak sa zmobilizowani pilkarze Chorwacji tutaj chyba zagram z podporka x na kazachow a i tak kurs jest ok 3.5 a po drugie jesazcze jak bylem mlody mialem dziewczyne z Kazachstanu znaczy sie Polka tylko urodzona tam i dlatego mam sentyment do tego kraju ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) czyli taki tripelek EKWADOR LITWA KAZACHSTAN 1x (w singlu czysta 1 za 8.5) pozdrAVIAm
|
Do góry
|
|
|
|
#3454314 - 13/10/2009 07:39
[Re: onda]
|
addict
Meldunek: 11/02/2007
|
Chorwaci pochlali - szanse iluzoryczne... Serbowie pochlali z innych powodów... Szwedzi kalectwo... Urusi w gazie...
Obaczym... Szwedzi to co zrobili, w kraju ich właśnie gnoją.
|
Do góry
|
|
|
|
#3454351 - 13/10/2009 14:53
[Re: lions]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
http://sport.onet.pl/0,1248770,2059116,,rewolucja_w_kadrze_majewskiego,wiadomosc.html
Dudek - Gancarczyk, Bieniuk, Głowacki, Rzeźniczak - Wilk, Roger, Lewandowski, Jeleń - Brożek, Obraniak
?
|
Do góry
|
|
|
|
#3454874 - 13/10/2009 20:44
[Re: dadycool]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/07/2009
|
słowacja 2 - wiadomo ekwador 2 - wyzej wszystko napisane do tego argentyna over 2.5 po kursie 2.0 - w tym meczu myslalem o graniu na urugwaj, ale z 2 strony patrzac w tym meczu wszystko jest mozliwe, moze i Argentyna gra piach, ale zawodnikow maja z pierwszej polki, moze nie tworza zespolu ale 1 indywidualna akcja Messiego moze przesadzic o meczu. Reasumujac granie kto wygra to loteria bo moze byc wszystko ale z uwagi ze jest to mecz o byc albo nie byc obu ekip to mysle ze overek wejdzie jak w maslo. Szachy to raczej nie beda, bo im blizej koncowego gwizdka bedzie bardziej nerwowo. Obie ekipy graja o wygrana wiec over wchodzi ![boks boks](/forum/images/graemlins/default/boks.gif) ako 11 za srednia stawke i gitara ![ooo ooo](/forum/images/graemlins/default/eek.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3454943 - 13/10/2009 21:22
[Re: timbwolf]
|
Krecik
Meldunek: 04/01/2009
|
Z tym, że podział na koszyki na MŚ nie jest taki oczywisty i zależny od rankingu FIFA. Spory wpływ ma podział na strefy, kontynenty. Na pierwszy nie mają szans, drugi to był zazwyczaj europejski, a potem 3 i 4 ( dla Afryki, Ameryki Południowej, Azji ewentualnie najsłabszego kraju w strefie europejskiej, ostatnio bodajże Serbia ) Swoją drogą trochę dziwi mnie masówka na Słowaków, przecież oni nic wielkiego nie grają, mają też spore braki. Ja pobrałem 1x, a jutro po kursie 3 pewnie pocisnę Polaków ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3455286 - 14/10/2009 00:37
[Re: młody gniewny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/07/2009
|
Swoją drogą trochę dziwi mnie masówka na Słowaków, przecież oni nic wielkiego nie grają, mają też spore braki. Ja pobrałem 1x, a jutro po kursie 3 pewnie pocisnę Polaków Heh to pilka nozna i wszyskto moze sie zdarzyc ale tak samo byli zwolennicy grania na Polakow w meczu z Czechami ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) po meczu cisza nikt nie byl mądry. Czesi na stojaco nas rozpykali, wiec czemu nie Słowacja ktora bedzie gryzc trawe? Wole wtopic po kursie 2.5 niz wtopic po kursie 1.2-1.5 ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Tak sie zastanawiam czy zeby wierzyc w Polska reprezentacje na chwile obecna to trzeba byc debilem czy patriota ![smirk smirk](/forum/images/graemlins/default/smirk.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|