#317565 - 01/04/2005 21:06
Betfair - skandal!!!!!!
|
enthusiast
Meldunek: 29/03/2005
|
nie no to juz przegieli, dla mnie to jest parodia, czuje sie poruszony i powinni sie wstydzic , zakopac pod ziemie i w ogole schowac w otchłani widzieliscie co zrobil betfair??? special bets - general - papacy  wystawił kursy na to kto bedzie kolejnym papiezem!!!!! o zgrozo !!!!!!! Jan Paweł II - Papa Polacco wciaz zyje a oni odwalaja taka maniane!!!  wygwizdac ich  betfair
|
Do góry
|
|
|
|
#317567 - 01/04/2005 21:12
Re: Betfair - skandal!!!!!!
|
old hand
Meldunek: 20/02/2004
|
Quote:
betfair
Pier... betair, raczej bardzie na tych co grali to trzeba rzygnac 
|
Do góry
|
|
|
|
#317568 - 01/04/2005 21:13
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Zakład ten już jest dostępny od kilku miesięcy.  betfair
|
Do góry
|
|
|
|
#317569 - 01/04/2005 21:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/01/2005
|
popieram to skandal może jeszcze wystawią na to czy przeżyje najbliższą dobę.
To jest żałosne i trzeba to potępić
smutno
|
Do góry
|
|
|
|
#317570 - 01/04/2005 21:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/01/2004
|
niech wystawia kursy na to kiedy betfair oglosi upadlosc, na koniec swiata (ciekawe jak wyplaca), albo na to, kiedy slonce zgasnie
|
Do góry
|
|
|
|
#317573 - 01/04/2005 21:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/01/2004
|
dla niektorych liczy sie tylko zysk i nie obchodzi ich to co sie wystawia i obstawia. Nie obchadza ich uczucia ludzkie...
|
Do góry
|
|
|
|
#317575 - 02/04/2005 07:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
Quote:
Zakład ten już jest dostępny od kilku miesięcy.
betfair
Nie od kilku miesięcy ale od kilku lat. Podobny zakład jeszcze jakiś czas temu oferował gamebookers.
|
Do góry
|
|
|
|
#317576 - 02/04/2005 08:46
|
veteran
Meldunek: 17/07/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#317577 - 02/04/2005 08:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/06/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#317579 - 02/04/2005 09:01
|
Inwestor
|
 betfair Moze ktos biegly w angielskim napisze jakis wzor ktory zaczniemy wysylac?
|
Do góry
|
|
|
|
#317580 - 02/04/2005 10:28
|
journeyman
Meldunek: 21/03/2005
|
Faktycznie PRZEGIĘLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŻADNYCH UCZUĆ..ŻADNYCH WARTOŚCI TYLKO SZMAL SUKINSYNOM SIEDZI W GŁOWIE....ŻYCZE IM OD CHWILI JAK NAJGORZEJ JEŚLI CHODZI OCZYWISCIE O PIENIĄDZE...SĄ PEWNE GRANICE..ONI JE WŁASNIE OLALI....NIE WIEM JAK WY ALE JA ZAMIERZAM IM WYSŁAĆ ZE 100 TYSIECY MAILI PT żenadziarze!!!!!!!!!!!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#317581 - 02/04/2005 10:31
|
Inwestor
|
To podajcie jakis wzorzec po angielsku to zaczniemy wysyłać..
|
Do góry
|
|
|
|
#317582 - 02/04/2005 10:49
|
veteran
Meldunek: 15/08/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#317583 - 02/04/2005 10:56
|
veteran
Meldunek: 16/06/2003
|
Quote:
Nie od kilku miesięcy ale od kilku lat. Podobny zakład jeszcze jakiś czas temu oferował gamebookers.
Skoro zakład istnieje już kilka lat to nie wiem o co ten krzyk zamiast nawoływać do nienawiści lepiej idzcie do koscioła pomodlić sie za Papieża bo to jest mu bardziej potrzebne i bardziej mu to pomoze niz wasze bezsensowne posty
|
Do góry
|
|
|
|
#317587 - 02/04/2005 12:28
|
journeyman
Meldunek: 17/12/2004
|
nie przesadzajacie.... co z tego, ze zyje - kazdy kiedys umiera, a przy Jego wieku, a tym bardziej zdrowiu to tez musi nadejsc. Podobnie za kadencji prezydenta juz sie duzo wczesniej wystawia kursy na nastepnego... <lol>
|
Do góry
|
|
|
|
#317588 - 02/04/2005 12:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/06/2001
|
Quote:
Moim zdaniem taki zaklad nie powinien sie nigdy pojawic. Nie wazne czy jest od roku czy od wczoraj. To jest zaklad o zycie. Bo pomyslcie, ze jesli ktos to obstawil, to teraz czeka na rozliczenie zakladu, czyli na smierc papieza.
brawo !!
|
Do góry
|
|
|
|
#317589 - 02/04/2005 13:10
|
Inwestor
|
Quote:
nie przesadzajacie.... co z tego, ze zyje - kazdy kiedys umiera, a przy Jego wieku, a tym bardziej zdrowiu to tez musi nadejsc. Podobnie za kadencji prezydenta juz sie duzo wczesniej wystawia kursy na nastepnego... <lol>
tylko że prezydent kończy kadencję po 4-5 latach i wiadomo że będą wybory
w przypadku Papieża odchodzi on gdy umiera więc to co mówisz ma sie nijak do rzeczywistości..
|
Do góry
|
|
|
|
#317591 - 02/04/2005 13:32
|
Inwestor
|
Widzę że niektórzy to mają trochę skrzywioną psychikę.
|
Do góry
|
|
|
|
#317592 - 02/04/2005 13:36
|
veteran
|
Quote:
Czy mógłbyś rozwinąc ta mysl bardzo mnie to zaintrygowało
|
Do góry
|
|
|
|
#317593 - 02/04/2005 14:07
|
addict
Meldunek: 14/04/2004
|
W ogole hazard to szczyt chrzescijanskiej postawy.
Pycha Chciwość Nieczystość Zazdrość Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu Gniew Lenistwo
Sami wybierajcie.
|
Do góry
|
|
|
|
#317594 - 02/04/2005 14:14
|
veteran
|
Quote:
no wlaśnie. jak zaklad byl aktywny przez ostatni rok to nie bylo oburzenia. dopiero jak stan papieża sie pogorszyl to wszyscy zaczynają krzyczeć! to jest ewidentny brak konsekwencji!
gdybys troszke pomyslal ...to moze bys wymyslil ze nie koniecznie wszyscy musieli o tym wiedziec...
wiec rada na przyszlosc > mysl 
POZDRO
|
Do góry
|
|
|
|
#317595 - 02/04/2005 14:16
|
veteran
|
Quote:
Quote:
Wydaje mi sie ze chodzilo mu o to, ze ktos obstawiajac kto zostanie nowym Papiezem ..poprostu czeka na smierc obecnego Papieza. Moze sie myle..ale nie wydaje mi sie.
WIEC ludzie myslcie troszke.. 
|
Do góry
|
|
|
|
#317596 - 02/04/2005 14:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
Quote:
no fakt gdyby wystawili ten zaklad w innym momencie to moze nie byloby to takie kontrowersyjne
Chyba już wyjaśniliśmy, że te zakłady są przyjmowane nie od wczoraj a od kilku lat.
|
Do góry
|
|
|
|
#317597 - 02/04/2005 14:35
|
veteran
|
Quote:
Quote:
Quote:
Wydaje mi sie ze chodzilo mu o to, ze ktos obstawiajac kto zostanie nowym Papiezem ..poprostu czeka na smierc obecnego Papieza. Moze sie myle..ale nie wydaje mi sie.
WIEC ludzie myslcie troszke..
a ja myślałem że mu chodzi o tych którzy piszą takie posty ********************************************************** popieram to skandal może jeszcze wystawią na to czy przeżyje najbliższą dobę.
To jest żałosne i trzeba to potępić ************************************************************ SKURWYSYNY ! ************************************************************ Faktycznie PRZEGIĘLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŻADNYCH UCZUĆ..ŻADNYCH WARTOŚCI TYLKO SZMAL SUKINSYNOM SIEDZI W GŁOWIE....ŻYCZE IM OD CHWILI JAK NAJGORZEJ JEŚLI CHODZI OCZYWISCIE O PIENIĄDZE... ************************************************************ są pewne granice ale pajace przegieły troche ************************************************************ Jak by ktos nie wiedział są to wypowiedzi jakie przeczytac mozna w tym temacie Jeśli chodzi o ostatnią Twoja mysl to ja staram sie nie myslec bo nie jest to podobno moja najmocniejszą stroną 
|
Do góry
|
|
|
|
#317598 - 02/04/2005 16:09
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
dla mnie to jest skandal, ale widze ze co niektorzy nie maja nic przeciwki temu, bo widac wszystko maja gleboko gdzies Ja rowniez nie wiedzialem o takim zakladzie, dowiedzialem sie od was, ale sadze po wypowiedziach ze niektorzy nawet chyba an to zagrali Wstyd ludzie wstyd 
|
Do góry
|
|
|
|
#317599 - 02/04/2005 18:35
|
Pooh-Bah
Meldunek: 06/08/2002
|
Quote:
Quote:
no wlaśnie. jak zaklad byl aktywny przez ostatni rok to nie bylo oburzenia. dopiero jak stan papieża sie pogorszyl to wszyscy zaczynają krzyczeć! to jest ewidentny brak konsekwencji!
gdybys troszke pomyslal ...to moze bys wymyslil ze nie koniecznie wszyscy musieli o tym wiedziec...
wiec rada na przyszlosc > mysl 
POZDRO
ja rozumiem że nie wszyscy musieli o tym wiedziec, i wcale mnie tym info nie olśnileś.
tylko chodzi o to, że to info zostalo rozpowszechnione akurat teraz. (czemu o tym nie mówiono wcześniej skoro to takie kontrowersyjne?)
nie mniej nie zaprzeczam że tego nie powinni robić.
|
Do góry
|
|
|
|
#317601 - 03/04/2005 09:26
|
journeyman
Meldunek: 21/03/2005
|
Gumol a jak bys sie czuł gdyby ktos zrobił taki zakład:
Kiedy umrze Gumol w ciągu najbliższych 10 lat kurs 1,8 czy po tym okresie kurs 1,8 PRZECIEŻ TO CHORE!!!!!!!!!!! NIKT ABSOLUTNIE NIE POWINIEN OBSTAWIAĆ U TYCH SUKINSYNÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepraszam za słowa ale coś takiego zdrowemu człowiekowi sie w głwoie nie mieści!!!!!! Ja rozumiem sport, kasa, kasa,kasa ale SĄ GRANICE!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#317603 - 03/04/2005 09:54
|
stranger
Meldunek: 15/12/2004
|
Co niby nieprzyzwoitego jest w obstawianiu kto bedzie nastepna glowa kosciola i panstwa watykan ???
Kazdy praktycznie bukmacher ma polityczne typowania i tak wlasnie trzeba traktowac ten typ !
Przeciez wiadomo bylo od zawsze ze kiedys papieza zabraknie i bedzie nastepca. Wiadomo tez ze koniec kadencji papieza nastepuje z chwila smierci. To jaest naturalna kolej rzeczy. Wiec co niewlasciwego jest w tym ze daja mozliwosc przewidzenia nastepcy ?
Gdyby dali zaklad "czy papiez umrze za 24h" to by bylo skurwysynstwo, ale przewidywanie nastepcy JP II ?
Wystarczy ze ktos ma jako-taka orientacje w sprawach organizacyjnych kosciola i spokojnie mozna obstawic za mala stawke- Ratzingera i po 1 z Afryki Azji i ameryki poludniowej.
Typowanie nastepcy JP II nie ma nic wspolnego z odbieranie mu czci czy tez wyczekiwania na jego smierc- po prostu mozna zarobic na swojej wiedzy o wspolczesnym kosciele.
Dajcie sobie na luz...
|
Do góry
|
|
|
|
#317605 - 03/04/2005 10:18
|
old hand
Meldunek: 02/06/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#317607 - 03/04/2005 12:58
|
stranger
Meldunek: 02/04/2005
|
szczerze mowiac to niedobrze mi sie robi jak czytam te wypowiedzi
przyklad typowej polskiej malkontencji i hipokryzji gdyby ktos np. we wloszech obstawial kto bedzie nastepnym papiezem to inni by prowdopodobnie powiedzieli ten to jest religijny, tak interesuje sie zyciem kosciola ze nawet jak jest czas na rozrywke to przejawia sie wtedy jego zainteresowanie kosciolem, a w polsce?? oddziala sie go od czci i wiary, uznaje za profanacje... az szkoda mowic
bo w polsce to wszystko musi byc konserwatywnie, powaznie i na smutno, najbardziej bawi mnie wielkanoc, ponoc najbardziej radosne swieto, podczas ktorego... spiewa sie takie piesni ze marsz zalbny to przy nich wesola piosenka nie mowie ze mamy tanczyc i spiewac jak baptysci, ale skoro to wesole swieto to czemu nie moze byc wesolo??
osobiscie uwazam papieza za wielkiego czlowieka, ale nie swietego i tak jak kazdy czlowiek mial wiele wad podejrzewam tylko ze 99% tych co teraz najglosniej krzyczy o milosci do papieza i najezdza na tych co sie nie umartwiaja, nigdy nawet przez 5 minut nie ogladali transmisji z watykanu (no chyba ze pilota zgubili i nie mieli jak przelaczyc kanalu)
niestety ale chyba wiekszosc pracy tego wielkiego czlowieka poszlo na marne, bo widze ze ci najwieksi "katolicy" nic z tego nie zrozumieli umiera czlowiek, a zamiast chwili powagi wszyscy zrobili sobie z tego wielka szopke,istny big brother a czy juz umarl? a jest przytomny? a poslinil sie? no i wspaniala poprawnosc polityczna ktora prezentowala wiekszosc: a ja k***a jestem lepszym katolikiem bo ja najgloscniej plakalem... wystawilem najwieksza swieczke w oknie... pierwszy napisalem o jego smierci na forum... a ja wyslalem najwiecej postow ale prawdziwie przezywa sie to w serce, tylko ze malo kto to robi, bo i po co?? przeciez tego na zawnatrz nie widac
az szkoda slow :|
|
Do góry
|
|
|
|
#317608 - 03/04/2005 13:22
|
journeyman
Meldunek: 17/12/2004
|
Quote:
szczerze mowiac to niedobrze mi sie robi jak czytam te wypowiedzi
przyklad typowej polskiej malkontencji i hipokryzji gdyby ktos np. we wloszech obstawial kto bedzie nastepnym papiezem to inni by prowdopodobnie powiedzieli ten to jest religijny, tak interesuje sie zyciem kosciola ze nawet jak jest czas na rozrywke to przejawia sie wtedy jego zainteresowanie kosciolem, a w polsce?? oddziala sie go od czci i wiary, uznaje za profanacje... az szkoda mowic
bo w polsce to wszystko musi byc konserwatywnie, powaznie i na smutno, najbardziej bawi mnie wielkanoc, ponoc najbardziej radosne swieto, podczas ktorego... spiewa sie takie piesni ze marsz zalbny to przy nich wesola piosenka nie mowie ze mamy tanczyc i spiewac jak baptysci, ale skoro to wesole swieto to czemu nie moze byc wesolo??
osobiscie uwazam papieza za wielkiego czlowieka, ale nie swietego i tak jak kazdy czlowiek mial wiele wad podejrzewam tylko ze 99% tych co teraz najglosniej krzyczy o milosci do papieza i najezdza na tych co sie nie umartwiaja, nigdy nawet przez 5 minut nie ogladali transmisji z watykanu (no chyba ze pilota zgubili i nie mieli jak przelaczyc kanalu)
niestety ale chyba wiekszosc pracy tego wielkiego czlowieka poszlo na marne, bo widze ze ci najwieksi "katolicy" nic z tego nie zrozumieli umiera czlowiek, a zamiast chwili powagi wszyscy zrobili sobie z tego wielka szopke,istny big brother a czy juz umarl? a jest przytomny? a poslinil sie? no i wspaniala poprawnosc polityczna ktora prezentowala wiekszosc: a ja k***a jestem lepszym katolikiem bo ja najgloscniej plakalem... wystawilem najwieksza swieczke w oknie... pierwszy napisalem o jego smierci na forum... a ja wyslalem najwiecej postow ale prawdziwie przezywa sie to w serce, tylko ze malo kto to robi, bo i po co?? przeciez tego na zawnatrz nie widac
az szkoda slow :|
Rzeczywiscie poszla na marne praca Papieza, a takie wypowiedzi jak Twoja sa naprawde potwierdzeniem tego. Wiadomo ze kazdy przezywa to w sercu w glowie, ale przydalo by sie wyrazic odrobine szacunku. A wedlug Ciebie najlepiej isc potanczyc, pograc w pilke, popic sobie. I mysle ze nie jest wazne ile minut spedziles przed TV gdy byl pokazywany Papiez, lecz to by czuc to co On mowi (moze nie wprowadzi sie tego w zycie-bo wiadomo jak jest ciezko- ale chociaz wiedziec o co chodzi i starac sie). A Twoje zarzuty ze wszyscy co pisza posty z wyrazami szacunku i zalu sa faryzeuszami jest poprostu smieszne. Niechce mi sie wiecej pisac, bo i tak pewnie nie dotrze to do Ciebie.
dla takich ludzi ... brak slow : (
[']
|
Do góry
|
|
|
|
#317609 - 03/04/2005 13:37
|
stranger
Meldunek: 02/04/2005
|
Quote:
A Twoje zarzuty ze wszyscy co pisza posty z wyrazami szacunku i zalu sa faryzeuszami
mialem na mysli wiekszosc nie wszystkich, jezeli gdzies napisalem wszyscy to moje przeoczenie
Quote:
A wedlug Ciebie najlepiej isc potanczyc, pograc w pilke, popic sobie.
no a to juz ciekawe jak do tego doszedles?? bo nigdzie niczego takiego nie napisalem, brak radosci to byl przyklad na zasadzie analogii i tyczyl sie swiat wielkanocnych a nie smierci papieza (wiecej uwagi przy czytaniu)
Quote:
ale przydalo by sie wyrazic odrobine szacunku
no wlasnie ale nikogo nie mozna do tego zmuszac, jezeli ktos nie ma na to ochoty to nie wybijajmy mu zebow jak za czasow inkwizycji a dla mnie wyrazem szacunku jest pojsc do kosciala i tam sie modlic a nie najezdzac na innych ktorzy tego nie robia
Quote:
Rzeczywiscie poszla na marne praca Papieza, a takie wypowiedzi jak Twoja sa naprawde potwierdzeniem tego.
ty masz prawo do swojego zdania ja do swojego, jeden z niewielu urokow demokracji 
|
Do góry
|
|
|
|
#317612 - 05/04/2005 14:15
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/11/2004
|
Dlaczego w tym temacie pietnujecie tylko Betfair? Pinnacle tez wystawilo zaklady na to. Pewnie inne bucki tez chociaz nie widzialem. Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#317613 - 06/04/2005 08:52
|
veteran
|
Quote:
Dlaczego w tym temacie pietnujecie tylko Betfair? Pinnacle tez wystawilo zaklady na to. Pewnie inne bucki tez chociaz nie widzialem.
Wojtek
Oni poprostu w ten sposób oddaja Hołd Papieżowi znalezli sobie jednego kozła ofiarnego i są strasznie oburzeni Rząd ogłosił żałobe więc nie wypada wyzywać się na kibicach innej druzyny ,na przeciwniku politycznym sasiadzie itd.więc oni wyżywają się na Betfair .Mam propozycje dla tych oburzonych żeby swoją agresje skierowali przeciwko naszemu rządawi który ogłosił załobe apeluje do wszystkich pracodawców żeby piatek był dniem wolnym pieknie jestem wzruszony i w zwiazku z tym mam jedno pytanie czy nasi żołnierze którzy "stabilizują" sytuacje w Iraku też będą mieli wolne ???? wydaje mi się że nie i to jest dla mnie dopiero skandal umarł najwiekszy polak zwolennik pokoju a jego rodacy w tym samy czasie okupują inny kraj!!!!!!!!!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#317614 - 06/04/2005 12:07
|
old hand
Meldunek: 11/04/2004
|
Quote:
.Mam propozycje dla tych oburzonych żeby swoją agresje skierowali przeciwko naszemu rządawi który ogłosił załobe apeluje do wszystkich pracodawców żeby piatek był dniem wolnym pieknie jestem wzruszony i w zwiazku z tym mam jedno pytanie czy nasi żołnierze którzy "stabilizują" sytuacje w Iraku też będą mieli wolne ???? wydaje mi się że nie i to jest dla mnie dopiero skandal umarł najwiekszy polak zwolennik pokoju a jego rodacy w tym samy czasie okupują inny kraj!!!!!!!!!!!!!
nie wiem czy ty robisz se jaja czy naprawde tak płytko mysłisz czyli ty byłbys za tym zeby polscy zolnierzy staconujacy w iraku mieli wolne tak? to moze zróbmy jeszcze wolne lekarzom w szpitalach, policji, strazy pozarnej? Wtedy to dopiero bedzie skandal jak pacjenci w szpitalach zaczna umierac na ulicach samowolka bo nie bedzie policji a wszystko dookola sie spali bo strazacy maja wolne? Chyba oczewsite jest ze nie ktorzy tak jak np w Wigilie czy Wielkanoc wiele ludzi pracowac musi zeby nie wiem co! tak wiec jak wyobrazasz sobie aby zwolnic zolnierzy w iraku gdzie jest ciagle zagrozenie atakiem? nie bedzie twoim zdaniem skandalu gdy polacy beda odpoczywac a wróg ich wybije? Nie badz smieszny
Przepraszam ze dyskusja zbiegła na inny tor
|
Do góry
|
|
|
|
#317616 - 06/04/2005 21:55
|
veteran
|
Quote:
Quote:
. mam jedno pytanie czy nasi żołnierze którzy "stabilizują" sytuacje w Iraku też będą mieli wolne ???? wydaje mi się że nie i to jest dla mnie dopiero skandal umarł najwiekszy polak zwolennik pokoju a jego rodacy w tym samy czasie okupują inny kraj!!!!!!!!!!!!!
tak wiec jak wyobrazasz sobie aby zwolnic zolnierzy w iraku gdzie jest ciagle zagrozenie atakiem? nie bedzie twoim zdaniem skandalu gdy polacy beda odpoczywac a wróg ich wybije? Nie badz smieszny
Przepraszam ze dyskusja zbiegła na inny tor
Gdyby naszych żołnierzy tam nie było nie było by żadnego zagrożenia i nikt by ich nie wybił to po pierwsze Po drugie od kiedy Irakijczycy są naszym wrogiem chyba od momentu kiedy ich zaatakowaliśmy tłumacząc to walka z terroryzmem Skandalem dla mnie natomiast jest to że w czasie kiedy ponad milion Polaków na czele z 10 osobową delegacją rządową będzie zegnać Papieża to w tym samy czasie nasze wojska będą okupować inny kraj !!!!!!! Co o was sobie pomyśla kolesie z Betfair jeśli zaczniecie wysyłac do nich meile jak bardzo jesteście oburzeni faktem ze od kilku lat przyjmują zakłady na to kto bedzie nastepnym Papieżem popierając jednocześnie nasszą obecność w Iraku !!!??? Najpierw należy uporządkować swoje sprawy a dopiero potem pouczać innych
|
Do góry
|
|
|
|
#317619 - 07/04/2005 08:54
|
veteran
|
Quote:
Co do obecnosci polskich wojsk w Iraku, to chialem sie zapytac czemu nie byl taki oburzony jak Husajn mordowal tysiace dzieci i matek gazem. Ogolnie to Polakom zawsze zle. Nie bylo by wojsk koalicji w Iraku to by pewnie narzekal dlaczego nie interwenuja skoro rzadzi tam tyran, ktory ma na sumieniu miliony istnien i doporwadzenie kraju do skrajnego ubostwa. Jak wojska wkroczyly to znowu zle bo okupuja kraj. Tak, ze tak nie dobrze, typowe polskie marudzenie i narzekanie.
To według Ciebie powinniśmy teraz zaprowadzić porządek na Kubie tam też rządzi tyran a potem w Korei Północnej Ciekawe czy byś tak samo mówił jak by ktoś taki porządek zaprowadził u nas w 1981 roku
|
Do góry
|
|
|
|
#317620 - 07/04/2005 10:23
|
journeyman
Meldunek: 04/02/2005
|
Quote:
Ciekawe czy byś tak samo mówił jak by ktoś taki porządek zaprowadził u nas w 1981 roku
Pewnie ze bym byl za tym, najlepiej jeszcze w latach 50, zaraz jak komuna w Polsce zaczela rzadzic. Przynajmniej by wprowadzili kapitalizm i wiekszosc Polakow nie zylaby w ubostwie.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|