#3171579 - 30/05/2009 23:04
Re: Ekstraklasa XXX kolejka 30.05.2009
[Re: M@rcin]
|
old hand
Meldunek: 13/09/2007
|
ale blackjack ty mi odpowiedz na jedno pytanie.Po jaką cholere ten jeden punkt jest Śląskowi potrzebny,że uważasz że będą sie ustawiać? To ja Ci odpowiem. Po taką samą jak Wiśle trzy punkty. Obie drużyny wyjdą, trochę pościemniają, że niby walczą. Zakończy się remisem i po meczu napiją się szampana, pogadają o nowych kontraktach... W tym meczu nie ma takiego ciśnienia, żeby zapieprzać. Brak motywacji z obu stron. Wisła będzie kontrolowała grę - to nie straci bramki. Według Ciebie zakonczy sie 0:0? Jaki jest sens grania Wisły po @1,25 ???????????? bo remis po @5,00 to widzę sens!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#3171603 - 30/05/2009 23:11
[Re: M@rcin]
|
enthusiast
Meldunek: 28/07/2005
|
Ludzie obudzcie się pisanie że Polonia wygra dziś na Górniku to głupota .
Po pierwsze Polonia już o nic nie gra w tym sezonie nic nie zmieni jej pozycji Po drugie w 2004 roku Polonia została uratowana w ostatniej kolejce dzięki zwycięstwu nad Górnikiem - Górnik puścił ten Po trzecie najważiejsze : trener Jacek Grembocki to legenda Górnika spędził w tym klubie blisko 10 lat zdobywając nie jedno mistrzostwo i co teraz pogrzebie swój klub 2,14 w betfair to jest życiowa okazja oczywiście wszystko jest możliwe ale ne sądze by jednak coś innego jak win Górnika mógł paść . to jest 10/10 Górnik się utrzyma w Lidze 1986/87 Górnik Zabrze 26 0 mistrzostwo 1987/88 Górnik Zabrze 29 0 mistrzostwo 1988/89 Górnik Zabrze 21 1 superpuchar 1989/90 (w) Górnik Zabrze 15 0 1990/91 Górnik Zabrze 24 1 1991/92 Górnik Zabrze 17 0 1992/93 Górnik Zabrze 21 1 1993/94 Górnik Zabrze 29 4 1994/95 (j) Górnik Zabrze 5 0
|
Do góry
|
|
|
|
#3171609 - 30/05/2009 23:15
[Re: Borinho]
|
enthusiast
Meldunek: 28/07/2005
|
sorry zapomniałem że po tym jak Lech zdobył Puchar Polski miejsce 4 w lidze daje Ligę Europejską w takiej sytuacji Górnik ma przekichane !!!. Nie wiadomo co będzie
|
Do góry
|
|
|
|
#3172649 - 31/05/2009 05:04
[Re: royalflush]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
Ja osobiscie zagrałem 2 (draw no betting) a podobne posty po fakcie delikatnie mowiąc nie są na miejscu pisałem przed meczem że Górnik nie da rady mocno w to wierzyłem więc mocno pograłem. do reszty spotkań miałem spory dystans i nie odważyłem się nic więcej grać , a szkoda bo cała kolejka praktycznie przewidywalnie rozstrzygnięta
|
Do góry
|
|
|
|
#3172868 - 31/05/2009 06:27
[Re: Legia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2004
|
Ludzie obudzcie się pisanie że Polonia wygra dziś na Górniku to głupota .
Ta głupota dała mi dziś około 7000 zł zysku netto . głównie x2 grałem po bardzo przyzwoitym kursie. W tym miejscu pragnę podziękować wszystkim naganiaczom którzy pompowali świetny kurs na x2 masowo grając Górnik Zabrze , merytorycznych przesłanek na zwycięstwo Zabrzan nie było żadnych ale to już pisałem kilka postów wyżej...graty dla wszystkich którzy to grali Chłopie przestan sie napinac bo ten mecz to było typowe no bet i gdyby w 83 min Gornik wykorzystał sytuacje sam na sam to teraz bys cicho siedział
|
Do góry
|
|
|
|
#3172907 - 31/05/2009 07:00
[Re: Sturmwind]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
jestem zdania ze jakby w zabrzu zostal Hajto ten klub by sie utrzymal. a tak to nie bylo zadnego pilkarza ktory by twarda reka trzymal tych wszystkich obsmarkanych użelowanych pedalków. pozostaje tylko czekac jak kibole gornika zaczna ich wylapywac w miescie o nocnych knajpach. Kasperczak po raz kolejny pokazal ze jaja to ma ale co najwyzej na patelni. Po raz kolejny mamy przyklad ze pieniadze nie graja i taka biedniutka Polonia i dretwy Piast potrafily robic punkty ale mialy grajkow z charakterem w przeciwienstwie do tych mamei z Zabrza. Fakt spadniecia Gornika byl do przewidzenia po tym jak piekny Henio posciagal do Zabrza za 94932858929852zl Szczota ktory strzelil 235903289095329523 bramek, kaleke Straka "gram do tylu albo po skosie do tylu" i kaleke Gorawskiego - co trzeba miec w glowie zeby robic takie transfery ? Gornik jesli nie zmieni trenera i nie zmieni pomyslu na druzyne w 1 lidze zostanie na dluzej. Szkoda kibicow bo placili za bilety zeby pilkarzyki pajacyki ich wydymali bez mydla. ale mysle ze poniosa kare cielesna za to co zrobili z ust mi to wyjales gosc ktory podpisal takie kontrakty z kopaczami Strak Szczot Gorawski Przybylski powinien odrobic ta kase wyrzucaona w "kasynie" przy sprzataniu ulic i innych pracach spolecznych a henry skonczyl sie jako trener w poprzednim wieku
|
Do góry
|
|
|
|
#3173178 - 31/05/2009 16:16
[Re: dadycool]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2002
|
Wisła - Śląsk Remis jak w mordę strzelił. Tarasiewicz chce żeby Wisła zdobyła mistrzostwo. Po meczu wspólna impreza Wisły i Śląska. Piłkarze sobie, kibice sobie. Po co to psuć. 1:1 i wszyscy happy.
nic mnie tak nie śmieszy jak ustawka na remis w tym meczu. A co Śląskowi daje remis? Po co denerować się cały mecz? Jak i tak ma mistrza zdobyć Wisła to nie lepiej zrobić szybkie 2-0 i grać sobie piknikowo do końca? Ja osobiście nie wierze w żadne ustawki w tym meczu i myśle że będzie to czysty mecz a Wisła szczególnie u siebie to inna półka niż Śląsk i powinna to mimo wszystko wygrać. Kurs niski i raczej nieopłacalny. Dokładanie... Pamietacie interwencje Pawelka z Lechia? wyobrazcie sobei cos takiego przy remisie w 89 minucie kiedy jzu wszyscy byli by wyluzowani i myslami przy fecie? nie ma opcji na remis.. Slask zupelnie nie gra o nic a Wisla nie bedzie kalkulowac no chyba ze lech przegrywalby z 3:0 do przerwy... w co chyba nikt nie wierzy z nas to jets mecz dla mnie pewny... Oczywiscie to moj punkt widzenia... Pozostale mecze to nie wiem ale wydaje mi sie ze górnik to nie jest do grania bo faktycznie polonia walczy o puchary i mysle ze im zalezy na nich a bełchatów raczej wygra ale kto to wie.. tak czy siak mecz ciezki do typowania... Lechia wydaje mi sie do gry.. pokazali z Wisła ze im zalezy i grac potrafia a Piast ma wywalone w gre już... Motywacja to bardzo duzo szczegolnie ze obie drużyny mają podobny potencjał. W spółdzielnie zadna nie wierze bo górnik jak nie wygra to spadnie chyba ze zremisuja a lech wygra co bardzo prawdopodobne... Jednym slowem Lechia i Wisła jak dla mnie.. za 8/10 A do tego Bełchatów ale to zaleznie od wyniku meczu Poloni W.... Lechia i Wisła I dla wszystkich którzy wierzyli w jakies spółdzielnie I dla tych którzy wierzyli w sprzedaze odpuszczanie meczów jeszcze... Panowie to nie lata 90 czy cos takiego... Polska to nie kraj komunistyczny nie wiem zacofany... mieliscie tu tego dowody... Kto ocos walczyl i byl lepszy wygral kto był słapszy to czy mial kase czy nie przegrywal..
|
Do góry
|
|
|
|
#3173451 - 31/05/2009 19:07
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
Lechia i Wisła I dla wszystkich którzy wierzyli w jakies spółdzielnie I dla tych którzy wierzyli w sprzedaze odpuszczanie meczów jeszcze... Panowie to nie lata 90 czy cos takiego... Polska to nie kraj komunistyczny nie wiem zacofany... mieliscie tu tego dowody... Kto ocos walczyl i byl lepszy wygral kto był słapszy to czy mial kase czy nie przegrywal.. czyli co według Ciebie Włochy to kraj komunistyczny bo wczoraj w 2ej lidze tam gdzie była o coś walka były typowo "włoskie" rozstrzygnięcia...handelek meczami nie jest domeną krajów zacofanych...zbyt proste rozumowanie tutaj prezentujesz...tam gdzie stawka idzie o duże pieniądze to pokusa tym większa... poręczysz głową że absolutnie wszystkie mecze z ostatnich kolejek były krystalicznie czyste , a masowe wpadki sędziów li tylko zwykłym zbiegiem okoliczności...???
|
Do góry
|
|
|
|
#3173727 - 31/05/2009 20:49
[Re: Chaoz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/10/2006
|
Szczot najlepszy transfer tego sezonu Zaraz po nim Wasiluk do Cracovii No niestety to prawda. Kwota transferowa, zarobki - zdecydowanie za duzo. Ale ja mowilem ze tak bedzie I Gornik spadl. Prawde mowiac nalezalo im sie to. Teraz moze przejda jakies oczyszczenie w I lidze i szybko wroca od Ekstraklasy.... Oby tak bylo
|
Do góry
|
|
|
|
#3174820 - 01/06/2009 01:18
[Re: xeper]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Dla tych, ktorzy juz widzieli upadek Gornika i odejscie glownego sponsora: "Allianz Polska wspólnie z władzami Zabrza wprowadził w ostatnim sezonie wiele zmian w Klubie Górnik Zabrze w zakresie organizacji, zarządzania, finansów czy marketingu. Zdecydowanie poprawiła się sytuacja finansowa, Klub wyszedł z długów, osiągnął stabilizację. Jak widać jednak, nie wszystko da się zaplanować i przewidzieć, zwłaszcza w sporcie. Proces wychodzenia z dotychczasowej zapaści jest długotrwały i wymaga jeszcze więcej wysiłku.
W tym trudnym momencie Allianz Polska jednoznacznie potwierdza, że cele jakie sobie postawiliśmy pozostają niezmienne. Chcemy zbudować drużynę, która będzie walczyła o Mistrzostwo Polski, wiemy, że Miasto wybuduje nowoczesny stadion dla najbardziej utytułowanego Klubu w naszym kraju.
W związku z powyższym informujemy, że Allianz Polska nadal zostaje większościowym udziałowcem w Górniku. Mamy zamiar dotrzymać obietnicy o długoterminowym zaangażowaniu firmy w Klub. Zrobimy wszystko, by za rok Ekstraklasa wróciła do Zabrza. Obecna sytuacja wymaga zmian, dlatego musimy przeanalizować niezbędne działania. O konkretnych planach dotyczących najbliższego sezonu poinformujemy na specjalnej konferencji prasowej w czerwcu."
Zarząd Allianz PolskaTeraz okaze sie ktorzy to prawdziwi kibice. Ja juz wiem i wiedzialem ze mam tylko jeden klub w miescie, w ktorym mieszkam. Wierze, baa jestem gleboko przekonany, ze kibice z poza Zabrze nie opuszcza Gornika
|
Do góry
|
|
|
|
#3174896 - 01/06/2009 01:48
|
addict
Meldunek: 16/08/2005
|
Lechia i Wisła I dla wszystkich którzy wierzyli w jakies spółdzielnie I dla tych którzy wierzyli w sprzedaze odpuszczanie meczów jeszcze... Panowie to nie lata 90 czy cos takiego... Polska to nie kraj komunistyczny nie wiem zacofany... mieliscie tu tego dowody... Kto ocos walczyl i byl lepszy wygral kto był słapszy to czy mial kase czy nie przegrywal.. noooo zwłaszcza Piast Jaga i Śląsk walczyły jak o życie, rzeczywiście żadnego tam odpuszczania
|
Do góry
|
|
|
|
#3175502 - 01/06/2009 04:27
[Re: buster]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/04/2005
|
noooo zwłaszcza Piast Jaga i Śląsk walczyły jak o życie, rzeczywiście żadnego tam odpuszczania
A nie przyszło ci na myśl że może umiejetności nie pozwoliły na wygranie tych meczów? Piast - Śląsk 0-1, Śląsk - Legia 1-1, faktycznie o kim jak o kim ale Śląsku to można powiedzieć że nie walczył jak o życie.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|