#2596459 - 13/09/2008 20:13
Re: I liga sezonu 2008/2009
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/11/2003
|
Korona v Płock Over 2,5 wystarczy spojrzec na wyniki Korony u siebie Może jednak uda im się wydostać z II ligi i wrócić do I Korona 1X - Korona w formie
|
Do góry
|
|
|
|
#2678355 - 24/10/2008 23:44
[Re: Patrolinho]
|
newbie
Meldunek: 26/02/2008
|
Witam dzis odra ma powazne problemy ze składem.Napewno nie zobaczymy jednego z najważniejszych zawodników odry Tomasza Copika,Marcina Rogowskiego i Madrina Piegzika.prawdopodobnie na mecz wyjechało ponad 1000 kibiców widzewa,wiem że biletów dla łodzian przyznaczono mniej bodajże 700 ale kibiców będzie więcej.To na tyle mecz juz za niecałe 20 min ale myslę że 2 DNB mozna smiało spróbowac.
Kurs na dwójke DNB 1,36 betsson może nie zwala z nóg ale do jakiegośd ubelak wręcz idelany.
2DNB 1,36 9/10
|
Do góry
|
|
|
|
#2679175 - 25/10/2008 04:50
[Re: magic12]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
a cos skrobne tutaj dla potomnych Zaglebie Lubin - Flota Swinoujscie ----> HW 1,40 + HW (-1) 1,95 zaczne od niedzielnego meczu, czyli pojedynek kandydata nr 1 do awansu vs rewelacyjny beniaminek. Lubin ostatnie 3 mecze bez wygranej ! co dla nich stanowi poważny "bagaż doświadczeń" z ostatnich kolejek , ale i sprawi że wyjdą bardzo umotywowani na Flote. Owa Flota, gra póki co zaskakująco dobrze, bardzo ciekawy jest ich obrońca Benevente Peres, Magdziński robi swoje w ataku, Dziuba to chyba złapał życiówke i mamy Flote bardzo wysoko. Ostatnio powstrzymani i przez Motor i przez Korone. Obawiam sie ze wrócą do domu z podobnynm wynikiem jak ze Znicza nie tak dawno. Tur Turek - Kmita Zabierzow ----> HW za 2,05 + under dwa słowa: Przemysław Cecherz, młody trener przyszedł z Zamościa i legitymuje sie takimi wynikami z Turem 3zw-3rem-0porazek. Tur jest ostatnio przekleństwem grających bo chyba popsuli niejeden kupon ostatnimi wynikami. Typ motywuje tym iż w Turze po raz pierwszy od dłuuuugiego czasu jest w końcu dwóch porządnych napastników Cichos-Imeh. Tego drugiego nie było na poczatku sezonu, dołączył do ekipy i wyniki sie poprawiły Zresztą gra wszystkich formacji sie bardzo ostatnio poprawiła, w obronie błyszczy Widzewiak Madera, bramkarz Janicki bezbłędny, obudziła sie pomoc...długo by pisać... z drugiej strony mamy Kmite, z którego obozu docierają niewesołe wiesci o tym że ekipa ma być zlikwidowana wiec niezaciekawe info, choć oddając prawde w ostatniej kolejce powstrzymali nawet Zagłębie. Wierze jednak w passe Cecherza, ostatni mecz Tura u siebie az do wiosny. Under jak najbardziej, zagrają dwie defensywne ekipy, a Tur ostatnio 2 overy z rzedu hohoh Korona Kielce - Dolcan Zabki -----> HW za 1,40 + HW (-1) za 1,95 tutaj podobnie jak z Zagłębiem, Korona dochodzi do siebie gra juz stabilnie i równo, 14 punktów w ostatnich 6 meczach. Ich przeciwnikiem bedzie Dolcan "zero-zero" Ząbki i zapewne z takim nastawieniem przyjadą i do Kielc. Korona ma duże szanse przeskoczyć w tej kolejce Podbeskidzie i wskoczyć na 3msc.
|
Do góry
|
|
|
|
#2679226 - 25/10/2008 05:20
[Re: Ryan20]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2007
|
a co,ja tez cos nabazgram.... 1) Stal Stalowa Wola strzeli bramke kurs w toto 1.6...gram bardziej przeciwko defensywnym poczynaniom Wisly,anizeli ofensywnym fajerwrkom gosci..to ze wywiezli punkt z Łodzi,a wczesniej zdobyli 3 punkty z Łeczna,to wynik indolencji strzeleckiej przeciwnikow,obijajacych przy tym slupki bramki Wisly...coz ostatnio Stal malo strzela + ewentualne wycofanie jedego ze sponsorow..cos tam kujna 2) Motor Lublin-GKP ...z Flota boisko bylo jeszcze mocno postrzepione i naprawde ciezko sie gralo,chlopaki chca,ale od jakiegos czasu nie moga u siebie wygrac..co do absencji wieksze po stronie gosci..kurs ok.1.9...fajnie
|
Do góry
|
|
|
|
#2679366 - 25/10/2008 08:42
[Re: jarecki85]
|
enthusiast
Meldunek: 15/01/2006
|
No to i ja coś od siebie dodam....
Motor- GKP
Będzie to niezwykle istotny mecz dla układu w dolnych rejonach tabeli. Zespół gorzowski gra ostatnio bardzo słabo by nie powiedzieć fatalnie. Do tego dochodzą kontuzje i kartki. Z Motorem zagrają bez swoich "mózgów" w środku pola: Kaczorowskiego i Petrica, jeśli dodać do tego niepewną defensywę to przynajmniej teoretycznie nie wygląda to dobrze...
W Expektcie na zwycięstwo Motoru 1,95 i jest to całkiem niezła propozycja... której ja osobiście jednak nie gram:) bo nigdy nie stawiam przeciw swoim, ale racjonalnie patrząc trudno będzie gorzowianom wywieźć choćby punkt.
Chodzi mi jeszcze po głowie over w tym meczu. To z kolei trochę na przekór bo obie ekipy raczej underowe, ale obrona gości plus to, że od kilku spotkań nie trafili do siatki rywali...myślę, że możnaby się pokuśić. Expekt daje na takie rozwiązanie 2,25
Tyle ode mnie
|
Do góry
|
|
|
|
#2679872 - 25/10/2008 21:15
[Re: ślimak]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2005
|
Znicz Pruszków-Podbeskidzie Po ostatnich meczach "Górali" nie wierze aby z Pruszkowa udało się wywieźć choćby 1 pkt.W mecz z GKS mimo gry przez wiekszośc spotkania z przewagą 1 zawodnika piłkarze Podbeskidzia nie pokazali moim zdaniem nic.Słabo w ataku pomoc chaotycznie.Tylko obrona wygladała jakos.Do tego brak podstawowego bramkarza Merdy który juz nie jeden raz bronił Nam dobre wyniki.No i taki mały smaczek z zeszłego sezonu.Ostatni mecz sezonu i Znicz gra w Bielsku.Wystarczył 1 pkt aby awansowali do ekstraklasy.Podbeskidzie wygrywa.Myśle ze gospodarze dzisiejszego emczu będą chcieli sie zrewanżować.Mój typ 1 kurs w okkolicach 2,4 Pozdrawiam i życze powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#2680336 - 25/10/2008 23:39
[Re: ślimak]
|
enthusiast
Meldunek: 15/01/2006
|
No to i ja coś od siebie dodam....
Motor- GKP
Będzie to niezwykle istotny mecz dla układu w dolnych rejonach tabeli. Zespół gorzowski gra ostatnio bardzo słabo by nie powiedzieć fatalnie. Do tego dochodzą kontuzje i kartki. Z Motorem zagrają bez swoich "mózgów" w środku pola: Kaczorowskiego i Petrica, jeśli dodać do tego niepewną defensywę to przynajmniej teoretycznie nie wygląda to dobrze...
W Expektcie na zwycięstwo Motoru 1,95 i jest to całkiem niezła propozycja... której ja osobiście jednak nie gram:) bo nigdy nie stawiam przeciw swoim, ale racjonalnie patrząc trudno będzie gorzowianom wywieźć choćby punkt.
Chodzi mi jeszcze po głowie over w tym meczu. To z kolei trochę na przekór bo obie ekipy raczej underowe, ale obrona gości plus to, że od kilku spotkań nie trafili do siatki rywali...myślę, że możnaby się pokuśić. Expekt daje na takie rozwiązanie 2,25
Tyle ode mnie Przyznam, że nie spodziewałem się zwycięstwa Stilonu, jeśli ktoś się wyłożył na tym meczu to sory
|
Do góry
|
|
|
|
#2682348 - 26/10/2008 21:28
[Re: Grzegorz_Rasiak]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2004
|
Spotkanie 17. kolejki I ligi w Katowicach pomiędzy GKS-em a GKS-em Jastrzębie nie zostało dokończone. W 52. minucie kibice wywołali zamieszki na trybunach. Sędzia Mariusz Złotek ze Stalowej Woli postanowił zakończyć mecz przed czasem Sędzia liniowy i główny dostali serpentynami w głowe, dlatego mecz przerwano... Owocem tego była późniejsza zadyma z ochroną i policją... Wszystko przez to, że sędzia nie chciał dokończyć meczu... Je*ać PZPN !!! A mecz stał na dobrym poziomie i podwyższenie na 2:0 przez zespół z Bukowej było tylko kwestią czasu... Swoją drogą ciekawe jak mój zakład, że GKS Katowice strzeli gola rozliczy Fortuna...
|
Do góry
|
|
|
|
#2682426 - 26/10/2008 21:46
|
member
Meldunek: 25/08/2005
|
nie umiem wstawic obrazka :/ no nic ponawiam pytanie czy ktoś tak już miał podobnie,że przerwano i czy kasa mi przepadła czy będzie po 1,0 kursie liczone?? zagrałem w Bet-at-home za 1600 i teraz mam małą nerwówkę
|
Do góry
|
|
|
|
#2724431 - 14/11/2008 19:24
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
Widzew Łódź - Motor Lublin
typ: 1 10/10 1,35 typ: 1/1 8/10 1,80 typ: 1 (-1,5) 5/10 2,05
Być może podchodze bardziej sercem niż rozumem ale nie wyobrażam sobie innego rezultatu niż pewne zwyciestwo Widzewa Łódź
1) czas na rehabilitacje za porażke w Poznaniu z tamtejsza Warta 1:3 okazje byly ale co z tego jak juz od kilku miesiecy panuje w Łodzi taka indolencja strzelecka
2) ostatnio na własnym boisku nie błyszczymy, w ostatnich 3 spotkaniach przytrafił sie jakze pechowy remis z Wisła Płock (2:0 bylo do 90 minuty) i porazka z Jastrzebiem ponad 30 strzlach Widzewa i kilku GKS-u
3) najważniejszy moim zdaniem powód to chęć należnego uczczenia śmierci legendarnego Ludwika Sobolewskiego (dzis pogrzeb przed meczem tego wybitnego człowieka)
Waldemar Fornalik: - Wygrać dla wyjątkowej postaci Zagramy przeciwko drużynie Motoru Lublin w pełni skoncentrowani na tym, aby odnieść zwycięstwo. Wiemy, że piątek będzie wyjątkowym dniem dla całego środowiska związanego z Widzewem. W tym dniu odbędzie się pogrzeb zasłużonego dla Widzewa prezesa, Ludwika Sobolewskiego. Sądzę, że powinno mieć to bardzo pozytywny wpływ na moją drużynę. Piłkarze muszą zrobić wszystko, aby wygrać i zwycięstwo zadedykować pamięci Wielkiego prezesa. Poznałem pana Ludwika Sobolewskiego podczas okresu, kiedy występowałem w Ruchu Chorzów. Zbudował on w Łodzi „Wielki Widzew”, który kojarzony będzie z nim na zawsze. Była to wyjątkowa postać.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|