#286316 - 30/01/2005 14:10
TotoMix- OSZUŚCI
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/06/2004
|
Nieco kontrowersji budziło podzielenie kursu na zwyciestwo Adasia u netowych buków. Jednak to co zrobił TM jest . . . skandalem. Uznał on iż wygrał . . . Lioekelsoey, tłumaczac iż był w pierwszej serii lepszy. Jeszcze nie tak dawno, równiez TM w meczu Real - Sociedad uznał wynik z boiska (jezeli sie nie myle) To dopiero skandal 
|
Do góry
|
|
|
|
#286317 - 30/01/2005 14:57
Re: TotoMix- OSZUŚCI
|
old hand
Meldunek: 19/01/2005
|
Quote:
Nieco kontrowersji budziło podzielenie kursu na zwyciestwo Adasia u netowych buków. Jednak to co zrobił TM jest . . . skandalem.
Uznał on iż wygrał . . . Lioekelsoey, tłumaczac iż był w pierwszej serii lepszy.
Jeszcze nie tak dawno, równiez TM w meczu Real - Sociedad uznał wynik z boiska (jezeli sie nie myle)
To dopiero skandal
Brak mi słów po prostu aby opisać to chamstwo ze strony tego bezndziejnego i kompletnie amatroskiego buka!!!!!!Pewnie niejedna sprawa trafi do sądu!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#286318 - 30/01/2005 17:08
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Quote:
Nieco kontrowersji budziło podzielenie kursu na zwyciestwo Adasia u netowych buków. Jednak to co zrobił TM jest . . . skandalem.
Uznał on iż wygrał . . . Lioekelsoey, tłumaczac iż był w pierwszej serii lepszy.
Chyba żartujecie? Przecież to kradzież w biały dzień. 
|
Do góry
|
|
|
|
#286324 - 30/01/2005 17:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/04/2003
|
Ja tez nie wiem o co macie pretensje Totomix taki regulamin na skoki ma juz od hmm ..4 lat? Zawsze bylo tak ze jezeli skoczkowie uzyskaja taka sama note koncowa to decyduje pierwsza seria Ale nie bronie ich do konca , bo wykonali w swojej bukowej karierze wiecej wajch , i to bardziej skandalicznych 
|
Do góry
|
|
|
|
#286326 - 30/01/2005 18:05
|
member
Meldunek: 24/11/2004
|
Quote:
Tylko, ze to jakis chory regulamin, to tak jakby w pilce w przypadku remisu za zwyciezce przyjac ta druzyne ktora wygrala pierwsza polowe. A swoja droga ciekawi mnie co by wymyslili jakby w pierwszej serii obaj mieli tez ta sama lokate.
Jak to co?? Przyznali by zwyciestwo Lioekelsoey, bo Adam skakal u ,,siebie" i mial przewage publicznosci 
|
Do góry
|
|
|
|
#286330 - 30/01/2005 21:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
*** ,ale jedno im trzeba przyznac do sportow amerykanskich niemaja glowy i daja zajebiste kursy na te zdarzenia.osobiscie gram w totomixie regularnie NHL(jak nie strajkuje) i MLB i mowie wam przynjmiej jeden typ dzienie z NHL lub MLB to kasek nie ludzki z mega zawyzonym kursem ze mala bania . ich rekord jaki u dalo mi sie zagrac to 7.50 na zwyciestwo pitsburga nad waszyngtonem na wlasnym LODZIE LOOL ,a i w MLB sa ciekawe kursy.Co do NHL to stwierdzam po 2 latach gry ze kursy zawyzaja strasznie ,ale to dobrze  .Co do NBA daja fajne hendicapy. ale to i tak nie zmienia faktu ze to padaka buk. Kiedys skreslajac NHL dalem na NJ devils ze wygraja na wyjezdzie z bostonem na tablicy byl kurs 2.70 skrreslilem wyslalem.wybilo mi na devils kurs 4.90 <szok> mialem do wyciagniecia 240zl z 3 meczy za 10zl wszystko siadlo.Na drugi dzien ide odebrac kase a system odrzuca kupon i tekst ze takie zdazenie z takim kursem nie pochodzi od nich (nie znajdowalo sie w ofercie )babka twierdzila ze kupon sam wydrukowalem  LOOL. po 2 godzinach klutni i dzwonienia zaproponowali mi kursa na devils 1.00 i ze w tedy moga mi kase wyplacic co mnie wcale nie satysfakcjonowalo.W ostatecznosci po 2 tygodniach dzwonienia do firmy i klutni wziolem ten kurs 1.00 i te drobiazgi cowygralem a bylo to az 45 zl  .To jedyny ich walek jaki odczulem na wlasnej skorze ,a pomylka byla ich ewidentna .
|
Do góry
|
|
|
|
#286332 - 30/01/2005 23:14
|
old hand
Meldunek: 09/05/2004
|
Quote:
z postu Nazira
UWAGA .... W przypadku zajęcia tej samej lokaty przez dwóch lub więcej zawodników o rostrzygnięciu zakładu decyduje nota z pierwszej kolejki skoków
sorry, ale o co macie pretensje
Tak brzmi moj pełny post zamieszczony w dziale Skoki Narciarskie:............................... Quote:Lamberciak !!! --------------------------------------------------------------------------------
Toto chyba rozlicza normalnie, tzn. bez żadnego dzielenia. Przytoczę tutaj punkt ich regulaminu:
W przypadku zdarzenia, gdzie dwóch lub więcej startujących zajmie to samo miejsce obstawione w zakładach - dla rozstrzygnięcia zakładów jako wynik oficjalny przyjmuje się, że każdy z tych startujących zajął dane miejsce (np. jeżeli zawodnicy "A" i "B" zajęli to samo pierwsze miejsce, to zwycięzcą jest zarówno zawodnik "A" jak i "B"), chyba że Spółka określiła inne zasady rozstrzygnięcia zakładu i podała je do wiadomości uczestników zakładów przed rozpoczęciem przyjmowania zakładów.
--------------------------------------------------------------------------------
Kolego Lamberciak , niewiem jak Spece z Mixa potraktuja zakład na Zwycięstwo . W/G mnie (nie wiem nie grałem pozycji Małysz-LJOEKELSOEY )..., pozycja Małysz - Ljoekelsoey----(KL 1 Należy wytypować, który z wymienionych zawodników zajmie w konkursie wyższą lokatę ), , Spece z Mixa rozliczą na 2 , czyli zwycięstwo NORWEGA !!!!!!!!! ,dlaczego ???
Zastosują , w tym przypadku Odnosnik ...... " chyba że Spółka określiła inne zasady rozstrzygnięcia zakładu i podała je do wiadomości uczestników zakładów przed rozpoczęciem przyjmowania zakładów. a w OZNACZENIACH do Skoków , jak wół stoi zapis --->>KL 1 Należy wytypować, który z wymienionych zawodników zajmie w konkursie wyższą lokatę . UWAGA .... W przypadku zajęcia tej samej lokaty przez dwóch lub więcej zawodników o rostrzygnięciu zakładu decyduje nota z pierwszej kolejki skoków (z wyj. KLS).
chciałbym się mylić , ale niestety wszyscy którzy postawili na Adasia z Roarem , niestety w Shicie , przegrali
pozdr dla PP
Jak Toto-Mix rozliczył w rzeczywistości Skoki nie wiem , bo Ja i nikt z Osób mi znajomych nie gra u tego Buka ...Taki mały uraz po 2 letniej Współpracy z Nimi (Conrad , dokładnie Wie o czym Mówie ) Niestety analiza postów w tym Temacie oraz W Temacie Skoków Narciarskich , wzbudza we Mnie , przerazenie  Panowie naprawdę obstawiacie/Zostawiacie swoje pieniadze na Zakład/i lub Zakłady Swoje Pieniadze i nie wiecie jak Brzmi Regulamin , jakie sa okreslenia Dotyczace skoków ....[Przykre to lecz prawdziwe ]  1.podstawowa zasada jezeli Rozpoczynasz gre u jakiegokolwiek Bukmachera w zapoznaj sie z Regulaminem, tej Firmy 
pozdrawiam pp
|
Do góry
|
|
|
|
#286336 - 01/02/2005 18:46
|
enthusiast
Meldunek: 26/12/2004
|
Quote:
po przeczytanie postu NAZIRA chcialoby sie powiedziec I TO BY BYLO NA TYLE zapoznac sie z regulaminem panowie!!!!czytac czytac duzo czytac!!
regulamin swoja droga! tam siedza tegie głowy i duzo myślą........jak tu nas wych**** 
|
Do góry
|
|
|
|
#286337 - 01/02/2005 18:56
|
member
Meldunek: 02/07/2004
|
Quote:
puscilem dzis mecz lyonu o 17.23 na 2 przy wyniku 0-1 skonczylo sie 1-1 ciekawe co teraz zrobia
Pierwszą serię (czyt. pierwszą połowę) wygrał Lyon więc powinni zaliczyć wygraną 
|
Do góry
|
|
|
|
#286338 - 02/02/2005 10:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/11/2003
|
Quote:
puscilem dzis mecz lyonu o 17.23 na 2 przy wyniku 0-1 skonczylo sie 1-1 ciekawe co teraz zrobia
dadza zwrot
|
Do góry
|
|
|
|
#286339 - 02/02/2005 12:03
|
old hand
Meldunek: 19/01/2005
|
Quote:
Quote:
dadza zwrot
I co dali zwrot czy przegrales kupon????? 
|
Do góry
|
|
|
|
#286340 - 01/04/2005 09:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
Temat o oszustwach w totomixie, ale... ja ich muszę pochwalić za ostatnie posunięcie, tj. znaczne poszerzenie oferty, teraz znalazły się w niej:
- liga ukraińska - liga walijska - II liga irlandzka (!) - III liga hiszpańska (!) - III liga francuska - III i IV liga szkocka - III liga hiszpańska - siatkówka włoska - piłka ręczna duńska etc.
Wreszcie ktoś w Totomixie pomyślał o dorównaniu na tym polu konkurencji, brawo!
|
Do góry
|
|
|
|
#286342 - 01/04/2005 10:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/06/2001
|
Quote:
Temat o oszustwach w totomixie, ale... ja ich muszę pochwalić za ostatnie posunięcie, tj. znaczne poszerzenie oferty, teraz znalazły się w niej:
- liga ukraińska - liga walijska - II liga irlandzka (!) - III liga hiszpańska (!) - III liga francuska - III i IV liga szkocka - III liga hiszpańska - siatkówka włoska - piłka ręczna duńska etc.
Wreszcie ktoś w Totomixie pomyślał o dorównaniu na tym polu konkurencji, brawo!
Prem jeszcze kwestia max stawki i ilosci kombinacji .
|
Do góry
|
|
|
|
|
|