[QUOTE]Oryginalnie wysłał PanPawełek:
[qb]
LM02$ 11.09.04 20:45 Wisła Kraków - Reaal Madryt ( over 2.5 ) 1.62 gamebookers - PanPawelek 4/5 Wisła Kraków w trzeciej rundzie ligi mistrzów trafiła na Real Madryt . Ciężko jest mi wytypować wynik tego spotkania , gdyż przewaga królewskich wydaje sie być miażdżąca , ale będe kibicować wiślakom . Dlatego idealnym typem wydaje się over 2.5 . Wisła Kraków w tym sezonie znajduje sie w bardzo wysokiej formie oczym swiadczą doskonałe wyniki w lidze wygrana : 5:1 z Górnikiem Łęczną oraz 4:0 z warszawska Polonią , dodając do tego wyniik z poprzedniej rundy elminacji do ligi mistrzów 8:2 i 3:0 z Georgią Tibilisi nie ma najmniejszych watpliwości , że z atakiem i strzelaniem bramek krakowianie nie maja zadnych problemów . Teraz realny przebieg meczu z królewskimi . Moim zdaniem na początku wiślacy będa przestraszeni , minie trochę czasu za nim zaczna grac spokojnie , ale do tego czasu może stać się najgorsze , że straca bramke i wszystyko sie rozsypie . Real Madryt do druzyna naszpikowana galaktycznymi piłkarzami : Ronaldo i Raul , w obwodzie jest Morientes , w pomocy Zidane , Figo i trochę himeryczny David Beckham , poza tym Roberto Carlos taka siła napędowa to marzenie wszystkich kibiców . Sezon w hiszpanii jeszcze nie wystartował , ale o strzelanie bramek Realowi nie powinno być trudno , gdyż nie ulega najmniejszej wątpliwosci , że zarówno nasza reprezentacja jak i polskie druzyny nie stanowią silnego kolektywu jezeli chodzi o defensywe . Reasumując : Galaktyczni piłkarze Realu , kontra nie najlepsza obrona krakowian . Zurawski i Frankowski kontra obrona Realu , której ostatnia deska ratunkową ma być Walter Samuel , według mnie obejrzymy sporo bramek .
Pozdrawiam Nieznajomy , zmieniłem nick , bo zgubiłem haslo
edytowałem wiadomośc , bo zgodnie z moją głupią tradycja zapomnialem o stawce
[/qb][/QUOTE]Statystyka to troche za malo, kurs 1.6 wcale zachecajacy nie jest.