#301102 - 06/03/2005 22:11
Re: Betandwin [15]
|
addict
Meldunek: 06/11/2002
|
mam konto w mBanku i eKarte. czy moze mi ktos poradzic jak najlepiej wplacic kase do B&W z netu?
|
Do góry
|
|
|
|
#301103 - 07/03/2005 10:16
|
enthusiast
Meldunek: 05/07/2003
|
Quote:
mam konto w mBanku i eKarte. czy moze mi ktos poradzic jak najlepiej wplacic kase do B&W z netu?
zaladowac ekarte i wplacic natychmiastowo ( 2% prowizji od wplaty potracaja)
|
Do góry
|
|
|
|
#301109 - 07/03/2005 12:28
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/06/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#301110 - 07/03/2005 12:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Ja chyba wypłacam te 200zł, które wpłaciłem,...miał być bonus, i nie ma, teraz widze, że jeszcze wałki kręca, ...może i expekt ma małą ofetę ( bo ma ), ale jak tam grałem, to nie miałem żadnych problemów, a pod względem wpłat i wypłat to zachowywali sie elegancko...Nie tak ja z Betandwin, najpierw ślą mi jakis list, maila, o 100% bonusie pierwszej wpłaty, kiedy już wpłacam pieniądze o bonusie nagle zapominją...Nie wiem, czy tam pracuja profesjonaliśći, czy stażyśći....
Poczekam do dzisiejszego wieczora, jak nie dostanę zadnego maila, ani żadnej innej odpowiedzi, to wycofuję sie z tego buka.
Narazie.
|
Do góry
|
|
|
|
#301111 - 07/03/2005 12:39
|
Pooh-Bah
Meldunek: 15/01/2004
|
@banik dobre
@master logowales sie przez linka z bonusem i zaakceptowales warunki bonusa? bez tego nie dopisza pieniazków.
bonus powinien pojawic sie w tej samej chwili co depozyt.
|
Do góry
|
|
|
|
#301113 - 07/03/2005 12:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/06/2004
|
seoman, bzdury gadacie )) Ja sie rejestrowałem kilka miesiecy temu. Kase wpłaciłem gdzies na poczatku lutego. W e-meilu poprosiłem o dopisianie bonusy, przysłali mi meila z regulaminem, zaakceptowałem i kaska była.
|
Do góry
|
|
|
|
#301114 - 07/03/2005 12:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Quote:
Własnie tu jest pies pog(rz)żebany /nie wiedziałem jakie ż/, bo nie pamietam czy logowałem sie przez ten link, za pierwszyma razem tak, ale wtedy zadeklarowałem 100zł. nastepnym razem nie pamietam czy logowałem sie przez ten link, kiedy deklarowałem wpłate 200zł. Ale czytałem, że w tym temacie, że komuś został przyznany bonus mimo że nie logował sie przez ten link. Przecież najistotniejszym jest fakt wpłacenia pienidzy, wg. mnie nie powinni robic problemów, ale szczerze mówiąć sam zaczynam watpić w otrzymanie tego bonusa.....
Tu nie chodzi o logowanie, bo logujesz to się ze strony www.betandwin.com a chodzi o rejestrację.
Jeżeli rejestrowałeś się ze specjalnego linka promocyjnego to prędzej czy później bonus zostanie Ci przyznany, bo już nie raz śłysząłem od ludzi włacających kase do B&W, że dopiero po kilku meilach z pretensjami bonus wrteszcie docierał na ich konto.
Jeżeli zaś rejestrowąłeś się ze strony Betandwin nie korzystając z rzadnego specjalnego linka to w teorii prawo do bonusa Ci nie przysługuje,ale w praktyce mozesz do nich naskrobac meila że chcesz wziąć udział w promocji, wówczas oni odeślą Ci regulamin promocji, który będziesz musiał zaakceptować i szanse na bonusa masz sporą. Tak zrobił włąśnie mój kumpel i mimo iż nie zarejestrowął się ze specjalnego linku to po zaakceptowaniu warunków promocji bonus zosatł mu przyznany.
Tak więc wszystko zależy od tego, w jaki sposób się zarejestrowałeś.
|
Do góry
|
|
|
|
#301115 - 07/03/2005 12:55
|
Pooh-Bah
Meldunek: 15/01/2004
|
wlasne o tum mowie nalezy zaakceptowac waruni banusa: albo poprzez link aktywacyjny badz poprzez maila do baw oraz po przeslanie przez nicj czegos tam akceptacji. jak juz posalem bez akeceptacji warunkow bonusa pieniazki nie naleza sie
|
Do góry
|
|
|
|
#301116 - 07/03/2005 13:02
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
seoman, bzdury gadacie ))
Ja sie rejestrowałem kilka miesiecy temu. Kase wpłaciłem gdzies na poczatku lutego. W e-meilu poprosiłem o dopisianie bonusy, przysłali mi meila z regulaminem, zaakceptowałem i kaska była.
Czyli jakaś nadzieja jest, już wysłałem do nich maile , czekam na odpowiedż.
Dzieki. tzrymaj sie.
|
Do góry
|
|
|
|
#301117 - 07/03/2005 13:04
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Własnie tu jest pies pog(rz)żebany /nie wiedziałem jakie ż/, bo nie pamietam czy logowałem sie przez ten link, za pierwszyma razem tak, ale wtedy zadeklarowałem 100zł. nastepnym razem nie pamietam czy logowałem sie przez ten link, kiedy deklarowałem wpłate 200zł. Ale czytałem, że w tym temacie, że komuś został przyznany bonus mimo że nie logował sie przez ten link. Przecież najistotniejszym jest fakt wpłacenia pienidzy, wg. mnie nie powinni robic problemów, ale szczerze mówiąć sam zaczynam watpić w otrzymanie tego bonusa.....
Tu nie chodzi o logowanie, bo logujesz to się ze strony www.betandwin.com a chodzi o rejestrację.
Jeżeli rejestrowałeś się ze specjalnego linka promocyjnego to prędzej czy później bonus zostanie Ci przyznany, bo już nie raz śłysząłem od ludzi włacających kase do B&W, że dopiero po kilku meilach z pretensjami bonus wrteszcie docierał na ich konto.
Jeżeli zaś rejestrowąłeś się ze strony Betandwin nie korzystając z rzadnego specjalnego linka to w teorii prawo do bonusa Ci nie przysługuje,ale w praktyce mozesz do nich naskrobac meila że chcesz wziąć udział w promocji, wówczas oni odeślą Ci regulamin promocji, który będziesz musiał zaakceptować i szanse na bonusa masz sporą. Tak zrobił włąśnie mój kumpel i mimo iż nie zarejestrowął się ze specjalnego linku to po zaakceptowaniu warunków promocji bonus zosatł mu przyznany.
Tak więc wszystko zależy od tego, w jaki sposób się zarejestrowałeś.
Ja rejestrowałem sie do betandwin już jakiś czas temu około osmiu miesiecy temu, już wtedy miałem wpłacić do nich pieniadze, ale musiałem nagle wyjechac, i....przez osiem miesiecy zapomniałem zupełnie o tym buku, az pewnego dnai jak wiekszosć z nas otrzymałem od nich lisz warunkami tego bonusa. Zaś kiedy rejestrowałem sie -ponad 8 miesiecy temu, o zadnym bonusie nie było jeszcze mowy.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|