[QUOTE]Oryginalnie wysłał ziz99:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał sewek:
[qb]Ufo masz 100% racji...
100% Claypot i jeszce te dwa mecze nie usuniete najpierw stawial dobrze Barcelona i Macabi a poem jeszce dodal typy na przeciw i ich nie usunal 100% claypot ...
I co ktos mi powie ze to normalne ze to jest takie czesteo no nawet rzadko spotykane- jak zyje czegos takiego nie widzialemm..
a tak na marginesie to kto z faworytow wygral wczoraj na hndicapie
tylko
Benfica
wtopa Borussia
Valencia ( 5-0) z Mallorca a tu 0-0 ha ha a Mallorca wygrywa 2-1
Stawiam
500 zl temu kto wytypuje mi 10 meczow w najbilzszych dwuch tygodniach 100% Claypot
tzn
stawiasz w danym dniu 10 meczow na Asian Handicap
i masz 10 nietrafionych....
Nara
P.S
A ludzie mnie ostrzegali na asian bookie forum zeby nie nasladowac go bo taki typ moze zaczacx podawac zle typy , ze samemu tracisz ocene wlasna meczow i przestajesz typowac dobrze- tak !!
Tylko 58% procent mnie nie zadawalalo bo chcialem miec 75% i wygruywac codziennie- to mi gosciu zrobil niespodzianke - czlowiek uczy sie cale zycie..[/qb][/QUOTE]Sewku, to jest to co kiedyś pisałem w tym temacie. Typer na stronie nie trafi paru typów i nic sie nie dzieje, a jak ktoś z nas nie trafi w realu to już gorzej
Mnie przedwczoraj się nie podobał typ na PSV. Bardzo podejrzany jak na eksperta, zwłaszcza w świetle osłabień AEK, o których trąbiono w necie.
Suma sumarum, nie ma to jak własna analiza
Co do bleuza, może gość miał słabszy dzień, albo jakiś inny czynnik o tym zdecydował, ale wariancja trafności jego typów znacznie teraz wzrośnie.
Pozdrawiam, ziz99
PS. Jest pare dobrych stron z typami na asiany ( :zobacz: mój niedawny post) i na jednym typerze świat się nie kończy
[/qb][/QUOTE]Slabszy dzien to on bedzie mial ale wtedy jak go zakonczy z kosa w plecach s****ysyn!