#314097 - 15/04/2005 15:16
Re: Snooker- World Championship - eleminacje
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/05/2003
|
Quote:
OK czepek. Po prostu poniosło mnie ponieważ , nie miejsce na żarty w tak powaznych sprawach. Pozdrawiam
A i jeszcze jedno. Jak psiales "ze poważna choroba" to sam myslem ze tu piszesz o jego kobicie (czesto mowione przez komentatorow eurosportu). Bo o chorobie z kregosłupa nic niewiedzialem.
|
Do góry
|
|
|
|
#314098 - 15/04/2005 16:07
|
enthusiast
Meldunek: 14/04/2005
|
Quote:
Granie na niego z tego powodu jest nieetyczne?! No zaraz, to buki tutaj rzadza, to oni wystawiaja kursy. Ja sadzilam, ze to jest glowie slaba forma, cos slychalam o chorobie ale skad moglam wiedziec jaka to choroba? Troszke przesadzasz ze swoimi ocenami. Skoro gra w turnieju to widocznie czuje sie na silach, jesli by zle sie czul to by sie wycofal.
Ewelinko. U Huntera wykryto nowotwor z tego co sie orientuje okreznicy. Mial nie wystapic w mistzrostwach bo lekarze zalecili mu jak najszysza chemioterapie, jednak on zrezygnowal, powiedzial ze choroba nie wygra z nim i jego pasja i przesunal chemioterapie o 2 tygodnie po mistrzostwach. To bardzo powazna choroba, to rak ! a nie bol glowy czy kregoslupa. Warto jeszcze zaznaczyc ze jego przeciwnik Holt to jego wielki przyjaciel, z ktorym zna sie od dziecinstwa, istnieje tez mozliwosc lekkiego odpuszczenia meczu hunterowi choc na pewno on by tego nie chcial, gdyz na pewno woli przegrac w sportowej walce niz wygrac dzieki przeciwnikowi. Dla mnie NO BET ze wszystkich wzgledow
|
Do góry
|
|
|
|
#314099 - 16/04/2005 23:14
|
veteran
Meldunek: 06/02/2005
|
Propozycja na niedziele:
Murphy - Small 1, 1.4
Widzialam w akcji w tym roku Murphego i chociaz nie gra jakos piekne to wygrywac potrafi. Ciekawy gracz, solidny, chyba jeden z mlodszych o ile dobrze pamietam.
|
Do góry
|
|
|
|
#314103 - 17/04/2005 11:44
|
enthusiast
Meldunek: 17/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#314104 - 17/04/2005 11:49
|
enthusiast
Meldunek: 17/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#314107 - 18/04/2005 11:46
|
veteran
|
Quote:
Murphy - Small 1, 1.4
Widzialam w akcji w tym roku Murphego i chociaz nie gra jakos piekne to wygrywac potrafi. Ciekawy gracz, solidny, chyba jeden z mlodszych o ile dobrze pamietam.
Murphy 10-5
A na jutro:
Lee - Drago 1, 1.27
Kurs malutki ale w miare pewne. Drago ma slaby sezon, nie wiem czym to jest spodowowane ale chyba po porstu slaba forma. Nawet u siebie w domu gral slabo, takze Lee powinien wygrac.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#314109 - 20/04/2005 07:02
|
member
Meldunek: 04/02/2005
|
Wczoraj na LIVE zagrałem coś takiego: 4/19/2005 3:48 PM Single Stephen Hendry (SCO) - Neil Robertson (AUS) (Handicap 0:3,5) 1 Czy ktoś orientuje się dlaczego jescze mi nie rozliczyli? Czy gra odbyła się do końca ?
|
Do góry
|
|
|
|
#314113 - 20/04/2005 20:33
|
enthusiast
Meldunek: 12/01/2005
|
Jako ze betandwin wystawil juz kursy na kolejne pojedynki zastanawiam sie nad kilkoma typami. Po pierwsze kurs na rakiete jest za niski jak dla dlatego mysle o typie ze roni osiagnie wyzszy break. Czytalem troche o jutrzejszym pojedynku, miedzy innymi wypowiedzi Cartera i ma on zamiar przyjac taktyke w ktorej malo bedzie ryzykowal, bedzie staral sie unikac uderzen przez caly stol dlatego prawdopodobne jest to ze czesto bedzie staral sie postawic snookera aly uniemozliwic roniemu swobodne rozegranie. W takiej sytuacji czesto bedzie zmiana przy stole i oczekuje ze przy dobrym layoucie O'Sullivan moze sobie nabic ladnego breaka. Nie moge sie dokopac do statystyk takze jesli ktos dysponuje wielkosciami breakow obydwu graczy z 2, 3 ostatnich turniejow to bylbym wdzieczny. Kurs w B&W 1,40 i chyba go łyknę. Chodzi mi dzisiaj tez caly dzien po glowie typ na Cartera z handi +5,5 po ladnym kursie 2,00. Oznacza to ni mniej ni wiecej to, ze Carter musi ugrać w pojedynku z O'Sullivanem 8 frejmów. Kursy w GB wskazuja rowniez ze pojedynak powinien sie zakonczyc mniej wiecej w stosunku 13-6, 13-7 lub 13-8. Patrzac na wyniki pierwszej rundy mozna by rzec ze smialo taki wynik wejdzie ale czy napewno? Jakie jest wasze zdanie? No i trzeci wreszcie typ to zwyciestwo Stephena Hendrego. Nie wymaga chyba komentarza. No i wypatruje tez malego underdoga. Alan McManus za 2,85Czekam na wasze opinie i obudzcie sie bo ten topic stoi w miejscu. Ja w miare mozliwosci postaram sie pisac. Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#314114 - 21/04/2005 05:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/05/2003
|
147 w Sheffield!
Mocnym uderzeniem zakończył Walijczyk Mark J. Williams swój zwycięski mecz (10:1) z Robem Milkinsem. Prowadząc 9:1 w jedenastym frejmie układ na stole pozwolił na planowanie maksa. Pierwsze pięć czerwonych z czarnymi bez problemu, szósta jako tako, ale jedna czerwona uciekła aż pod linię bazy. Po dziewiątej trudne cięcie czarnej wyrzuciło białą w okolice pola D, Williams wykorzystał stojącą tam czerwoną i znów trudne cięcie czarnej. 80 punktów. Dwie następne dość proste, na trzynastej konieczna lekka poprawa pozycji – i wszystkie czerwone z czarnymi w kieszeniach! Kolory – niewiele brakowało, by wszystko skończyło się na zielonej po wyraźnym kicku. Wyjście na niebieską już perfekcyjne. Przy różowej i czarnej najpoważniejszym przeciwnikiem były własne nerwy. Wpadły obydwie – maks stał się faktem! Jednym z pierwszych gratulujących był Terry Griffiths, trener Williamsa. A było czego gratulować. Mark Williams jest nie tylko pierwszym Walijczykiem, który dokonał tej sztuki w hali Crucible Theatre, ale w ogóle pierwszym zawodnikiem Walii, który wbił 147 w oficjalnym turnieju rankingowym. Wcześniej najbliższym tej sztuki był Matthew Stevens, musiał jednak zadowolić się wynikiem 146 – także wspaniałym, ale z jedną różową zamiast czarnej. Wcześniej Terry Griffiths osiągnął 139 punktów.
Williams miał wcześniej wbitego maksa, jednak w nieoficjalnym meczu. Jego dotychczasowy najlepszy oficjalny wynik to 144 z 1994 roku podczas Strachan Challenge. Rok później mieliśmy okazję oglądać MJW podczas pokazowego turnieju zawodowców, rozgrywanego w Warszawie. Dzisiejszy maksymalny brejk to 51. oficjalny maks w turniejach rankingowych światowej elity i 6., uzyskany w Crucible Theatre.
---------
Myśle ze to powtorzą w TV.
|
Do góry
|
|
|
|
#314115 - 21/04/2005 08:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Quote:
No i wypatruje tez malego underdoga. Alan McManus za 2,85
Mi też chodzi po głowie ten typ, tymbardziej że komentatorzy Eurosportu pod koniec meczu Kena w 1 rundzie mówili że dla niego McManus będzie b.ciężkim rywalem ze względu na b.defensywny styl gry - kurs kusi
|
Do góry
|
|
|
|
#314116 - 21/04/2005 08:51
|
veteran
|
McManus gra jutro ale mnie sie wydaje ze jednak rpzegra. Mecz mzoe byc zaciety bo Doherty tez nie jest w formie zyciowej ale czy to nie aby szukanie sensacji na sile? Alan przeciez w tym roku mial chyba tylko 1 w amire udany turniej, jak na niego udany.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|