mam pytanko, mianowicie skorzystałem z "promocji" betssona na Polaków we wczorajszym meczu z Irlandią i zagrałem "bezpieczny" zakład na zwycięstwo gospodarzy. W przypadku innego wyniku niż "1" miał być zwrot postawionej stawki do wysokości 66 PLN. Wynik jaki był wiadomo, a na moim koncie w Betsson kasy nie ma, a zakłąd widnieje jako rozliczony, czy to normalne opóźnienie czy ktoś wali w h...?? zagrałem za 65 PLN.
Regulamin Promocji - Zakład bez Ryzyka:
1. Tylko jeden (pierwszy) zakład na mecz Polska - Irlandia Północna podlega zwrotowi.
2. Maksymalna kwota zwrotu to 66 PLN (lub jej odpowiednik w innej walucie).
3. Zwrócona kwota musi zostać postawiona przynajmniej raz na Zakładach Betsson zanim będzie mogła zostać wypłacona lub wykorzystana w innym produkcie.
4. Aby otrzymać zwrot po rozstrzygnięciu zakładu, trzeba odpowiedzieć na ten email podając swoją nazwę Użytkownika (login) oraz numer kuponu (Coupon ID) i przesłać na adres sbadministration@betsson.com do 9-ego Września, 2009.
5. Zwrot kwoty powinien pojawić się na Twoim koncie Betsson nie później niż w ciągu 3 dni roboczych od daty wysłania zgłoszenia.
6. W promocji brać udział mogą tylko osoby, które otrzymały ten email.
7. Z promocji można skorzystać tylko 1 raz na 1 uzytkownika, 1 domostwo, 1 adres IP, jednego czlonka rodziny.