Witam wszystkich!
Chciałam Wam opowiedzieć o moich problemach i doświadczeniach z firmą BetandWin, niech zostanie to potraktowane jako ostrzeżenie dla tych którzy chcą tam otworzyć konto...
Pierwszy poważny problem jaki napotkałam podczas współpracy z tą 'profesjonalną firmą ' ;-) dotyczył wypłaty 1500 zł którą próbowałam zrealizować 3 krotnie i za każdym razem moje zlecenie zostało odrzucane!
Po tym jak dodzwoniłam sie do nich ( gdyż na maile nie odpowiadali) okazało się że w podobno nnie podałam imienia w polu w którym program żądał podania wyłącznie nazwiska!
Pani z supportu stwierdziła iż to ich wina że skrypt działa nieprawidłowo i prosi tylko o Nazwisko kiedy powinien prosić także o imię, ale co to mnie obchodzi jako klienta- który zrobił dokładnie krok po kroku to czego od niego oczekuje program!
Osoba z supportu obiecała iż przelew na pewno wyjdzie następnego dnia i że jeszcze dziś oddzwoni jak tylko dział finansowy wyjaśni sprawę- nikt oczywiście nie oddzwonił a nast. dnia dostałam maila o ponownym odrzuceniu zlecenia wypłaty!!!
Znowu pisałam i dzwoniłam ( straciłam na telefony do nich ze 100zł) i w końcu przelew wyszedł... i tu niespodzianka ze zleconych 1500 zł do mojego banku doszło 1370!!!
Kiedy zadzwoniłam do supportu to powiedzieli że to dlatego iż wypłatę robili z oddziału banku w Austrii i to śa koszty przewalutowania itd...
Co za bzdury! Od kiedy te koszty sięgają 10% ?
NApisałam do nich maila (bez odpowiedzi) iż prawdopodobnie została mi błędnie naliczona opłata manipulacyjna gdyż była to moja 1-wsza transakcja w tym miesiącu, a ich program podawał że to 3-cia gdyż uwzględniał mi te 2 odrzucone zlecenia wypłaty!
Oczywiście obiecano wyjaśnić i oddzwonić ale znowu ECHO!
Druga sprawa jest moim zdaniem jeszcze poważniejsza gdyż podważa całkowicie zaufanie do kompetencji pracujących tam osób!
Zagrałam ponad tydzień temu na zakladach L!VE zdarzenie FREDRIKSTADT - VIKING (piłka nożna liga Norweska)
dotyczące tego jak zostanie strzelona druga bramka meczu.
Postawiłam że to będzie strzał!
Padł gol serwis L!VE podał iż to był strzał jakie więc było moje zdziwienie kiedy 2 moje combo zakłady na wygraną ponad 100 zł zostały rozliczone na czerwono- że niby ta bramka padła z główki!
Sprawdziłam więc oficjalne serisy sportowe w Norwegii i portale podające dokładny przebieg meczu minuta po minucie i wyszło iż to był strzał! Tak więc miałam rację!
Zobaczcie sobie zresztą sami na ten gol z 53 min...
http://www.f-b.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050418/FFK/50418008Wyrażnie napisane iż to był strzał a nie głowka!
Napisałam do nich maila a ci odpowiedzieli iż cyt: "według posiadanych przez nas informacji zakład ten został rozliczony prawidłowo"
Nie zadali sobie nawet trudu sprawdzenia informacji!
Moje kupony nadal widnieją jako przegrane, ja jestem biedniejsza o konkretne pieniądze a BetAndWin po prostu olewa sobie klientkę!
Wnioski wyciągnijcie sobie sami
Ps. Wiecie może czy jeżeli będę chciała teraz zlikwidować u nich konto i wypłacić resztę pieniedzy to znowu przelew pójdzie z Austrii?
Bo mówili iż zamierzają powrócić do wypłacania z oddziału banku w Polsce ale nie wiem czy juz to zrobili...
Pozdrawiam
Lila