Odnośnie postu @McDziarza.
Cracovia to był klub, zaraz po ŁKSie, który darzyłem największym szacunkiem, jako młody chłopak zawsze chciałem pójść na mecz właśnie ''Pasów'', głównie to było wtedy gdy włóczyli się po niższych ligach. Sam nie wiem dlaczego właśnie Cracovia była tym klubem do której czułem taką sympatię. Zresztą później poznałem kilku kibiców Cracovii w Tychach gdzie nie było końca pieśni wychwalających ŁKS, GKS Tychy i właśnie Cracovię.
Nawet będąc w Krakowie kilka lat temu, nabyłem pasiastą koszulkę, której nigdy już nie założę.
Bardzo się rozczarowałem, to co robią działacze a przede wszystkim KIBICE Cracovii. Szczyt beszczelności ze strony pasiastego Krakowa, brak honoru widać tutaj na każdym kroku.
Każdymi drzwiami, każdymi oknami Cracovia chce zostać na najwyższym szczeblu, a przypomnę, że na ten szczebel byli za słabi bo zajęli miejsce
promujące grę w nowej I lidze Ja rozumiem działaczy, bo ich się niestety nie wybiera (mowa o kibicach) ale postawa kibiców mnie załamuje
Może nie miejsce i nie pora żeby to mówić, ale wiadomo nasze kontakty z wiadomych względów nie są takie jak chociażby pod koniec ubiegłego stulecia czy na początku bieżącego, ale doprawdy .. to nie powód by tak się zachowywać.
Są tu na forum przedstawiciele pasiastej strony błoń, może mnie wyśmiejecie ale, Ja bym się wstydził, bo cała Polska widzi co robocie.
Pozdrawiam
M.