Witam Panowie,
SlatkaZgadza sie, wystepuje tam blad nad usunieciem ktorego pracuja technicy. Nie wiem dlaczego tak sie stalo, gdyz nie jest to moja dziedzina ale zapewniam Cie ze pomimo iz ten blad wystepuje, na pewno nie zostaniesz pokrzywdzony ani Ty, ani nikt inny z tego tytulu.
UfoMusisz sam o tym pamietac, system nie powiadomi Cie o tym. Kiedys, w dawniejszej aplikacji konkursu, bylo ograniczenie do 500, powiedzmy
kredytow na dzien i 5000 na miesiac (analogicznie dla obecnego w konkursie 1000 PLZ dziennie i 10000 na miesiac), ale aby uproscic wprowadzanie zmian , zrezygnowano z "blokady" umieszczajac w regulaminie adnotacje o limitach. Aby sprawdzic czy tez skontrolowac Twoj bilans, wejdz do
historii Twoich zakladow i tam sprawdz, podane sa daty oraz sumy wiec nie bedzie problemu.
BombiRowniez Twoj przypadek jest zgloszony, prawdopodobnie ma on zwiazek z wystapieniem bledu w obliczeniach w sameym programie, coz zdaza sie..
SzakalNikt sie nie wkurzy, tak to juz jest z tego rodzaju zabawa, ze kazdy chce uzyskac maksimum informacji oraz wiedziec jak najwiecej aby uniknac bledow etc. a ze jest to nieco uciazliwe

...
Jeszcze jedno Panowie
Zasypujecie mnie pytaniami na prive, na ktore rowniez staram sie odpowiedziec, tylko ze niektorzy z Was nie pamietaja o tym, ze nie zycza sobie otrzymywac zadnych prywatnych wiadomosci....Jak w takim razie mam Wam odpowiedziec??
Kolejna rzecz, to odpowiedzi na pytania:
Najpierw zadacie natychmiastowej odpowiedzi na privy, a kiedy juz odpowiem to nie sa one czytane
Ostatnia sprawa jaka chcialem poruszyc jezeli chodzi o konkurs, to ograniczenie 10000 PLZ miesiecznie. Otrzymalem kilkadziesiat glosow mowiacych o tym, ze jest to niepotrzebne etc. Wyjasnie moze pokrotce, dlaczego takie ograniczenie jest wprowadzone:
Wyobrazcie sobie, ze w ciagu 1 dnia caly Wasz kapital wynoszacy 10000 PLZ, przeznaczacie na zaklad/y. Niestety, macie ogromnego pecha i przegrywacie. Niestety, Wasza gra sie konczy zanim tak naprawde sie zaczela, bo nie mozna otworzyc kolejnego konta gracza. Zaraz beda glosy ze przeciez to niemozliwe etc. Ok, ja przedstawiam naprawde niepomyslny scenariusz, ale nie jestem goloslowny. Naprawde zdarzaja sie takie osoby.
Gra przewidziana jest na 3 miesiace i w dluzszej perspektywie, niesie ze soba nie tylko walke (w cudzyslowie) o nagrode, ale rowniez rywalizacje z innymi graczami i satysfakcje iz to wlasnie ja, okazalem sie lepszy niz "Jan Kowalski". Poza tym, pozwala wyrobic w sobie zarowno swoista dyscypline jak i sprawdzian samego siebie, w sytuacji komfortowej co prawda, (bo nic nie tracicie) ale jednak rywalizacji.
Ostatnim aspektem ktory chcialem poruszyc odnosnie konkursu, to stawki za jakie stawiacie (oczywiscie nie wszyscy) Szalona wiekszosc z Was (nie chce tutaj nikogo urazic, bo nie taki jest cel mojej wypowiedzi), jezeli posiada
prawdziwe konto w Expekt, czy tez u innego bukmachera, gra za 1 PLZ, 2 lub 5. Czasem stawia wieksza
kase czyli 20-50 czy tez kilkaset. Dlaczego? Otoz dlatego ze obawiacie sie szybkiej straty pieniedzy i sa to Wasze pieniadze, wiec zupelnie inaczej na to patrzycie. W konkursie zas- Hulaj dusza!
Jezeli spojrzycie na to z wlasciwym dystansem, przyznacie mi racje, choc oczywiscie z drugiej strony beda glosy ze przeciez to nie
Ja tylko ktos inny, niedoswiadczony itd.
Konkurs ten jest zabawa, ale rowniez ma w sobie cechy rywalizacji oraz ograniczen takich jak w normalnym zyciu. Jezeli podejdziecie do tego w ten wlasnie sposob, zapewniam ze zarowno sobie, jak i innym przysporzycie korzysci, oraz nabierzecie
wprawy przed prawdziwa rozgrywka z
wrogiem numer 1 czyli bukmacherem
Powodzenia w konkursie i nagrod!!
Pozdrawiam
bogge.