#3055514 - 12/04/2009 22:49
Re: Bwin [49]
[Re: KUERTEN.]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/02/2007
|
Ja zlecilem wyplate 15tys we wrzesniu i do dzis jej nie otrzymalem a konto mam zablokowane. Oni maja w zwyczaju rolowac klientow tylko dzieki temu sie utrzymuja,ja juz nigdy w tej firmie nie zagram i wszystkim granie tam odradzam Jakoś rok temu miałem podobną sytuacje, zleciłem ok. 12 tys zł wypłaty, konto zablokowali zwracając tylko depozyt (ok 500 zł), pisanie maili nic nie dało, tłumaczyli sie jakimś pkt regulaminu, że mogą tak zrobić jeśli uznają to za konieczne (czyt: jeśli bilans zysków danego miesiąca jest daleki od oczekiwanego) taaa ja zlecalem 30k i tez nie wyplacili  niektorzy to maja bujna wyobraznie Widzisz Kuerten dla niektórych podłoga zaczyna się tam gdzie dla innych konczy się sufit, więc następnym razem zamilcz jak masz pisać rzeczy o których nie masz pojęcia. Jedyne "ale" jakie było na koncie gdzie nie wyplacili mi 12 tyś to zmienne IP z neostrady, które może miec setki tysiecy ludzi w Polsce. Wykorzystali punkt regulaminu mówiący ze wedle uznania mogą zamknac konto ze wzgl. bezpieczenstwa jesli uznają to za stosowne i wtedy żadne instytucje odwolania tu nic nie pomogą, bo buk zadzialal "zgodnie z regulaminem" czyt: okradł legalnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#3055791 - 13/04/2009 00:12
[Re: zw1]
|
stranger
Meldunek: 18/06/2005
|
Dokładnie tak jak napisał zw1 nie masz sie czym denerwowac weryfikuja dosc dlugo ja mialem podobna sytuacje w dniu wyplaty(23.03) zalaczylem skan dowodu jako, ze zmienil mi sie adres zamieszkania pieniadze wplynely mi na karte jakies 3 dni temu  nie pisalem zadnych maili, zalozylem z gory, ze dam im na to 3 tyg. wyrobili sie  nie byla to duza suma bo 100euro. Powtorze moje pytanie ile potracaja za drugo niby platna wyplate w miesiacu?? gdzies przeczytalem ze 20euro prawda??
|
Do góry
|
|
|
|
#3055797 - 13/04/2009 00:16
[Re: rafalecito5]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/05/2005
|
Dokładnie tak jak napisał zw1 nie masz sie czym denerwowac weryfikuja dosc dlugo ja mialem podobna sytuacje w dniu wyplaty(23.03) zalaczylem skan dowodu jako, ze zmienil mi sie adres zamieszkania pieniadze wplynely mi na karte jakies 3 dni temu  nie pisalem zadnych maili, zalozylem z gory, ze dam im na to 3 tyg. wyrobili sie  nie byla to duza suma bo 100euro. Powtorze moje pytanie ile potracaja za drugo niby platna wyplate w miesiacu?? gdzies przeczytalem ze 20euro prawda?? nic
|
Do góry
|
|
|
|
#3055823 - 13/04/2009 00:23
[Re: P!T3R]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
Dokładnie tak jak napisał zw1 nie masz sie czym denerwowac weryfikuja dosc dlugo ja mialem podobna sytuacje w dniu wyplaty(23.03) zalaczylem skan dowodu jako, ze zmienil mi sie adres zamieszkania pieniadze wplynely mi na karte jakies 3 dni temu  nie pisalem zadnych maili, zalozylem z gory, ze dam im na to 3 tyg. wyrobili sie  nie byla to duza suma bo 100euro. Powtorze moje pytanie ile potracaja za drugo niby platna wyplate w miesiacu?? gdzies przeczytalem ze 20euro prawda?? nic Jak nic jak na stronie pisze jak byk ze piersza wypłata w miesiącu gratis kolejne po oplacie 
|
Do góry
|
|
|
|
#3055834 - 13/04/2009 00:26
[Re: raiders_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/05/2005
|
Dokładnie tak jak napisał zw1 nie masz sie czym denerwowac weryfikuja dosc dlugo ja mialem podobna sytuacje w dniu wyplaty(23.03) zalaczylem skan dowodu jako, ze zmienil mi sie adres zamieszkania pieniadze wplynely mi na karte jakies 3 dni temu  nie pisalem zadnych maili, zalozylem z gory, ze dam im na to 3 tyg. wyrobili sie  nie byla to duza suma bo 100euro. Powtorze moje pytanie ile potracaja za drugo niby platna wyplate w miesiacu?? gdzies przeczytalem ze 20euro prawda?? nic Jak nic jak na stronie pisze jak byk ze piersza wypłata w miesiącu gratis kolejne po oplacie Normalnie nic, ja zlecam po kilka a czasem kilkanascie wyplat w miesiacu i zawsze przychdozi tyle ile zlecalem
|
Do góry
|
|
|
|
#3056044 - 13/04/2009 01:21
[Re: Boubson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/09/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3057660 - 13/04/2009 17:09
[Re: dondo]
|
journeyman
Meldunek: 07/01/2009
|
Ja zlecilem wyplate 15tys we wrzesniu i do dzis jej nie otrzymalem a konto mam zablokowane. Oni maja w zwyczaju rolowac klientow tylko dzieki temu sie utrzymuja,ja juz nigdy w tej firmie nie zagram i wszystkim granie tam odradzam Jakoś rok temu miałem podobną sytuacje, zleciłem ok. 12 tys zł wypłaty, konto zablokowali zwracając tylko depozyt (ok 500 zł), pisanie maili nic nie dało, tłumaczyli sie jakimś pkt regulaminu, że mogą tak zrobić jeśli uznają to za konieczne (czyt: jeśli bilans zysków danego miesiąca jest daleki od oczekiwanego) taaa ja zlecalem 30k i tez nie wyplacili  niektorzy to maja bujna wyobraznie Widzisz Kuerten dla niektórych podłoga zaczyna się tam gdzie dla innych konczy się sufit, więc następnym razem zamilcz jak masz pisać rzeczy o których nie masz pojęcia. Jedyne "ale" jakie było na koncie gdzie nie wyplacili mi 12 tyś to zmienne IP z neostrady, które może miec setki tysiecy ludzi w Polsce. Wykorzystali punkt regulaminu mówiący ze wedle uznania mogą zamknac konto ze wzgl. bezpieczenstwa jesli uznają to za stosowne i wtedy żadne instytucje odwolania tu nic nie pomogą, bo buk zadzialal "zgodnie z regulaminem" czyt: okradł legalnie. Także słyszałem o takich przypadkach. Niestety naiwnych nie sieją dlatego gówniane buki typu Bwin czy Bet-at-home mogą z powodzeniem kiwać kolejnych. Życzę owocnej walki z wiatrakami.
|
Do góry
|
|
|
|
#3063978 - 15/04/2009 22:17
[Re: di.canio]
|
member
Meldunek: 10/11/2006
|
no wsumie musze pochwalic Bwin wyplata zlecona w sobote a kasa juz jest na netellerze zwlaszcza ze to wieksza suma jakby nie bylo to w 2 dni robocze sie z tym uwineli
|
Do góry
|
|
|
|
#3066482 - 16/04/2009 19:01
[Re: palkow]
|
Carpal Tunnel
|
 wypłata zlecona 7.04 do dzisiaj cisza  zajebisty bukmacher nie ma co ... no i pisales do nich cos w tej sprawie ??? tak napisałem dostałem odpowiedz ze wypłata w trakcie weryfikacji 1-5 dni . o dalszych krokach powiadomimy pana mailowo . koniec  jak do piatku kasy na koncie nie będzie to uderzę znowu do nich .
|
Do góry
|
|
|
|
#3067939 - 17/04/2009 04:04
|
member
Meldunek: 08/03/2004
|
No i moja wypłata na konto szła 4 dni robocze - cóż, rzeczywiście jest nieco gorzej w tym aspekcie. Tak gwoli informacji piszę.
|
Do góry
|
|
|
|
#3070570 - 18/04/2009 05:36
[Re: cristov2]
|
enthusiast
Meldunek: 24/12/2003
|
Ja zlecilem wyplate 15tys we wrzesniu i do dzis jej nie otrzymalem a konto mam zablokowane. Oni maja w zwyczaju rolowac klientow tylko dzieki temu sie utrzymuja,ja juz nigdy w tej firmie nie zagram i wszystkim granie tam odradzam Po 7 miesiacach i kilku dniach dostalem swoje pieniadze,jestem ogromnie zdziwiony,bo dawno stracilem nadzieje,a tu taka niespodzianka,jakis czas temu ostrego maila im wyslalem,ale straszylem ich duzo wczesniej sadami itp,prawda jest taka ze support odsyla z szablonow odpowiedzi,a zajmuja sie tym zupelnie inni, Grunt ze pomoglo i wyplacili,jednoznacznie informujac mnie ze zamykaja mi konto,ze dzial bezpieczenstwa tak zdecydowal. Jak z bwina sie czesto wyplaca mniejsze kwoty to szybciej zakladaja limit,dlatego warto ukulac duza kwote i dopiero jak konto zlimituja calosc wyplacic. U mnie byl delikatny przekret,osoba na ktora mialem konto wyjechala i nie mialem jak wysalc im dokumentu tozsamosci,wiec zalozylem konto na inna osobe i przegralem z nia cala kase w pokera(oczywiscie z roznych IP) Tk naprawde Bwin zarobil 100zl na prowizjach z tego pokera,zadnej nieuczciwosci nie bylo poprostu chcialem wczesniej zdobyc pieniadze,konta zablokowali oba,a o pieniadze walczylem do przedwczoraj,grunt ze wczoraj pojawily sie na koncie. Ogolnie na kontach na inne osoby,problemow wiekszych nie bylo,zawsze dochodzily,ale wiem ze jak sa lekkie watpliwosci to sie zawsze doczepia. A co do limitow to zalezy od szczescia mozna kosic kilka miesiecy,a moze sie okazac ze po tygodniu limit,mozna nawet wpierdolic a dadza limit,jak sie gra podejrzane mecze
|
Do góry
|
|
|
|
#3070585 - 18/04/2009 05:42
|
member
Meldunek: 10/11/2006
|
Ja zlecilem wyplate 15tys we wrzesniu i do dzis jej nie otrzymalem a konto mam zablokowane. Oni maja w zwyczaju rolowac klientow tylko dzieki temu sie utrzymuja,ja juz nigdy w tej firmie nie zagram i wszystkim granie tam odradzam U mnie byl delikatny przekret,osoba na ktora mialem konto wyjechala i nie mialem jak wysalc im dokumentu tozsamosci,wiec zalozylem konto na inna osobe i przegralem z nia cala kase w pokera(oczywiscie z roznych IP) graj tak dalej tylko później nie miej pretensji do buka ze ci nie wyplaca 
|
Do góry
|
|
|
|
#3070608 - 18/04/2009 05:53
|
enthusiast
Meldunek: 24/12/2003
|
Ja zlecilem wyplate 15tys we wrzesniu i do dzis jej nie otrzymalem a konto mam zablokowane. Oni maja w zwyczaju rolowac klientow tylko dzieki temu sie utrzymuja,ja juz nigdy w tej firmie nie zagram i wszystkim granie tam odradzam U mnie byl delikatny przekret,osoba na ktora mialem konto wyjechala i nie mialem jak wysalc im dokumentu tozsamosci,wiec zalozylem konto na inna osobe i przegralem z nia cala kase w pokera(oczywiscie z roznych IP) graj tak dalej tylko później nie miej pretensji do buka ze ci nie wyplaca ciekawe czy bys pol roku czekal za osoba,ktora wyjechala, na koncie z limitem 100zl,czy bys probowal cos z tym zrobic po swojemu,jak zdarzaly sie dni i sesje pokerowe z przedzialu (-2000PLN,+2000PLN)to konta jakos nie blokowali,zeby nie bylo ze to bylo jednorazowe
|
Do góry
|
|
|
|
#3074454 - 19/04/2009 19:50
|
Carpal Tunnel
|
qwa nadal nie mam kasy na koncie wczoraj pisałem maila cisza nie odpowiadaja ,dzisiaj napisałem kolejnego zobaczymy . Przestaje mi się to podobać i tyle  kasy nie ma ani na koncie bankowym ani na koncie u buka ...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|