Chyba tylko z Toto-Mixem można wejść we współpracę na zasadzie prowizji, inne buki mogą co najwyżej zaoferować Ci stałą pracę w punkcie. Tak więc dla osób przedsiębiorczych T-M jest jedynym wyborem. Szkoda tylko, że ograniczyli limity bo to najsilniej uderza w kieszeń tych co prowadzą punkty przyjęcia zakładów. Kiedyś obstawiłem zakład za około 2000zł i obliczyłem, że właściciel tego punktu w ciągu 120 sekund zarobił na moich kuponach 140zł z przysługującej mu prowizji. Dzisiaj jest to niestety niemożliwe.
Ogólnie wydaje mi się, że jest to nierozsądne ze strony Toto-Mixu. Po co wydawali tyle pieniędzy na stałą łączność z punktami jeśli nie potrafią zarządzać tak kursami by móc przyjąc nieograniczoną ilość kuponów? Przecież tak naprawdę to powinni 'na żywo' nadzorować zawierane zakłady, korygując kursy pod wpływem przychodzących pieniędzy.
Poprzez zmniejszenie limitów wyrządzają krzywdę sobie, swoim partnerom oraz wszystkim klientom. Jeśli już to zrozumiałbym blokadę w systemie na wysyłanie takiego samego kuponu z tego samego terminala w ciągu kolejnych np. 2 minut. To by uniemożliwiło "zgrany" atak na ich kursy i mieliby wtedy wystarczająco czasu na reakcję i ewentualną zmianę kursów. Oczywiście tego typu ograniczenie musieliby znieść podczas niektórych imprez gdzie większość kolejki stoi by obstawić ten sam typ. Oczywiście wiadomo o kogo chodzi!