#2938667 - 25/02/2009 03:33
Re: Liga Mistrzów 1/8 finału
[Re: bolektp]
|
5 minut po czasie
Meldunek: 13/05/2005
|
mało prawdopodobne zeby wszedzie były undery !
|
Do góry
|
|
|
|
#2938714 - 25/02/2009 03:48
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2007
|
Inter Mediolan: Júlio César - Maicon, Chivu, Rivas, Santon - Cambiasso, Zanetti (C), Muntari - Stanković - Ibrahimović, Adriano
Rezerwa: Toldo, Córdoba, Burdisso, Maxwell, Figo, Balotelli, Cruz
Manchester United: van der Sar - O'Shea, Ferdinand, Evans, Evra - Fletcher, Carrick, Giggs (C), Park - Ronaldo, Berbatow
Rezerwa: Foster, Fábio, Gibson, Nani, Scholes, Rooney, Tévez
|
Do góry
|
|
|
|
#2938922 - 25/02/2009 04:45
[Re: mizeria]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/01/2005
|
Witam Panowie....
Chciałem zabrac głos na temat meczu Arsenal - Roma, ale jak widze Amkwish juz mnie urzedił i dość obszernie opisał ten mecz. Ja chciałbym tylko przyupomniec fakt iz na własnych smieciach Arsenal jest niepokonany w LM juz od dośc dawna....
Mysle ze wygrana w LM moze byc dla nich bodzcem do lepszej gry w lidze.
Typ Arsenal 1 kurs 2,0 oraz Arsenal - 1,5 - kurs 3,6 Powodzenia )
|
Do góry
|
|
|
|
#2939450 - 25/02/2009 06:42
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/11/2003
|
Co tak wszyscy się uparli na ten Lyon, matko boska. Kase chcecie wtopic eh Lyon - Barca 2 Pefffka Obserwujac to, co sie dzieje dzisiaj wokol klubu Barcelona ma tylko jedno wyjscie - wygrac i to przekonujaco. O niczym innym sie nie mowi, jak tylko o tym ,ze ukochana Blaugrana zakpila sobie z cules i puscila mecz Espanyolowi. Podreperowac mocno nadwatlone morale moze tylko wygrana w CL i w nastepnej kolejce PD z Atletico. Oni to zrobia a kurs na "dwojke" bardzo dobry. Over 2,5 rowniez bardzo mozliwy. przykład,że nie ma pewek
|
Do góry
|
|
|
|
#2939574 - 25/02/2009 08:14
[Re: bolektp]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Dokladnie bolektp, nie doceniam za bardzo premiership bo mam te lige na miejscu, ale oni niszcza te inne ligi. Arsenal powinien z 5-0 wygrac, takie setki marnowali, roznica przynajmniej jednego poziomu, Roma osiagnela najlepszy wynik z mozliwych, w rewanzu szans im nie daje z taka gra, ale mecz mieli na wyjezdzie u siebie pewnie inaczej to bedzie wygladac. Odnosnie MU to kolejna ekipa z Anglii i Inter ktory gral u siebie wygladal jakby gral na wyjezdzie Jednobramkowa wygrana MU sie nalezala. Inter moze sie cieszyc z wyniku. Tak sie zastanawialem czy angielskie druzyny beda miec 3/4 bilans po tej rundzie i wyglada ze tak.
|
Do góry
|
|
|
|
#2940078 - 25/02/2009 21:01
[Re: Szczypior]
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
Co tak cicho? wszyscy wtopili? Wczorajsze mecze nazbyt przewidywalne.
Dziś gram za ciosem na Chelsea. W weekend typowałem zwycięstwo pod wodzą Hiddinka, dziś w pierwszym jego meczu na Stamford Bridge liczę na kolejną wygraną. Gospodarze muszą na swoim stadionie zwyciężyć, aby mieć szanse na awans, sądzę że im się uda. Brak większych argumentów podpieram, osobą nowego trenera. @1.85 jest dla mnie dobrym kursem, po parunastu minutach powyżej @2.0 w pełni mnie satysfakcjonuje. dziś kolejny pojedynek angielsko-włoski i pokaz,która liga najsilniejsza.Według mnie w tym meczu można spróbować,że Juve nie strzeli bramki Kurs dobry 2.2 Spodziewać możemy się ciekawego spotkania.Chelsea wygra 1-0 lub 2-0 Ale rezultat 0-0 nie będzie też złym wynikiem
|
Do góry
|
|
|
|
#2940080 - 25/02/2009 21:01
[Re: Bezdomny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/09/2003
|
faworytów niema.Zostało najlepsze 16 drużyn a Hiszpańskie ekipy wczoraj niespecjalnie zaprezentowały się.Czyżby w pierwszych meczach ekipy z Hiszpanii bez zwycięstwa były Kur.., co za puste i bezcelowe gadanie Byle coś wklepać i dać "Wyślij". Mówi, że dla niego ktoś jest faworytem, to mu palnie, że "niema" faworytów i zadowolony. I co ma Barcelona i Atletico do Villarreal i Realu. Wspólną formę mają?
|
Do góry
|
|
|
|
#2940088 - 25/02/2009 21:09
[Re: mgr]
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
faworytów niema.Zostało najlepsze 16 drużyn a Hiszpańskie ekipy wczoraj niespecjalnie zaprezentowały się.Czyżby w pierwszych meczach ekipy z Hiszpanii bez zwycięstwa były Kur.., co za puste i bezcelowe gadanie Byle coś wklepać i dać "Wyślij". Mówi, że dla niego ktoś jest faworytem, to mu palnie, że "niema" faworytów i zadowolony. I co ma Barcelona i Atletico do Villarreal i Realu. Wspólną formę mają? Jakoś ta wielka Barca miała być izi i jak się zakończył mecz wiemy Atletico atut boiska nie potrafiło wykorzystać Co do Villarealu to ''dzikusy''.A lekceważyć Greków nie należy. A co Realu to niech się ludzie nie podniecają tą formą.Liga to liga a puchar to puchar.W UEFA odzwierciedlenia tego były.Owszem zwolennikiem Beniteza nie jestem ale on jakiegoś asa w rękawie napewno ma.A na dodatek hiszpańską ligę zna za dobrze.Doświadczenie w tym ma.A zespół Realu doskonale zna.Warto wspomnieć,że był szkoleniowcem młodzieżówki Realu i drugiej drużyny.
|
Do góry
|
|
|
|
#2940113 - 25/02/2009 21:19
[Re: Bezdomny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
co masz na myśli pisząc że Rafa doskonale zna zespół Realu? lepiej od Ramosa??? ilu graczy któzy dziś wybiegną na plac było w klubie gdy Benitez siedział w Madrycie? i co to ma do rzeczy. zaraz jeszcze dopisz teorie że Benitez ma większą motywację do zwycięstwa. zamiast pisać banaluki i truizmy które można dopisać do analizy kazdego meczu napisz że czujesz ze w Hiszpnii dziś gospodarze nie wygrają i tyle, bo tak wynika z Twoich postów. P.S. "Liga to liga a puchar to puchar. W UEFA odzwierciedlenia tego były" ja bym dopisał uefa to uefa. a dziś gra liga mistrzów
|
Do góry
|
|
|
|
|
|