Na stare lata człowiek robi się bardziej leniwy, niestety.
W poszukiwaniu łatwiejszego typowania, bardziej z ciekawości, zwróciłem się do kolegi mario22mm o udostępnienie mi w/w programu. Od 17 sierpnia 2010r do 2 pażdziernika br. testowaliśmy program. Pierwsze 40 typów to prawie euforia, bo Yield wynosił ok 40% . Z biegiem czasu(typów) Yield obniżył się do wartości ok 2%. Podałem ok. 600-set typów, dzieląc typy na różne kategorie. Np: w kategorii :dzisiejsze mecze(wszystkie ligi,typy1X2), w wrześniu było 79 meczy trafionych, 65 nietrafionych. Program ustawiony był na kursy 1.5 do 4.
W pewnym momęcie, dla mnie typy u/o stały się priorytetem, bo na początku po ok. 50 typach, 17 z nich było nietrafione, więc ze zrozumiałych wzgledów bardziej mnie one zainteresowały. W sumie podałem ok.430 typów u/o z czego 244 typy trafione, 178 nietrafione, ok 10 spotkań jest bez wyniku. Z tego wszystkiego yield wyniósł ok. 8,5% więc wynik jak na "maszynkę" wydaje mi się nie zły.
Jest teraz sporo materiału do przeanalizowania, co stawiać, na co się zdecydować.
Niestety program ma swoje wady. Do celów przedstawienia na forum propozycji typu, czy też wyników gry u/o, program nie generuje kursów i wszystkie kursy na forum musiałem szukać na " piechotę". W tym miejscu należą się wielkie podziękowania koledze czwak, za pomoc przy wpisywaniu typów do skryptu.
Jak na tak młody program 02/09/2010 (data pobrania) przestał działać, tzn. brak kursów.
Ja rozumię... potrzebę doskonalenia programu...ale niech działa do końca.
I jeszcze coś do twórcy programu. Jeżeli skuteczność u/o w nowym programie się utrzyma (niech polepszy
), to ja pierwszy pogratuluję Ci "maszynki" do zarabiania pieniędzy.
Pozdrawiam Big
-----------
Wkleić linku nie możesz, zapraszać też również niestety, a przynajmniej nie na tym forum.