#318585 - 06/04/2005 11:36
BONUS PRZYJAŹNI!!
|
addict
Meldunek: 05/01/2005
|
Do końca kwietnia jest promocja na betandwin. Przy poleceniou przyjaciela, jeżeli ten wpłaci 30 euro, to otrzyma dodatkowo 25 euro, i osoba werbująca też otrzyma 25 euro bonusu.
Jesli ktoś będzie chętny, aby zarejestrować się z mojego linku, i skorzystać z promocji, to jeśli tylko otrzymam bonus, to przelewam dodatkowo 50PLNa na konto moneybookers, inteligo, lub inne w polskim banku.
Proszę o kontakt nr gg 2559106
|
Do góry
|
|
|
|
#318587 - 06/04/2005 11:54
Re: Jak działa polski support baw ???
|
old hand
Meldunek: 02/06/2002
|
Szanowny ****** Uprzejmie informujemy, ze Pana konto zakladow nie jest obecnie objete zadna promocja.
Z powazaniem,
Support Team z betandwin
wiec jednak nie kazdemu daja kolejny comback
|
Do góry
|
|
|
|
#318589 - 06/04/2005 12:46
|
member
Meldunek: 17/11/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#318593 - 06/04/2005 15:12
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
Quote:
A ja mam taką historię, wczoraj późnym wieczorkiem wybrałem jeden z zakładów i wpisałem kwotę o jedna cyfrę za dużo, bez namysłu dałem zatwierdź i coś długo zatwierdzał kupon(nie doszło do potwierdzenia jak to zawsze bywa) i nic żadnej reakcji kompa, więc dałem reseta, a dzisiaj patrzę kupon mi zatwierdzili !!! Napisałem im kilka e-maili żeby anulowali ten kupon bo zagrałem go przez przypadek :/ czy jest szansa, że anulują? Miał ktoś coś podobnego?
raczej zapomnij o tym, ale walcz o swoje.. moze sa milosierni i cos z teog bedzie.. ale ja na Twoim miejscu przygotowlabym sie na najgorsze. Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#318594 - 06/04/2005 15:16
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/06/2003
|
Quote:
wrescie po wyslaniu kilkunastu maili dostalem odpowiedz: Szanowny Panie Damianie,
Uprzejmie informujemy, ze przy wystapieniu o wyplate nalezy podac pelne dane wlasciciela konta, tzn. IMIE I NAZWISKO, w zwiazku z czym prosimy o ponowne wystapienie o wyplate i podanie pelnych danych wlasciciela konta (nie samego nazwiska).
Jednoczesnie chcemy Pana poinformowac, ze nie poniesie Pan kosztow, poniewaz wyplata nie zostala zrealizowana z powodu niepelnych danych wlasciciela konta.
Z powazaniem,
Support Team z betandwin
wyglada wiec na to ze przez swoja nie uwage musialem tyle sie denerwowac.zobaczymy jak bedzie teraz.Wypelnilem raz jeszcze wszystko(tym razem z nazwiskiem i imieniem)i nie pozostaje mi nic innego jak czekac
Nie bij się w piersi, bo nie po Twojej stronie wina leży. Dostałem mail o tej samej treści. Nagle wszyscy użytkownicy zaczeli wypisywać źle formulaż wypłaty, a konkretnei rubrykę z imieniem i nazwiskiem Sie buraki do błędu nawet przyznać nie potrafią, kij im w oczy. Robią z ludzi idiotów, ehhhh...
|
Do góry
|
|
|
|
#318595 - 06/04/2005 18:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Quote:
Quote:
A ja mam taką historię, wczoraj późnym wieczorkiem wybrałem jeden z zakładów i wpisałem kwotę o jedna cyfrę za dużo, bez namysłu dałem zatwierdź i coś długo zatwierdzał kupon(nie doszło do potwierdzenia jak to zawsze bywa) i nic żadnej reakcji kompa, więc dałem reseta, a dzisiaj patrzę kupon mi zatwierdzili !!! Napisałem im kilka e-maili żeby anulowali ten kupon bo zagrałem go przez przypadek :/ czy jest szansa, że anulują? Miał ktoś coś podobnego?
raczej zapomnij o tym, ale walcz o swoje.. moze sa milosierni i cos z teog bedzie.. ale ja na Twoim miejscu przygotowlabym sie na najgorsze. Pozdro
no i tego się obawiałem żadnej reakcji z ich strony, mecz zaczyna się za 20 minut !!! ależ będą nerwy nie wiem co im zrobię, jak kupon wejdzie, a jutro napiszą mi, że zgodnie z moją prośbą kupon został anulowany
|
Do góry
|
|
|
|
#318600 - 07/04/2005 08:12
|
newbie
Meldunek: 18/01/2005
|
Witam. Mam małe pytanko, chciałbym sie dowiedziec czy w prosty sposób mozna wypłacic kaske z BAW , poniewaz niewiem co oznacza KOD BANKU, i KOD SWIFT i gdzie ewentualnie moge to znaleźć. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#318601 - 07/04/2005 08:27
|
Pooh-Bah
Meldunek: 15/01/2004
|
Quote:
Witam. Mam małe pytanko, chciałbym sie dowiedziec czy w prosty sposób mozna wypłacic kaske z BAW , poniewaz niewiem co oznacza KOD BANKU, i KOD SWIFT i gdzie ewentualnie moge to znaleźć. Pozdrawiam
http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=1372439&an=0&page=0#1372439
zero wlasnej inicjatywy temat przyklejony!!!!!! az w czy bije w temacie głownym
|
Do góry
|
|
|
|
|
|