#3451621 - 11/10/2009 21:02
Re: Eliminacje MŚ 2010 r. (Europa)
[Re: Bullet]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/10/2006
|
Stalion - Norwegia to będzie ta drużyna co nie zagra w barażach z 2 miejsca, a o kolejności w grupie decydują bramki w pierwszym rzędzie po punktach. Dzieki Czyli Slowacja musi wygrac. Bo roznice bramek w chwili obecnej ma taka sama jak Slowenia. Przy wygranej Slowenii z San Marino druzyna Matjaza Keka bedzie lepsza. A w barazach zespol z naszej grupy trafi zapewne na Portugalie, moze Rosje
|
Do góry
|
|
|
|
#3454258 - 13/10/2009 05:50
[Re: Legia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2002
|
Co do Polski to zgadzam sie ze oni nie maja wiekszych szans 8 tysiecy kibizow z tego polowa ze slowacji zreszta co tu mowic moim zdaniem slowacy wygraja jedna bramka ale wygraja. Do tego uwazam ze szwajcaria tez powinna sobie poradzic z izraelem ktory nie gra juz o nic wlasciwie bo trudno uwazac ze grecja nie wygra u siebie... Do tego szwajcaria potrzebuje punktu do zajecia 1 miejsca ale mysle ze kalkulowac nie beda i postaraja sie wygrac u siebie. kurs 1,7 jest ok No i Niemcy u siebie z finlandia obie druzyny nie graja juz o nic z tym ze niemcy nie przegrali u siebie chyba nigdy w eliminacjach i pewnie przypieczetuja awans zwyciestwem przy 80 tysiacach ludzi. finlandia na luzie pewnei z 2:0 bedzie.. kurs 1,3 mi pasi. No i moj rodzynek po kursie 2,4 ekwador.. chile pewne awansu ekwador musi wygrac by zajac przynajmniej miejsce premiowane play offem a przy remisie argentyny z urugwajem co jest mozliwe zajma miejsce premiowane bezposrednim awansem.. chile i ekawdor sie lubia to nie widze problemu wiekszego.. To wszystko razem daje kurs 11,5 i wydaje mi sie mozlwie do wygrania.. w teori wrecz pewne... ale wiadomo pilka jest nie obliczalna.. Ps. ja to zagralem za bonus w Bet-at-home
|
Do góry
|
|
|
|
#3454278 - 13/10/2009 06:13
[Re: dadycool]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/11/2007
|
Dam Wam pefkę, bo widzę, że miednice z QC pełne rzygów: Turcja i Armenia po stu latach wrogości zrobiły pierwszy krok na drodze do normalizacji stosunków. Szefowie MSZ obu krajów podpisali porozumienie otwierające granice Turcja , a tym bardziej Armenia o nic już nie walczą, więc może bratania ciąg dalszy i warto pomyśleć o kompromisie w postaci remisu : X 5.60
|
Do góry
|
|
|
|
#3454313 - 13/10/2009 07:32
[Re: ___On]
|
veteran
Meldunek: 03/04/2004
|
a wiec pojdzie chyba cos takiego Ekwador wszystko napisane zostalo wyzej jesli wygraja to albo baraze albo awans Litwa wszyscy chyba wiedza co sie dzieje po meczu w ktorym zapewnilo sie sobie awans pamietacie polski zespol na Bialorusi po wywalczonym awansie lekko latwo i przyjemnie zostali rozbici Serbowie maja chyba podobna mentalnosc do naszej i nie przewiduje ich zaangazowania na 100 % w meczu nie oszukujmy sie o nic i moj cichy faworyt Kazachstan chyba nikt nie ma w Chorwacji zludzen ze Andora jest w stanie urwac chocby punkt Ukrainie zreszta kazdy widzial zdjecia jak sa zmobilizowani pilkarze Chorwacji tutaj chyba zagram z podporka x na kazachow a i tak kurs jest ok 3.5 a po drugie jesazcze jak bylem mlody mialem dziewczyne z Kazachstanu znaczy sie Polka tylko urodzona tam i dlatego mam sentyment do tego kraju czyli taki tripelek EKWADOR LITWA KAZACHSTAN 1x (w singlu czysta 1 za 8.5) pozdrAVIAm
|
Do góry
|
|
|
|
#3454314 - 13/10/2009 07:39
[Re: onda]
|
addict
Meldunek: 11/02/2007
|
Chorwaci pochlali - szanse iluzoryczne... Serbowie pochlali z innych powodów... Szwedzi kalectwo... Urusi w gazie...
Obaczym... Szwedzi to co zrobili, w kraju ich właśnie gnoją.
|
Do góry
|
|
|
|
#3454351 - 13/10/2009 14:53
[Re: lions]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
http://sport.onet.pl/0,1248770,2059116,,rewolucja_w_kadrze_majewskiego,wiadomosc.html
Dudek - Gancarczyk, Bieniuk, Głowacki, Rzeźniczak - Wilk, Roger, Lewandowski, Jeleń - Brożek, Obraniak
?
|
Do góry
|
|
|
|
#3454874 - 13/10/2009 20:44
[Re: dadycool]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/07/2009
|
słowacja 2 - wiadomo ekwador 2 - wyzej wszystko napisane do tego argentyna over 2.5 po kursie 2.0 - w tym meczu myslalem o graniu na urugwaj, ale z 2 strony patrzac w tym meczu wszystko jest mozliwe, moze i Argentyna gra piach, ale zawodnikow maja z pierwszej polki, moze nie tworza zespolu ale 1 indywidualna akcja Messiego moze przesadzic o meczu. Reasumujac granie kto wygra to loteria bo moze byc wszystko ale z uwagi ze jest to mecz o byc albo nie byc obu ekip to mysle ze overek wejdzie jak w maslo. Szachy to raczej nie beda, bo im blizej koncowego gwizdka bedzie bardziej nerwowo. Obie ekipy graja o wygrana wiec over wchodzi ako 11 za srednia stawke i gitara
|
Do góry
|
|
|
|
#3454943 - 13/10/2009 21:22
[Re: timbwolf]
|
Krecik
Meldunek: 04/01/2009
|
Z tym, że podział na koszyki na MŚ nie jest taki oczywisty i zależny od rankingu FIFA. Spory wpływ ma podział na strefy, kontynenty. Na pierwszy nie mają szans, drugi to był zazwyczaj europejski, a potem 3 i 4 ( dla Afryki, Ameryki Południowej, Azji ewentualnie najsłabszego kraju w strefie europejskiej, ostatnio bodajże Serbia ) Swoją drogą trochę dziwi mnie masówka na Słowaków, przecież oni nic wielkiego nie grają, mają też spore braki. Ja pobrałem 1x, a jutro po kursie 3 pewnie pocisnę Polaków
|
Do góry
|
|
|
|
#3455286 - 14/10/2009 00:37
[Re: młody gniewny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/07/2009
|
Swoją drogą trochę dziwi mnie masówka na Słowaków, przecież oni nic wielkiego nie grają, mają też spore braki. Ja pobrałem 1x, a jutro po kursie 3 pewnie pocisnę Polaków Heh to pilka nozna i wszyskto moze sie zdarzyc ale tak samo byli zwolennicy grania na Polakow w meczu z Czechami po meczu cisza nikt nie byl mądry. Czesi na stojaco nas rozpykali, wiec czemu nie Słowacja ktora bedzie gryzc trawe? Wole wtopic po kursie 2.5 niz wtopic po kursie 1.2-1.5 Tak sie zastanawiam czy zeby wierzyc w Polska reprezentacje na chwile obecna to trzeba byc debilem czy patriota
|
Do góry
|
|
|
|
|
|