[QUOTE]Oryginalnie wysłał hpc:
[qb]witam
Sam miałem problem w STS, który opisałem w innym temacie. Komputer (czytnik) chciał mi wmówić, że stawką za zakład jest 40gr.
Po przemyśleniu problemu ze źle wklepanym wynikiem, uważam, że najpierw powinni wypłacić kasę wszyscy ci z (2), później reklamować wszystkie (1). Raz by zapłacili podwójnie i szybko by się nauczyli, że to nie żarty.
Chociaż po wczorajszej Brazylii i przedwczorajszej Anglii, nie wiem czy będzie gdzie reklamować nasze kupony. Gdyby te kupony, które widziałem (niestety nie moje) zagrać 7 z 10, lub nawet 6/10 to cała kaucja na prowadzenie interesu nie wystarczyłaby na wypłaty.[/qb][/QUOTE]
Wróciłem, wypłaciłem. Co do 6 czy 7 z 10 to przy takich kursach musiałby być to ktoś o skłonnościach samobójczych IMHO. Ale wiadomo, że już po wszystkim, wszystko wydaje się łatwiejsze. Choć prawdą jest, iż to przy niej zmieniłem zdanie i zamiast 4 z 10 zrobiłem 3 z 10 nieznacznie zwiększając stawkę, ale w ogólnym rozrachunku pewnie byłoby i tak 2x więcej...
Jeśli chodzi o reklamacje i cały ten bajzel w STS to ja się niczemu nie dziwię. System obsługuje 3 informatyków za bardzo marne pieniądze. Gdy zmieniali system, to 2 z nich jeździło po całej Polsce i instalowało/zmieniało stary system. Jeden z nich miał wypadek i niestety już nie dane jest mu instalować cokolwiek na tym świecie
PS. Podobno kilku już musiało składać "puzzle" z powodu błędnego wyniku w tej, a także kilku innych pozycjach w wynikach.