Strona 10 z 26 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 25 26 >
Opcje tematu
#3383451 - 06/09/2009 07:04 Re: I liga 09/10 [Re: Hoolies]
domin Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 16/08/2002
Górnik Zabrze - Sandecja Nowy Sącz 1

Kurs może nie zachwyca, ale innej opcji w tym meczu nie będzie. Sandecja z poważną dziurą w obronie, Górnik zaś coraz silniejszy.
Kadra na mecz z Sandecją Nowy Sącz

Ryszard Komornicki wybrał meczową osiemnastkę, która zagra w niedzielę w meczu 7 kolejki Unibet I ligi przeciw Sandecji Nowy Sącz. Do zespołu po zaleczeniu urazów wracają: Alesz Besta, Paweł Strąk i Robert Szczot oraz Tadas Papeckys. Trener Komornicki nadal nie może skorzystać z leczących długotrwałe urazy Banasia, Zahorskiego i Vaclavika oraz z przebywających na zgrupowaniu Reprezentacji Polski do lat 21 Gancarczyka i Marciniaka.

Kadra na mecz z Sandecją:

Sebastian Nowak, Łukasz Skorupski - Michał Pazdan, Przemysław Kulig, Michał Karwan, Mariusz Magiera, Tadas Papeckys, Adam Danch - Grzegorz Bonin, Mariusz Dzienis, Piotr Madejski, Mariusz Przybylski, Paweł Strąk, Damian Gorawski, Robert Szczot - Przemysław Pitry, Alesz Besta, Ensar Arifović.

źródło: Marten / Górnik Zabrze SSA

Do góry
Bonus: Unibet
#3383503 - 06/09/2009 07:26 Re: I liga 09/10 [Re: Hoolies]
s_LP Offline
old hand

Meldunek: 03/05/2006
Originally Posted By: Hoolies
Skończ pieprzyc bzdury na temat wyjazdu. Bo chyba pojęcia w tym temacie nie masz.

Widzę, że ciśnienie skoczyło na koniec dnia smile - zabolało to zero?
Napisałem jak jest. Jeśli coś przeoczyłem to proszę wytłumacz co takiego. Może być na prv.
No zobacz - przez lata myślałem, że GKS jest ciut lepszą ekipą, niż taką, która przejmuje się zakazami PZPNu.
Pojęcie w temacie mam ciut większe niż Ci się wydaje smile.
I nie musze dowartościowywać się "Hools" nickiem w necie.

Originally Posted By: Hoolies
A z węglem słaba prowokacja dzieciaku. Brak argumentów? Forma duża i KASA w najbliższym tygodniu. Słaby argument? Porzuc bukmacherke chłopie

OK - węgiel był słaby. Mega słaby. Za to Twoje lody rewelacyjne. Po prostu miazga. Profesorze smile
Pasuje?
Kali ukraść krowę - OK, Kalemu ukraść nieładnie smile - wybacz, ale trochę dziecinne myślenie reprezentujesz.

Warta również ma formę "duża", a i kase jeszcze większą i to już teraz, a nie w najbliższym tygodniu.

OK - porzucę bukmacherke. Zajmę się chyba giełdą - tam również będę uważać na jednozdaniowe komunikaty netnapinaczy i brać zdanie przygłupów pod uwagę przy szastaniu hajsem.

Liczę na tego PMa.

Do góry
#3383967 - 06/09/2009 19:52 Re: I liga 09/10 [Re: Hoolies]
19marcin08 Offline
ŁKS Łódź

Meldunek: 06/02/2005
Originally Posted By: ślimak
Jeśli będziesz na meczu to skrobnij kilka słów jak wrócisz i jak tam kibicowsko ekipa z Gorzowa wyglądała. Wyjazd traktowany bardzo prestiżowo. A tak w ogóle to chyba pierwsza konfrontacja między ŁKS-em a Stilonem

Piłkarsko: Jak to się stało, że Stilon do przerwy nie prowadził 2:0? Tego nie wie nikt. Pierwsza połowa przespana przez ŁKS i w konsekwencji mogło być bardzo źle, pierwsza połowa kończy się wynikiem 0:1 tylko dlatego, ze Czerkas nie wykorzystuje okazji sam na sam z Bodziem W.
W przerwie widać było, że Wesołowski wstrząsnął zawodnikami i na druga połowę wyszli zdeterminowani jak nigdy, co za skutkowało bardzo dobrą grą i dominacją na boisku. Szybko strzelone dwie bramki wysuwają ŁKS na prowadzenie 2:1 i do 93 minuty na boisku nic konkretnego się nie dzieje, wtedy sędzia dyktuje karnego dla Stilonu... fantastyczna obrona Wyparły i euforia w Łodzi.. 3 punkty dla bieli.

Kibicowsko: Stilon 58 osób, fajnie zorganizowani z 3 flagami, cały mecz prowadzą doping, nawet poskakali z nami ;-)

Pozdrowienia z miasta Łodzi.

Do góry
#3384431 - 07/09/2009 00:04 Re: I liga 09/10 [Re: 19marcin08]
Piter Offline
enthusiast

Meldunek: 13/07/2001
witam.

Czy jest ktoś odważny kto zagrał dziś na Górnik Łęczna?

kusi mnie kurs 2,40...

Do góry
#3385250 - 07/09/2009 05:01 Re: I liga 09/10 [Re: Piter]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

Meldunek: 02/04/2004
po meczu w Zabrzu...

Sandecja wcale nie taka slaba, wg mnie zabrezentowala sie calkiem calkiem i w koncowce zasluzyla na remis. Gornik znowu frajerskooo. Tyle sytuacji i znowu powtorka z Ektrsaklasy gdzie nie potrafia strzelic bramki [nawet sam na sam z bramkarzem]. Wiec ciesza tylko punkty i fotel lidera, ktory mam nadzieje juz nie oddamy.

z pilkarzy najlepiej podobali sie:

Ales Besta - serce i zaangazowanie do gry, walka x10 w porownaniu z polskimi pilkarzami, i ten waleczny charakter - tylko moglby szybciej z tych spalonych schodzic co by sedziowie nie odgwizdywali tylu spalonych
Damian Gorawski - 45 minut gry i na prawde pokazal sie z bardzo dobrej strony, pilka przy nodze i do przodu, szkoda tylko tych kontuzji co lapie, bo w innych wypadku to pilkarz skarb
Sebastain Nowak - dobrze miec dobra obrone, ale jeszcze lepiej miec bardzo dobrego bramkarza

Z Sandecji niekogo nie znam, ale podobal sie ten czarnoskory obronca. Ogolnie trzeba przyznac ze goscie na prawde zaprezentoali niezly futbol.

Kibice dopisali, ale szczerze to sie zastanaowie czy isc na kolejny mecz [w nastepna srode z Pogonia]. Nie dosc ze dzialacze zakwalifkowali ten mecz z tych 'o podzyszonym ryzyku' to gra pilkarzy to smiecha na sali.

Mam nadzieje ze wypali wyjazd do Kluczborka w roli piknikow na sekotrzach gospodarzy. Biore troche kasy i jemy obiad w opolskim, a potem na mecz. Nieoficjalnie zapowiada sie najazd na Kluczbork, ale to naprawde bardzo nieoficjalnie.

To okazja aby Gornik po raz drugi wygral na wyjezdzie, a szanse spore.

dobranoc, :* w czolko

Do góry
#3386294 - 07/09/2009 21:52 Re: I liga 09/10 [Re: Mar]
Mar Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 27/04/2006
Originally Posted By: Mar
Jak Podbeskidzie zagra dziś tak jak z Łęczną i poprawi ciut skuteczność to myślę że easy win smile

ja osobiście

Podbeskidzie 7/10
Remis lub Podbeskidzie 10/10

2-4 kasa piwo

Do góry
#3386863 - 08/09/2009 02:20 Re: I liga 09/10 [Re: Mar]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

Buk zapłać ! gwizdek

Do góry
#3388318 - 08/09/2009 14:54 Re: I liga 09/10 [Re: Ojro]
Hoolies Offline
addict

Meldunek: 19/05/2009
Oni powariowali z tymi kursami na Widzew ostatnio smile

Do góry
#3388325 - 08/09/2009 15:25 Re: I liga 09/10 [Re: Hoolies]
Inzaghi78 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/02/2004
To moze ja zaczne ...

Widzew Lodz - Wisla Plock

NO BET !!!!

Jezeli ktokolwiek szanuje swoje pieniadze to nie powinien grac tu czystej jedynki, ja zagram pewnie moje dwa zaklady progresja czyli 1/1 i 1 (hc-1) ale po takim kursie jaki jest na Widzew to smiech na sali. Mysle ze w tym meczu moze byc zarowno wysokie zwyciestwo Widzewa jak i rowniez zwyciestwo Wisly Plock i mowie to w pelni swiadomie !!!

Wczoraj pierwsza polowa bardzo dobra w wykonaniu Widzewa choc duzo szczescia przy niewykorzystanym rzucie karnym przez KSZO
Stojac na trybunie zastanawialismy sie w pierwszej polowie nie czy wygramy ale ile ?? w drugiej polowie tez sie zastanawialem ile ... bede sie jeszcze musial meczyc ogladajac to marne widowisko ...

Gramy slabo, schematycznie i niestety kazdy kto przyjezdza sie muruje co jest jak najbardziej zrozumiale!!!
Nie wiem czy juz wroca Litwini ale teraz dopiero widac ile oni znacza dla Widzewa, zarowno Panka jak i Sernas graja bardzo dobrze. Najbardziej zaskoczyl mnie ale tez innych jak dalo sie slyszec na stadionie Ostrowski. Chlopak niemalze pierwszy raz sie widzi z partnerami a jest zawodnikiem meczu, jeden z niewielu ktory wie co zagrac, jak kiwnac , wszsytko widzi, naprawde bylem pod wrazeniem jego gry, bez watpienia pilkarz meczu.
Najbardziej mnie wkur... ludzie ktorzy pojda na 3-4 mecze na rok ale najwiecej wiedza albo ogladaja w TV i wielcy eksperci ala Gmoch mad
Wiekszosc ma pretensje do Robaka smirk co jest dla mnie idiotyzmem.
Bo sie samolubi, bo strzela malo bramek itd itd ...
A komu ma niby podac ... skoro mamy jednego napastnika, kazdy sie chyba przyzwyczail ze Robak bedzie sam wygrywal wszystkie mecze a reszta tylko sie przygladac.

Moze i ostre slowa ale nie jestem jednym z takich (nie bede wymienial nickow z naszego forum grin) co glaska po glowce swoj klub spiewajac nic sie nie stalo chocby mecz za meczem byl w plecy !! Stalo sie bo graja piach a powinni zapier... tak zeby noszowi pomagali im zejsc po koncowym gwizdku.
Wczoraj podobalo mi sie jedno stwierdzenie odnosnie tego ze malo pilek graja pozostali do Ostrowskiego " nie graja do niego bo jeszcze z nimi nie pil ... laugh "

2 etap
Widzew 1/1
Widzew 1 (hc-1,5)

Do góry
#3393097 - 10/09/2009 06:57 Re: I liga 09/10 [Re: Hoolies]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

Po reprezentacyjnych emocjach czas powrocic na ligowe boiska

MKS Kluczbork - Górnik Zabrze

Sobota 13:00... swieto w Kluczborku ! Powaga, podobno ma sie odbyc jakis festyn z powodu tego meczu.
Górnik prawdopodobnie w najsilniejszym skladzie i w wyjsciowej 11 zobaczymy Gorawskiego i Szczota, ktorzy wracaja po kontuzjach. Wg mnie bedzie to jedyna zmiana w skladzie z tym co widzielismy z Sandecja.
Gdyby nie to ze mecz jest na wyjezdzie to postawilbym tu na gosci. Obok Stalowej i Motoru, MKS to najslabsza ekipa.
Spodziewam sie bramki gosci w pierwszych 15min. potem moze byc roznie. Zalezy jak bedzie ustawiony MKS.

MKS nie strzeli/under 0,5 2,3 Tobet 6/10
Obie druzyny strzela ? NIEEEE @ 1,8 6/10
po meczach z Flota i Sandecja, Gornik powinien miec co najmniej 2 bramki wiecej straconych. Teraz podejmuje zespol ktory razem strzelil 4 bramki. Defensywa zabrzan bardzo solidna, aczkolwiek popelniajaca bledy. To mimo wszystko wg mnie male value jest na ten zaklad. dobre wystepy Nowaka to tez trzeba podkreslic.

Stadion miesci ok. 2200 widzow. Goscie mieli dostac 300, ale na 100% dostaniemy 500 biletow. Co niestety i tak jest malo, bo zapotrzebowanie jest na ok. 1000 kibicow z Zabrza. Prawdopodobnie czesc kibicow zasiadzie na trybunach MKSu jako pikniki lub zza bramy beda dopingowac. Do Kluczborka jakies 100km z Zabrza wiec nie ma problemu z dojazdem. Zapowiada sie najazd na te miasto w opolskim.

Do góry
#3393120 - 10/09/2009 07:07 Re: I liga 09/10 [Re: Ojro]
kfjatek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/09/2004
Ojro, Ty chyba w każdym swoim poście wspominasz o Waszej frekwencji.. smile

Do góry
#3393147 - 10/09/2009 07:23 Re: I liga 09/10 [Re: kfjatek]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

Przepraszam frown postaram sie juz o kibicach nie pisac...

ale na koniec jeszcze:

- 'Kazdy to powie!!!'
-'Czternastokrotni mistrzowieeee'

Teraz tez idziemy na mistrza tyle ze I ligi, ale wjezdzamy do Ektraklasy na pelnej kurrr... i od razu nastepny sezon na mistrza

Widzew - Wisla NO BET, wygrana Widzewa raczej ,ale kursy smieszne

Do góry
#3393188 - 10/09/2009 08:03 Re: I liga 09/10 [Re: Ojro]
aker Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2004
Originally Posted By: Ojro
Przepraszam frown postaram sie juz o kibicach nie pisac...

ale na koniec jeszcze:

- 'Kazdy to powie!!!'
-'Czternastokrotni mistrzowieeee'

Teraz tez idziemy na mistrza tyle ze I ligi, ale wjezdzamy do Ektraklasy na pelnej kurrr... i od razu nastepny sezon na mistrza

Widzew - Wisla NO BET, wygrana Widzewa raczej ,ale kursy smieszne

Ojro zastanów sie co ten post wnosi do tematu tego forum???
Jak masz pisac takie pierdoły to lepiej nic nie pisz.

Do góry
#3396334 - 12/09/2009 18:21 Re: I liga 09/10 [Re: Ojro]
wolfiks Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2006
Podbeskidzie-ŁKS hmm mecz na przełamanie TSP u siebie jeszcze nie wygrało a ŁKS na wyjeździe też nie. CO do typowania Bielsko bez skuteczność dopiero tydzień temu pierwszy raz w obecnych rozgrywkach zwyciężyli 3cenne punkty bo pierwsze zwycięstwo zawsze cieszy przegrywali 0-2 ale zdołali się podnieść i wygrali 4-2 ale to z drożyna nie oszukujmy się chyba najgorszą w lidze. Natomiast ŁKS to ŁKS spadkowicz z "E Klasy " w obronie naprawdę dobrze I Bielsko nie będzie miało łatwego dostępu do bramki przeciwnika Natomiast ŁKS powinien coś strzelić bo defensywa TSP nie gra źle ale nie gra tez dobrze Brak Szmatiuka (który gra obecnie w ARCE) widać na całej Lini i bym tutaj obstawiał wynik zwycięstwo gości chcą wrócić na boiska EK więc jak dziś znowu przegrają to od czołówki będzie wysoka strata wiec RYCERZE WIOSNY powinny dziś zwycięzca.

2 @ 3.07

Do góry
#3396386 - 12/09/2009 18:55 Re: I liga 09/10 [Re: wolfiks]
ślimak Offline
enthusiast

Meldunek: 15/01/2006
STILON - WARTA POZNAŃ
under 2,5

Nie podejmuję się wskazania zwycięzcy. Natomiast nie spodziewam się w dzisiejszym meczu wielu bramek. W meczach w Gorzowie ostatnimi czasy pada ich niewiele. Spodziewam się meczu walki z małą ilością sytuacji podbramkowych i przewodnią myślą o zabezpieczeniu tyłów. A poza tym trochę "wierzę" w statystykę i czuję, że Warta wystrzelała się ostatnio:)

PS. Warto Waszym zdaniem inwestować dziś w zabrzan?

Do góry
#3396415 - 12/09/2009 19:18 Re: I liga 09/10 [Re: ślimak]
margaret76 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/02/2005
Originally Posted By: ślimak
STILON - WARTA POZNAŃ
under 2,5

Nie podejmuję się wskazania zwycięzcy. Natomiast nie spodziewam się w dzisiejszym meczu wielu bramek. W meczach w Gorzowie ostatnimi czasy pada ich niewiele. Spodziewam się meczu walki z małą ilością sytuacji podbramkowych i przewodnią myślą o zabezpieczeniu tyłów. A poza tym trochę "wierzę" w statystykę i czuję, że Warta wystrzelała się ostatnio:)

PS. Warto Waszym zdaniem inwestować dziś w zabrzan?

po takim marnym kursie?daj sobie spokoj.zreszta w tym sezonie faworyci na wyjazdach prezentuja sie bardzo slabo,
gdybym mial cos grac tam to under,no bet.

Do góry
#3396418 - 12/09/2009 19:22 Re: I liga 09/10 [Re: ślimak]
john Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2006
W Kluczborku istny szał od wczoraj nie ma biletów, będzie komlet czyli jakieś 3tyś może troche wiecej pierwszy raz Kluczbork przyjmuje kibiców goście dla których jest klatka dla 500 kibiców, natomiast jedzie ich o wiele wiecej.Pierwszy raz mecz drużyny z Kluczbork polecie w TV.
Juz dziecie z ich smiesznego "mlyna" zaczynaja trzęść portkami czy aby uda im się krzyknąć choć raz głosniej niż Zabrzanie.

Jednak tylko w oprawie meczu upatruje jakiekolwiek szanse dla chlopaków z MKS-u piłkasrko troche odstaja od reszty tak jak i fizycznie.

Ostatni wygrany mecz odziwo z Pogoni miał ich pociagnać dalej ale mecz w tzw. "gazie" przegrywaja w Pruszkowie 2-0

Myśle że mecz bedzie wygladał tak: pierwsze 15-20min obrona Czestochowy i możliwe że dotrwają do przerwy ale dadzą z siebie to co beda mieli do zaoferowania przed wszytkim fizycznie.
Po przerwie egzekucją ze ze strony Górnika...

Do góry
#3396426 - 12/09/2009 19:33 Re: I liga 09/10 [Re: john]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

ja juz wyzej pisalem co zagram w tym meczu i zagralem

mam gruubo MKS u0,5 goli - Gornik powinien byc ofensywnie ustawiony, zdziwilem sie ze Koko wzial Jarke, wysuniety napastnik, a w podstawowym skladzie powinnimy zobaczyc Szczota iGoraawskiego. A przy takich grajkach to MKSowi trudno bedzie utrzymac sie przy pilce, wiec raczej obrona zabrzan powinna miec dzisiaj mniej pracy

Do góry
#3398215 - 13/09/2009 07:50 Re: I liga 09/10 [Re: ślimak]
ślimak Offline
enthusiast

Meldunek: 15/01/2006
[quote=ślimak]STILON - WARTA POZNAŃ
under 2,5

Wynik: 2-0

TYp trafiony aczkolwiek szczęśliwie. Stilon ostatnie pół godziny zagrał dobrze i mogło skończyć się 4-1 bo Warta miała jedną swoją naprawdę dobrą okazję

Do góry
#3400944 - 14/09/2009 17:06 Re: I liga 09/10 [Re: ślimak]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

JADYMYYYYYYYY gwizdek

Do góry
Strona 10 z 26 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 25 26 >

Moderator:  Akhu, Biszop, Ojro