#2965515 - 10/03/2009 22:13
Re: Liga Mistrzów 1/8 finału
[Re: mura]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
Mura odnośnie Realu , to jak sam napisałeś "chyba tu za dużo metafizycznych odniesień". Rozumiem,że tak czujesz ten mecz, ale moim zdaniem analiza napisana pod typ. No offence Osobiście odpuszczam ten mecz,choć bliżej mi do typu na L'pool. Jeżeli chodzi o Juve-Chelsea to dla mnie każdy ze scenariuszy jest możliwy. Do głowy przychodzą mi takie wyniki 1:0, 0:1, 0:0, 1:1. Wniosek? Za każdym razem under i chyba tak zagram. Co do Villarealu podzielam Twój typ i też to zagrałem. Warto zastanowić się też nad kartkowym overem. Jak już jesteśmy przy kartkach to poza meczem Bayernu wszędzie widzę overy. Ktoś powie,że przesadzam? W każdej z 3 pozostałych par sprawa awansu nie jest rozstrzygnięta,więc ostrych starć raczej nie będzie brakowało. Najbardziej jestem jednak przekonany do overu w tym spotkaniu. Panathinaikos - Villareal over 4.5 dodatkowe argumenty: - w pierwszym meczu pokazano 4 żółte kartki - popełniono 45 fauli - atmosfera stadionu w Atenach - Villareal w tej edycji Ligi Mistrzów na wyjeździe średnio 3 żółte kartki, Panata u siebie 2.67 Ostatnie dzisiejsze spotkanie to Bayern - Sporting . Szanse 1x2 rozkładają się dla mnie równomiernie po 33,33%. Dlatego od kilku dni mam postawiony Sporting @5,75. Wpływ na ten typ miały również argumenty o których pisał drfocus. Zastanawiam się jeszcze nad zagraniem: 'strzelec gola- Lukas Podolski @2,25',ale nad tym muszę się jeszcze zastanowić. PS. Jutrzejsze rewanże widzę tak: Man Utd. - Inter 1 Barca - Lyon 1 Porto - Atletico 2 Roma - Arsenal no bet coś więcej na ten temat napiszę jutro. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2965552 - 10/03/2009 22:37
[Re: Kieras]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
http://worldreferee.com/site/match.php?refID=44&matchID=12225tu znajdziesz informacje o sedziach, wpisalem pierwszego.lepszego, dlatego link do Rosettiego. dzis sedziuja: Pana - Massimo Busacca (SUI) Liver - Frank De Bleeckere (BEL) Juve - Alberto Undiano Mallenco (ESP) Baya - Martin Hansson (SWE)
|
Do góry
|
|
|
|
#2965555 - 10/03/2009 22:38
[Re: polskignom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
polskignom, wszystko się zgadza Wiem o tym,że linia na Bayern jest dużo niższa,ale dla mnie to taki mecz o pietruszkę, więc wszystkie typy,które na niego podałem gram 1/10. Natomiast odnośnie kartek w tym spotkaniu nie mam zdania, linia niska, teoretycznie over jak w mordę strzelił,ale ja tego nie zagram.
|
Do góry
|
|
|
|
#2965576 - 10/03/2009 23:00
[Re: MagiK]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Pierwsze mecze nie za bardzo trafilem, wiec teraz delikatnie. Nie wierze w Real Madryt, Premiership teraz to bez watpienia najlepsza liga na swiecie i szczerze watpie aby Real mogl cos osiagnac w Anglii, owszem Liverpool nie gra ostatnio za dobrze, ale oni mobilizuja sie na LM, zagralem delikatnie -1,5 na Liverpool, kurs okolo 5. Chelsea tez powinna sobie poradzis w Turynie, kurs na wygrana zachecajacy. Barcelona -1,5. Po strzeleniu bramki przez Barce Lyon sie odkryje i to bedzie ich koniec. Chyba malo kto wierzy w Lyon. Najwieksza pewka ze wszystkich meczow to MU, nie wybrazam sobie aby Inter mogl cos zdzialac na wyjezdzie, MU pieknie odjechal w PS i kurs 1,8 to swietna okazja na zarobek.
4 ekipy z Premiership w cwiercfinalach? Zastanawiam sie czy az taka dominacja moze miec miejsce, wyglada ze w najgorszym wypadku Anglicy beda miec 3/4.
|
Do góry
|
|
|
|
#2965637 - 11/03/2009 00:09
[Re: royalflush]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
czy ja o czyms nie wiem czy moze Conrad placi za kazda analize do meczu LM? tyle wpisow co sie tutaj pojawia w ciagu 2 dni LM, nie ma w calym SP przez okragle 3 miesiace powiem szczerze, bardzo mnie to ciekawi ... skad nagle taka wiedza i chec pisania? zeby nie bylo OT , Juve dzis bez Legrottaglie, no i oczywiscie Sissoko sklad: 1 Buffon 3 Chiellini 4 Mellberg 5 Zebina 7 Salihamidzic 8 Amauri 9 Iaquinta 10 Del Piero 11 Nedved 13 Manninger 15 Knezevic 17 Trezeguet 18 Poulsen 19 Marchisio 20 Giovinco 21 Grygera 28 Molinaro 30 Tiago 41 Ariaudo
|
Do góry
|
|
|
|
#2965638 - 11/03/2009 00:09
[Re: wafe(L)nica]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
sorki ale to nie autostrada po której mogą jezdzić zaprzęgi konne czy tam rowery itp tylko zwykła obwodnica dla tych niższych klas typu fiat, ford...
Dobre, Wafel Chciałbym tylko zauwazyc ,ze szybki, sportowy wózek z madrycka rejestracja ,jak najbardziej uprawniony do poruszania sie autostrada, może dzis trafic na odcinek ,na którym odbywają sie roboty drogowe. Fizole w czerwonych bezrękawnikach i ich szef Benitez, kierujacy....walcem sprawia ,ze zderzenie moze byc dla kierujacego drogim autkiem Ramosa bardzo opłakane w skutkach. Po meczu wrak ma byc odholowany na parking przy Bernabeu. Co sie zaś tyczy kartek, to najpewniejszy over zapowiada sie tam, gdzie bedzie hiszpański drukarz. Poziom sedziowania w Hiszpanii dogania Polskę, jedyne co potrafia to wyciagać kartoniki. Zastanawiam sie jeszcze nad wygrana Panathinaikosu. Obrona Villarealu to tylko wspomnienie, a gospodarzom wystarczy ich ulubione...1:0.
|
Do góry
|
|
|
|
#2965872 - 11/03/2009 02:26
[Re: MazurXP]
|
member
Meldunek: 17/07/2006
|
rzed meczem Lyon Barca podobnie pisalo tu kilka osob, ze jak mozna wierzyc w 1x Lyonu a kazdy wie jak sie skonczylo Inter nie musi strzelic, dla nich najwazniejsze nie stracic, a jak Manu mialo zmiazdzyc to moglo to juz zrobic w pierwszym meczu
|
Do góry
|
|
|
|
#2965881 - 11/03/2009 02:28
[Re: MazurXP]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Nie rozumiem jak można wierzyć w awans Interu, to drużyna tak chaotyczna, nie wierze żeby udało im się strzelić jakiegokolwiek gola z Manu, ba zdziwię się jeśli oddadzą więcej niż jeden celny strzał na bramkę czerwonych diabłów(to oczywiście będzie zależało od tego jak ułoży się mecz)Jak dla mnie MU 3-0, 4-0 bez mniejszych problemów, i wcale nie jestem tu fanem Manchesteru, patrze po prostu obiektywnie na to, a że Inter u siebie tydzień temu nie oddał żadnego celnego strzału to chyba o czymś świadczy, MU ich zmiażdzy, dobrym typem będzie również Inter under 0.5 dokładnie też mnie to dziwi...wiem że LM a Seria A to jak autostrada i obwodnica ale oglądałem skróty i powiem wam że mecz z Genoa gdyby te wszystkie sytuacje co miała Genoa wykorzystała Inter by wyjechał na tarczy.2 gol dla Interu: Balotelli bardzo kontrowersyjny, nie miałem okazji zobaczyć z kamery z boku ale z tej co widziałęm kamerki to nie mam przekonania czy piłka przekroczyła linie całym obwodem ciała Jedyny argument, który daje szanse Interowi na awans to to że J.M chyba dobrze wspomina ten stadion w LM jeszcze jak kierując Porto.To jedynie mi coś tam daje do myślenia że Inter może awansować bo w ich grę to szczerze w to wątpię że są w stanie coś zagrać.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|