#3365341 - 29/08/2009 16:38
Re: I liga 09/10
[Re: cykada]
|
Meldunek: 14/05/2001
|
zle zrozumiales, najlepsze fora bukmacherskie w Polsce aż grzmia ze tutaj bedzie jedynka, gospodarze zmotywowani do odniesienia tego home win-a, goście bardziej utytułowani - z przeszłoscią na najlepszych miejscach w polish ekstraklasa. a gospodarze kopciuszek z podopolskiej wsi. cały kluczbork bedzie na tym meczu. tak jak napisałem zaufam najlepszym ekspertom w Polsce i zagram tutaj 1 za 8/10. nie wiem co ja tu żle zrozumiałem? Podajesz info,o jakis osłabieniach Motoru(jakie i skąd te info?),ja natomiast powołując sie na oficjalną stronę Motoru podaję ,że w Lublinie nic nie wiedzą o żadnych osłabieniach,czego tu nie zrozumiałem? pozdro P.s osobiscie to chyba zagram Kluczbork,ale jak info to i żródło podawaj
|
Do góry
|
|
|
|
#3365345 - 29/08/2009 16:42
[Re: forty]
|
newbie
Meldunek: 23/08/2009
|
z przyjemnościa bym podał źródła, ale niestety zostałem uprzedzony że podanie adresu innego polskiego forum bukmacherskiego jest zagrożone banem wiec musi ci wystarczyć ze chodzi mi o te najlepsze fora. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#3365360 - 29/08/2009 17:03
[Re: cykada]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2007
|
Czarodzieje i szamany dzisiaj Kosowski bedzie mial do dyspozycji wszystkich swoich pilkarzy..gorszych,lepszych,starszych,mlodszych-wszystkich..o jakich oslabieniach piszesz-nie wiem,pojecia nie mam i szczerze mowiac wstyd by mi bylo jakbys mial racje..ale nie ma takiej opcji ..no chyba ze w glowie Cii jeszcze oslabienia z okresu przygotowawczego-acz dziwne by to bylo..ze swojej strony napisze ze z Dolcanem widac juz bylo progres,chlopaki strasznie chca,walcza,akcje zaczynaja miec rece i nogi,choc dalej z duzo jest moim zdaniem dlugich pilek i liczenia ze Oziemczuk zawinie 2 obroncow...co do samego meczu z KLuczborkiem,gospodarze maja naprawde respekciarski bilans u siebie,ale w tym sezonie pki co zawodza,kadra nie powala na kolana..podsumowujac z uwagi na slabe obrony,GDYBYM MUSIAL zagralbym ze obydwie ekipy strzela..ale nie musze
|
Do góry
|
|
|
|
#3365372 - 29/08/2009 17:18
[Re: jarecki85]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Dolcan - Widzew
Z tego co czytalem to lodzianie jada tam w najmocniejszym skladzie. I dla kibica Gornika najlepiej byloby aby w koncu ktos gosciom urwal punkty. Ze sportowego punktu widzenia uwazam ze nie tym razem. Ponadto klub z Zabek napisal ze zamknieta bedzie czesc podluzna stadionu poniewaz przyznano 800 biletow dla gosci. Oni beda grac jak u siebie, bo nie wierze aby gospodarze byli w stanie przekczytecz fanatykow z Lodzi. Widzew ma juz 4 zwyciestwa i gdyby nie decyzje przy 'zielonym stoliku' to powinien byc juz teraz liderem. A tak jeszcze musza wygrywac i liczyc na takie niespodzianki, jak na przyklad tydzien temu w Gorzowie. Kurs na gosci bardzo fajny i z racji tego ze maja lepszy sklad, 800 kibicow za soba, wieksza motywacje do zwyciestwa. Mysle ze bedzie 0-1 lub 0-2.
Typ:
Widzew @ 2,0 UB 6/10
Stal Stalowa W. - GKS Katowice
Gospodarze zapowiadaja zwyciestwo... i nie ma sie co dziwic w koncu maja tylko 1 punkt. Napawac optymizmem moze srodowy mecz z Wisla, wyggrany i to w okrojonym skladzie. W tym czasie GieKSa przegrala ze slaba II ligowa Polonia Slubice. W poprzednim roku katowiczanie wywalczyli 4 punkty [remis w Stalowej]. Kurs na zwyciestwo gosci >3 nawet nawet, ale wydaje mi sie ze predzej to padnie remis.
typy:
under 2,5 @ 1,55 5/10 under 1,5 @ 2,75 2/10
|
Do góry
|
|
|
|
#3365618 - 29/08/2009 20:10
[Re: anfa_]
|
old hand
Meldunek: 11/07/2003
|
@Ojro: Na ten doping to bym się tak nie nastawiał. Bo dziś pogoda nie specjalnie rozpieszcza. Jest pewne prawdopodobieństwo, że będą biegali w burzę. Ja bym się skłaniał bardziej ku remisowi, albo under 2.5
|
Do góry
|
|
|
|
#3366640 - 30/08/2009 01:59
[Re: Inzaghi78]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
Nie postawie na Widzew nawet zlotowki dopoki nie straca punktow Statystycznie nie beda wszystkiego wygrywac bo to niemozliwe choc w tym sezonie mamy jeszcze o wiele mocniejszy sklad niz w ubieglym, w koncu szykowany na ekstraklase Wiem ze Dolcan to inna liga i roznica klas jest wyrazna ale Gorzow tez odstaje (bez urazy) od Gornika kilka klas a jak bylo widzielismy ... czyli znow moge wrocic do typowania na Widzew Mam nadzieje ze ktos posluchal moich ostrzezen i nie gral Widzewa ktory musial w koncu stracic punkty choc przyznam szczerze ze nie spodziewalem sie porazki a bardziej remisu 0-0
|
Do góry
|
|
|
|
#3369654 - 31/08/2009 22:26
[Re: Inzaghi78]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/12/2006
|
Widzew Łódź pozyskał w poniedziałek Krzysztofa Ostrowskiego z Legii Warszawa. Informację potwierdziła oficjalna strona internetowa warszawskiego klubu. Możliwe, że zawodnik pojawi się jeszcze w poniedziałek w Łodzi i weźmie udział w treningu widzewskiego zespołu.
"To była trudna decyzja. Krzyśkiem interesowały się kluby, w których otrzymałby większy kredyt zaufania. Zawodnik grał u nas krótko. Miał silną konkurencję i nie wywalczył sobie miejsca w podstawowym składzie. Wspólnie zadecydowaliśmy o jego odejściu do Widzewa. Dziękujemy mu za grę w Legii i życzymy powodzenia w dalszej karierze" - powiedział Mirosław Trzeciak, dyrektor sportowy Legii.
Ostrowski był już na celowniku Widzewa pół roku temu, ale wówczas trafił do Legii Warszawa. 27-letni pomocnik ma na swoim koncie 21 występów w Ekstraklasie i jedną bramkę. W przeszłości reprezentował również barwy m.in. Śląska Wrocław i Zagłębia Lubin.
* Pozyskanie Krzysztofa Ostrowskiego będzie już ostatnim ruchem transferowym Widzewa tego lata. Ostatecznie upadł temat odejścia z łódzkiego klubu jednego z piłkarzy, który ostatnio stracił miejsce w meczowej kadrze.
|
Do góry
|
|
|
|
#3369664 - 31/08/2009 22:38
[Re: zalayeta]
|
Na pełnejjj kurrr...
|
DAWAC PEFFKI !
|
Do góry
|
|
|
|
#3369698 - 31/08/2009 23:00
[Re: Ojro]
|
enthusiast
Meldunek: 15/01/2006
|
Z mojej strony wygląda to tak:
Stilon no bet, na pewno nie po takim kursie!!! Męczące podróże ostatnimi czasy, drobne urazy i jeszcze dziś się okazało że nas najlepszy dotychczas strzelec Traore przechodzi do Zagłębia Lubin. Nawet patrząc ze statystycznego punktu widzenia "Stalówka" coś w końcu może ugrać. Mecz mocno mi remisem śmierdzi.
Pochylić się moim zdaniem warto nad spotkaniem w Kluczborku kurs na dwójkę póki co zachęcający
KSZO 1 DNB Łęczna 2DNB myślę, że będą się powoli wspinać w tabeli, potencjał w tej drużynie tkwi spory
|
Do góry
|
|
|
|
#3369710 - 31/08/2009 23:06
[Re: ślimak]
|
veteran
Meldunek: 03/04/2007
|
KSZO ma problemy kadrowe kilku kontuzjowanych + 2 czerwone w ostatnim meczu nie warto grac 1 1x
|
Do góry
|
|
|
|
#3370167 - 01/09/2009 01:15
[Re: maciekm79]
|
enthusiast
Meldunek: 15/01/2006
|
Ciekawe jak będzie radzić sobie GKP po stracie Traore. Do zastąpienia Senegalskiego napastnika przymierzany jest Emil Drozdowicz z Lechii Zielona Góra. Może dopowiem: Drozdowicz był już zawodnikiem Stilonu, jednak na prawach wypożyczenia z ZG. U nas wypatrzyła go Arka więc przed tym sezonem został wypożyczony do Arki. Tam mu się nie powiodło więc wrócił do swego macierzystego klubu i stara się o rozwiązanie kontraktu z winy Arki. Jeśli to się uda to Stilon za pieniądze uzyskane ze sprzedaży Traore będzie chciał wykupić Drozdowicza z Lechii ZG. Zdaje się, że tak się sprawy mają
|
Do góry
|
|
|
|
#3372345 - 02/09/2009 00:03
[Re: MarcoviaMarki]
|
Na pełnejjj kurrr...
|
Moja peffka
Flota - Gornik
Mocno osłabiony wyjechał zespół Górnika na wyjazdowy mecz do Świnoujścia. Po ostatnim meczu kontuzjowani są Paweł Strąk i Ales Besta, a na zgrupowanie kadry U-21 wyjechali Mariusz Gancarczyk i Adam Marciniak. Ich miejsce w "osiemnastce" zajęli Dawid Jarka, Kamil Szymura, Marek Krotofil i Robert Trznadel.
tyle wiesci oficjalnych, ja dodam ze brak Szczota to dodatkowe oslabienie w ataku. Nie ma kto strzelac bramek.
W obronie zabrzanie stoja bardzo dobrze: Kulig, Magiera, Pazdan, Karwa - to nawet formacja na Ekstraklase.
Watpie aby gospodarze cos trafili, ewentualnie po bledzie gosci. Wg mnie bedzie to nudny mecz rozgrwany o 17:00 przy palacym sloncu.
UNDER 2,5 @ 1,65 Tobet 6/10
|
Do góry
|
|
|
|
#3372348 - 02/09/2009 00:05
|
enthusiast
Meldunek: 12/04/2009
|
Az dziwie sie ze nei wskazujecie na Widzew z Motorem,gdzie druzyny dzila 2 klasy.Motor wygral,ale z totalnie rozbitym Kluczborkiem.W meczu z glownym kandydatem,mimo jakis tam wzmocnien -nie ma szans.Zreszta te wzmocnienia beda zapewne odczuwalne po 3-4 grach,gdy sie zawodnicy zgraja
|
Do góry
|
|
|
|
#3372379 - 02/09/2009 00:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2006
|
MKS KLUCZBORK - POGOŃ SZCZECINHistoria pod zagadkowym tytułem "Co MKS robi w pierwszej lidze" rozkręciła się na dobre...jednak już powoli zmierzamy do wniosku że robi wielka kupe na głowe swoich kibiców To co gra Kluczbork to woła o pomstę do nieba, jeden punkt zdobyty w dotychczasowych meczach pokazuje "siłę zespołu". Po ostatnim przegranym meczu z Morotem trener Kowalski nagle zachorował i drużynę w meczu z Pogonią poprowadzi Rysiek Okaj drugie trener, choć do końca klub nie wie jak to zrobić bo Rysiek nie ma licencji na 1ligę i są w kropce... W drużynie nie nastąpiła żadna metamorfoza ostatnie dni okienka nikogo do drużyny nie dołożyły, i powoli trener jest na wylocie, lub jak inny mówie już nie wróci po "chorobie: do pracy Jako kibic ODRY OPOLE mam niezły ubaw z poczynań pobliskiego Kluczborkai poczynań zarządu, zwolnienie trenera A.Polaka było najglubsza rzezca jaka zrobili i szybo tego nie naprawia... NAtomiast Polak w kilka tygodni zbudował nowa ODRE OPOLE i w 4 meczach mamy 12 oczek...TYLKO ODRA OKSSSS W Środę Pogoń bierze odwet za ostatni porażkę w Kluczborku 1-3 i zdobywa 3pkt!! tak więc Pogoń @2,3 7/10 mniej odważni DNB @1,53 10/10i NA KONIEC PYTANIE KONKURSOWE... Ilu zawodników drużyny przeciwnej musie zejść z boiska żeby MKS strzeliła gola?? (podpowiem że 2 to mało co pokazał mecz pucharu z Gorzowem )
|
Do góry
|
|
|
|
|
|