#3308716 - 02/08/2009 16:58
Re: EKSTRAKLASA I kolejka 31.07
[Re: przemekwn]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/09/2003
|
Stadiony są budowane na mistrzostwa Europy, żebyś mógł biegać i śpiewać "Polska biało-czerwoni" i za to wywalać kluby do niższej ligi? A teraz wujek dobra rada - wyjdź na zewnątrz, jebnij się w sosnę i posiedź na ławce, aż przestanie boleć. I nie pisz już nic, bo się tak zagrzałeś, że większych bredni to nie widziałem.
Edited by Experto (02/08/2009 19:06)
|
Do góry
|
|
|
|
#3308724 - 02/08/2009 17:09
[Re: przemekwn]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
Skoro się już tak na tą interie powołujesz to proszę. Swoją drogą to szybciutko do swoich kolegów policjantów. Jeśli chodzi o rzeczkę w Sosnowcu to Lechia i Wisła przeganiała stamtąd rodziny z dziećmi więc nie masz się czym chwalić. Jak dla mnie to gdy jakaś drużyna nie ma stadionu to powinna wypierdalać z ekstraklasy.Koniec tematu.
Z pewnoscia jestes konsekwentnym czlowiekiem i miales podobne zdanie gdy Zaglebie gralo w Wodzislawiu po awansie do ekstraklasy, ile tam spedziliscie pol roku?? Inauguracja ligi na obiekcie w sosnowcu mozna bylo nazwac ,,komedia,, nowa podgrzewana murawa i jedno wielkie bajoro w zyciu takiego syfu nie widzialem..... CO do ganianek to faktycznie pojawily sie spinajace rodziny z dziecmi pod stadionem Zaglebia w dniu inauguracji meczu Wisly z Levadia na ktory bilety mozna bylo dostac w krakowie a rywal był tak atrakcyjny ze pol śląska postanowilo obejrzec to arcyciekawe widowisko :)Zreszta to nie piersza taka sytuacja no chyba ze te same rodziny z dziecmi czaily sie z niezlym ekfipunkeim w garsci w drodze gdy Wisla wspierala Lechie na pewnym wyjezdzie na gornym slasku efektem byla zmiana dyscypliny z pływania stylem dowolnym na grupowy bieg długodystansowy .. co do kolegow policjantów widze ze tradycja zostala, chyba nie musze przypominac pewnej przyspiewki....,,pamietasz...sosnowiec z policja zylas jak brat,,
|
Do góry
|
|
|
|
#3308865 - 02/08/2009 18:35
[Re: analityk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2006
|
Panowie a jak u was było z wejściem na stadion ? wybrałem się na mecz Jagi... na bilet czekałem godzine czasu i wszedłem na 2 połowe.. byli ludzie co czekali i 2.5h...kazda osoba musiala dac dowod i babka cos tam spisywala... szło to strasznie wolno.... ;/ zapewne to te nowe przepisy ;>
|
Do góry
|
|
|
|
#3308956 - 02/08/2009 20:03
[Re: Platini]
|
old hand
Meldunek: 11/07/2003
|
@mgr: Jedna mała uwaga. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Bo akurat stadiony w Krakowie nie są rozbudowane "na mistrzostwa Europy, żebyś mógł biegać i śpiewać Polska biało-czerwoni"
|
Do góry
|
|
|
|
#3308974 - 02/08/2009 20:16
[Re: MarcoviaMarki]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/09/2003
|
@mgr: Jedna mała uwaga. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Bo akurat stadiony w Krakowie nie są rozbudowane "na mistrzostwa Europy, żebyś mógł biegać i śpiewać Polska biało-czerwoni"
Umowy zostały podpisane w projekcie na mistrzostwa Europy i nawet wobec faktu, że Kraków nie został wybrany jako miasto-organizator, projekt jest dalej kontynuowany. Poza tym, nigdy nie wiadomo, jak poradzi sobie Ukraina i czy Kraków nie zostanie ostatecznie organizatorem, a przynajmniej miastem partnerskim. A to, co napisałem, tyczyło się także Poznania.
|
Do góry
|
|
|
|
#3309393 - 02/08/2009 23:25
[Re: kamasutra]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
Rusza ktos Legie dzisiaj?.... Warszawiacy wydaja sie byc w formie,nie wiem tylko co prezentuje Zaglebie.Przyznam sie ze w tamtym sezonie kompletnie nie sledzilem tej druzyny w II lidze.Nie wiem nic na temat ewentualnych wzmocnien i transferow...
Chetnie poslucham opinii co do tego meczu.... Legia bezpieczniej odpuścić , zresztą radzę Wam nigdy nie stawiać na Legię gdy wiadomym jest że zagrają razem w obronie Rzeźniczak i Kiełbowicz , w dodatku Choto pauzuje za więc i niepewny Szala dochodzi do tej feralnej dwójki graczy. jako straszak obejrzyjcie skrót meczu z Broendby , gdzie spokojnie Legia mogła te 5 bramek albo i więcej stracić Broendby-Legia 1:1
|
Do góry
|
|
|
|
#3318077 - 07/08/2009 07:34
[Re: Legia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/04/2009
|
Wisełka z Krakowa gra na wyjeżdzie z Zagłębiem Lubin które tydzień dostało baty od Legii 4-0. Taki to peszek dla Zagłębia, że trafił na dzień dobry w Ekstraklasie na czołówkę, może to trema ... nie wiem. Podobna sytuacja zdarzyła się całkiem niedawno, przytocze cytat z wisłaportal.pl: " Skorża przyznał, że pamięta o bardzo podobnej sytuacji sprzed roku. Wisła jechała wtedy na mecz ze Śląskiem Wrocław, który kolejkę wcześniej został rozbity przez Legię w identycznym stosunku. Tamtejsza wyprawa na Dolny Śląsk skończyła się... porażką Wisły." całość jest tutaj: http://www.wislaportal.pl/news.php?id=15897To było kiedyś, teraz mają zajść w Wiśle zmiany, zwolnienia, sprzedaż zawodników po porażce w eliminacjach do Ligi Mistrzów. Zawodnicy i trener Skorża mają świadomość, ale nie chcą o tym się wypowiadać, że pan Cupiał tylko czeka na taką chwilę, aby zrobić z nimi porządek. Zawodników mają o niebo lepszych niż Zagłębie, które jest beniaminkiem i jeszcze wchodzi w rytm Ekstraklasy, a kursik 1.80 na Wisłę jest sympatyczny. Wisła moim zdaniem jest silniejsza od Zagłębia, napewno sobie nie zlekceważy przeciwnika i pokaże jak się gra na wyższym poziomie niż I liga. Zagłębie L.-Wisła Kr. (Hit Dnia 7.08) 2 1.80 kurs z totomix
|
Do góry
|
|
|
|
|
|