Jestem ponownie bardzo mile zaskoczony. Zupełnie żadnych problemów, kiedyś też przy okazji jakiegoś promo stamtąd wypłacałem bez zarzutów. piszę moją opinię, bo jak się chce poznać rzetelna opinię to bardzo o to trudno...
Niecałe 2 tygodnie od wpłaty wypłaciłem pieniądze. W sobotę po wykonanym obrocie porozmawiałem dla pewności z supportem,
i zleciłem wypłatę na konto bankowe
w poniedziałek dopiero odjęto pieniądze z konta, choć pewnie były zarezerwowane w wypłatach, no i również dziś, jakieś pół godziny temu zostały przelane na konto.
historii gry pokazywał nie będę, bo nie ma po co, w każdym razie wypłata nie opiewała na parę groszy, ale nie pisząc konkretnie ale szacunkowo, na prawie 4 krotną wartość maksymalnej wpłaty + bonusu. więc już nie mały grosz.
do tego przez czas obracania, grałem z różnych ip i to czasem różnych wojewódzctw, a ogólnie to przynajmniej 4 różne ip w swojej bazie moje mają. grałem na początku troszkę na ako, ale żeby zrobić bankrolla obstawiałem single, poniżej obrotu, po kursach w granicach @1.15 - @1.60 po prostu aby ubić trochę kasy. jak się trochę uzbierało to szukałem spotkań na ako 2.0, singli lub dubli, underdogi warto czasem tam pograć
no i tak to wygląda.