Już jutro ostatni dzień MŚ w Hochfilzen...(szkoda
)
Biegi Masowe są bardzo emocjonujące i może coś wspólnie zarobimy?
Ja to widzę jutro tak:
ExpektPannyXianying Liu -
Anna Bogali 2 @1.65
Anna jest zawodniczką szybszą od Liu o jakieś 35 sek... ale nie chodzi tutaj o bieg. Wszystko oczywiście rozstrzygnie się na strzelnicy, (bieg masowy=4 strzelania), myślę że tutaj własnie Anna pokaże swoją wyższość...
PanowieOle Einar Bjřrndalen - Rest of the Field
1 @1.95
Jak dla mnie to zawodnik wszechczasów biathlonu...Kapitalny bieg w sprincie oraz super strzelanie w biegu na dochodzenie...i wszyscy myśleli że Olek 'znookałtuje' wszystkich w biegu indywidualnym...ale tak się jednak nie stało...gdyby nie to 4 strzelanie (aż 3 pudła), przesądziły o tym że Olek znalazł się dopiero na 6 miejscu. Myślę że w jutrzejszym biegu pokaże naprawdę wszystko to co potrafi najlepiej... Już dziś w sztafecie mogliśmy zobaczyć jak wspaniale jest przygotowany pod względem psychicznym...Oczywiście nie można grać b.grubych pieniędzy, ale...jak dla mnie to Olek jutro wygrywa.
Sven Fischer - Raphael Poiree
1 @1.55
Rafał wielki znak [ ? ] co on wogóle prezentuje na tych MŚ? po prostu jedno wielkie NIC...W biegu indywidulanym możemy zobaczyć jaka jest między tymi zawodnikami przestrzeń na chwilę obecną...
4 55 FISCHER Sven GER 0 1 1 1 3 +1:05.28 46 POIREE Raphael FRA 1 1 0 0 2 +2:26.3
Sven z 3 pudłami (gdzie w tym biegu 1pudło=1 minuta dodana) był lepszy o prawie półtorej minuty ! ... Jak dla mnie jest oczywiste kto jutro będzie zwycięzcą tej pary...
UnibetPanowiePoiree, Raphael -
Gross, R 2 @1.65
Niemiec świetne strzelanie...co nie można powiedzieć o Francuzie...a nawet jeżeli będą mieli taki sam 'stosunek' pudeł na strzelnicy, to Gross wygra, bo jest lepszy biegowo.
Kruglov, N -
Sikora, T 2 @2.00
Kurs bardzo ładny, toz dlaczego nie zagrać na Tomka
? - Jutro tak sobie myślę...że Tomek wreszcie wejdzie na 'pudło' w indywidulanym...gdyby nie te 'ostatnie' zawsze pociski strzału :P ... byłoby fantastycznie, a takto 3 pudła i 5 miejsce... Krugolec wolny, myślę że Tomek jutro go 'zje' a kurs @2.00 to naprawdę jakaś pomyłka
------------------------------------------------------------
Mam nadzieję że GB jutro wystawi jakieś ciekawe kursy, bo tam tylko gram ;-)
Pozdrawiam