#2801483 - 30/12/2008 03:42
Re: Premiership 28.12 - 29.12.2008
[Re: Szczypior]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 22/01/2005
|
a ja gram iż manchester nie zachowa czystego konta. wczesniej na bf @2.38 teraz nie wiem. nie zagra evra i rio f, wiec ferguson bedzie mial mniejsze pole do manewru. brak koncentracji po spotkaniach mistrzostw klubowych powinien wolynac na slabsza postawe i zaowocowac bramka dla gosci. Gram to samo, wydaje mi sie ze kurs warty ryzyka. Ostatnio Boro dwa mecze bez szczelonej bramki czyli dwie porazki 0:1 z Evertonem i ostre baty z Fulham 3:0. Obrona Manu w oslabieniu, wiec mysle ze chociaz raz dzisiaj ukluja:P.
|
Do góry
|
|
|
|
#2801514 - 30/12/2008 04:15
[Re: Egypt]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Gram to samo, wydaje mi sie ze kurs warty ryzyka. Ostatnio Boro dwa mecze bez szczelonej bramki czyli dwie porazki 0:1 z Evertonem i ostre baty z Fulham 3:0. Obrona Manu w oslabieniu, wiec mysle ze chociaz raz dzisiaj ukluja:P.
Idac tym tropem zagralem over 3,5 Kurs wydaje sie wart gry ,a ostatnie wyniki MU powoduja ,ze az prosi sie o mecz z wieksza iloscia bramek. Goscie powinni sie do tego overa dolozyc  Tak na marginesie ,to uwagi i komentarze ,jak to ktos typowal wczesniej ,nie powinny miec tu racji bytu ,wszak wszyscy jestesmy na leTkim plusie  Correct score 4:1 MU wykorzysta rzut karny 2 typy z wysokim kursem za drobne stawki ,a co ! bedzie sie lepiej ogladac ten mecz 
|
Do góry
|
|
|
|
#2801988 - 30/12/2008 08:24
[Re: Don Fifone]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Na dzien dzisiejszy mamy kurs 3,25 na Chelsea w betfair, oczywiscie mowa o mistrzostwie, wyglada na niezla okazje  Zamierzam to pocisnac mocniej. MU poki co gra naprawde slabo, jednak trzymaja sie czolowki, poza tym widze ze buki nie wierza w Liverpool. Co sadzicie jutro o AV? Graja z polotem, w ofensywie sprawuja sie swietnie, kusi mnie ten pick, zwlaszcza ze ogladalem ostatnio Hull i ich bledy w defensywie byly koszmarne.
|
Do góry
|
|
|
|
#2802314 - 30/12/2008 17:36
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
Aston Villa ma ten ból, że często grają niezmienionym zestawieniem pierwszego składu. Bodajże AV ma najmniej rotowany skład w całej lidze, co jest nie małym ewenementem. Taka sytuacja wynika z braku zastępców dla podstawowych piłkarzy. Ale O'Neill mówi o wzmocnieniach w przerwie. Jeśli takowe będą miały miejsca, a na Villa Park kibice mogą za rok oglądać zmagania w Lidze Mistrzów, przy odrobinie szczęścia. Av ma super piłkarzy, a O'Neill to fachowiec jakich mało i od kilku sezonów buduje zespół.
Hull w wielkim impasie. Po pierwszej połowie w meczu z Man City, po której przegrywali czterema bramkami w dziwny sposób motywował swoich graczy. Nie zszedł do szatni, ale pozostał na boisku. Nie pomogło to w tym meczu, ani również w następnym, a Tygrysy grają fatalnie tracąc mnóstwo bramek.
Osobiście rozważam dwie opcje. Czysta dwójka bądź over 2,5. Co do typowania wyjazdu nieco już prezentowany kurs odpycha, przynajmniej mnie. Na bf już poniżej @2.0, a należy nadmienić, że po wystawieniu kursiw przez buków, można było złapać w buku z 'ładną szatą graficzną' kursik @2.4, ale grać trzeba było zaraz po wystawieniu. Ja tym razem nie grałem, wiec teraz muszę się głębiej zastanawiać. Over też wydaje się smacznym kąskiem. Trzeba jeszcze poczekać.
|
Do góry
|
|
|
|
#2802390 - 30/12/2008 20:05
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/07/2004
|
Na dzien dzisiejszy mamy kurs 3,25 na Chelsea w betfair, oczywiscie mowa o mistrzostwie, wyglada na niezla okazje  Zamierzam to pocisnac mocniej. MU poki co gra naprawde slabo, jednak trzymaja sie czolowki, poza tym widze ze buki nie wierza w Liverpool. Co sadzicie jutro o AV? Graja z polotem, w ofensywie sprawuja sie swietnie, kusi mnie ten pick, zwlaszcza ze ogladalem ostatnio Hull i ich bledy w defensywie byly koszmarne. A Chelsea niby gra dobrze ? UNITED grają słabo, ale punkty jakoś ciułają i jak wygrają dwa zaległe mecze to będą w tabeli przed Chelsea. Najlepiej narazie gra Liverpool i jak zawsze się z nich śmiałem, tak w tym sezonie się trochę ich obawiam i to w nich bym wypatrywał większego kandydata na mistrza niż w Chelsea. MU gra wszystkie mecze z wielką czwórką u siebie w drugiej części sezonu, więc to też jest ich przewaga  Ja oczywiście kibicuję UNITED i wydaje mi się, że Chelsea raczej w tym roku nie wywalczy mistrzostwa, chociaż jeszcze dużo się może zmienić.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|