Opcje tematu
#287544 - 01/02/2005 17:17 Millenium - Szalencze Wyzwania - runda druga
Lester_81 Offline
enthusiast

Meldunek: 06/08/2003
Witam!
osobiscie nie grywam u buka znad Wisly zwanego Millenium ale dzis postanowilem sobie ze sprawdze sobie ich wspaniala ulotke i zakupie sobie na ten tydzien wlasnie "milenijną" ksiazeczke na ten tydzien. Wchodze sobie do naszego punktu i pytam sie o to wspaniale dzielo za 1,5 zl, a kolezanka zza biurka odpowiada ze ulotki są ....... ale z tamtego tygodnia i pokazuje mi na 7 ulotek ktore leza na blacie
pytam sie wiec co z nowymi ulotkami: byly albo beda?? odpowiedziala mi ze tak przyszly..... ale z błędami i maja zalecenie zeby ich nie sprzedawac pytam sie wiec jakie błędy a ona na to ze nie wie ale podobno są .

Tak wiec z zakupu ulotki wyszly nici a szkoda bo chcialem zobaczyc jakie to cudo

Moze bledem bylo w takim razie ze w ogole tam dzis poszedlem. nie wiem jakim bledem ale podobno jakis jest

Dobrze ze na jednej ulicy mamy STS, prof, toto-mix i Millenium, bo czlowiek ma wybor.... tych lepszych

Do góry
Bonus: Unibet
#287545 - 01/02/2005 17:27 Re: Millenium - Szalencze Wyzwania - runda druga
tue Offline
member

Meldunek: 01/05/2004
To w przyszłości ta ulica powinna się nazywać "Bukmacherska"

Do góry
#287546 - 01/02/2005 17:46 Re: Millenium - Szalencze Wyzwania - runda druga
zielu Offline
addict

Meldunek: 09/11/2003
Quote:

Witam!
osobiscie nie grywam u buka znad Wisly zwanego Millenium ale dzis postanowilem sobie ze sprawdze sobie ich wspaniala ulotke i zakupie sobie na ten tydzien wlasnie "milenijną" ksiazeczke na ten tydzien. Wchodze sobie do naszego punktu i pytam sie o to wspaniale dzielo za 1,5 zl, a kolezanka zza biurka odpowiada ze ulotki są ....... ale z tamtego tygodnia i pokazuje mi na 7 ulotek ktore leza na blacie
pytam sie wiec co z nowymi ulotkami: byly albo beda?? odpowiedziala mi ze tak przyszly..... ale z błędami i maja zalecenie zeby ich nie sprzedawac pytam sie wiec jakie błędy a ona na to ze nie wie ale podobno są .

Tak wiec z zakupu ulotki wyszly nici a szkoda bo chcialem zobaczyc jakie to cudo

Moze bledem bylo w takim razie ze w ogole tam dzis poszedlem. nie wiem jakim bledem ale podobno jakis jest

Dobrze ze na jednej ulicy mamy STS, prof, toto-mix i Millenium, bo czlowiek ma wybor.... tych lepszych

Lester Lepiej Grać przez Internet !
Bierz przykład z WIARY STARA

Do góry
#287547 - 01/02/2005 17:47 Re: Millenium - Szalencze Wyzwania - runda druga
AJ Offline
stranger

Meldunek: 01/12/2004
Widzę, że nowa firma tylko umacnia pozycję starych buków na rynku buków naziemnych w Polsce. A szkoda bo była szansa na poprawienie oferty konkurencji, no ale w tym wypadku raczej nie żałuje że Millenium nie zaszczyciło swoją obecnością mojego miasta.

Do góry
#287548 - 01/02/2005 17:56 Re: Millenium - Szalencze Wyzwania - runda druga
Piomil-TheGame Offline
veteran

Meldunek: 07/09/2004
Są w wawie te łajdaki ?:)

Do góry
#287549 - 01/03/2005 13:33 Re: Millenium - Szalencze Wyzwania - runda druga
Exbookie Offline
stranger

Meldunek: 01/03/2005
Jako byly juz (na szczescie) pracownik WZB Milenium chcialbym poinformowac wszystkich grajacych, ze firma pozamyka swoje oddzialy najpozniej do polowy kwietnia.
Biznes po prostu nie wypalil, wlasciciel (glowny) liczyl na cuda od poczatku, a tymczasem w firmie wielkie haloo powoduje zagranie za 1500 zl. Potem wszyscy w nerwach czekaja rozstrzygniecia.
Smieszna firma, smieszni ludzie. Zero pojecia o rynku, realiach. Zero marketingowego planu.
Do tego fatalnie zainwestowaane pieniadze w austriacki system komputerowy (do dupy). Liczenie na podbicie rynku, pytanie tylko czym? Zakladami po 1 grosz (rozpisy)? Oferta slaba, ograniczona, zero innowacyjnosci. Lek przed przyjmowaniem wyzszych stawek (hehe, jak juz pisalem przyjecie zakladu z 4 cyframi to juz niemaly szok dla tej firmy).
Nie moze sie nic zmienic i firma zakonczy dzialalnosc. Dobor ludzi (poza kilkoma wyjatkami) byl po prostu fatalny.
Proba staniecia w szranki nie z najslabszym na rynku Totomixem, a najmocniejszym - STS, to dowod tylko duzego tupetu, a zerowego rozeznania. Plajta i bankructwo. Koniec.

Do góry
#287550 - 21/03/2005 21:20 Re: Millenium - Szalencze Wyzwania - runda druga
krzyszt0f Offline
member

Meldunek: 13/07/2004
Czy wie ktos moze jak jest w tym buku jak w tenisie gosc sie poddal? traktowane to jest jak porazka czy jest zwrot?

Do góry

Moderator:  rafal08