Moja opinia:
1.kasa ile - Na miesiąc max 20zł przynajmniej w moim przypadku
2.system gryNie zgodziłbym się na system jak u kursona w dubelkach. Wpłacam 20zł i wypadam w pierwszej rundzie... to już wolę dziewczynie kwiatki kupić

Wg mnie liga trwająca pełne 4 tygodnie typowania gdzie ustalona byłaby max. liczba typów czy kuponów tygodniowo. Co do limitów w stylu single, duble czy AKO, AKO minimalne itp to na razie się nie wypowiadam bo to chyba leży w gestii organizatora
3.podzial nagródJeżeli 10 uczestników to nagroda dla pierwszych 3.
Jeżeli 20 to nagroda dla pierwszych 5, a jak uczestników 30 to nagroda dla pierwszych 7. Tak ja bym to widział
4.obracanie czescia gotowkiwg mnie zły pomysł. Jeżeli 20 osób wpłaci po 20zł to mamy 400zł - jest co dzielić. A wiadomo jak to z graniem jest - raz wejdzie, raz nie wejdzie (przykład - ostatnie dokonania nagrodowe w stoprocentonly). Wg mnie każdy może sobie grać typy czołówki na własną rękę, bo jak wpłacam 20zł i zajmę pierwsze miejsce to nie chciałbym się na końcu dowiedzieć, że sorry ale graliśmy kupony które nie siadaly i nie ma już nagrody. Przemyślcie to.
Dodatkowo trzebaby ustalić dalsze kwestie formalne, ale to już po zaakceptowaniu powyższych kwestii.