#2798178 - 28/12/2008 09:18
Re: Premiership 28.12 - 29.12.2008
[Re: Amkwish]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/10/2003
|
Jeśli już grać Chelsea, to na pewno nie "dwójkę" za 1.6. Przymierzałem się do zagrania -1,5, ale nie jestem do końca przekonany. Podobno jakieś niesnaski między zawodnikami a trenerem. Ponadto, nie zagra Terry za czerwoną kartkę z Evertonem, Carvallho kontuzjowany, więc obrona Chelsea mocno osłabiona. Z drugiej strony, Fulham do potentatów nie należy, a CHelsea w tym sezonie wybornie na wyjazdach. Jeśli ktoś mnie przekona, to pewnei zagram, ale ta kolejka wogóle wygląda na za bardzo oczywistą, a niespodzianka gdzieś musi być.
Miałem też grać West Ham, ale jakoś tego nie czuję. Niby wszystko przemawia za "jedynką", ale zgadzma się z Amkwishem, że to może być wałek kolejki.
Póki co pograłem over Blackburn - Man City, do innych rozwiązań nie jestem przekonany.
PS. Miło widzieć w końcu jakąś sensowną dyskusję na forum, nie tylko w temacie "głupie rozmowy o dupie krowy", czy jak mu tam.
Pozdrawiam Ozzy
|
Do góry
|
|
|
|
#2798216 - 28/12/2008 09:56
[Re: connor]
|
enthusiast
Meldunek: 30/10/2001
|
Newcastle - Liverpool 2 (kursy okolo 1,8) Obtrona Newcastle prezentuje sie bardzo slabo, z kolei Liverpool w ostatniej kolejce pokazal sie w ofensywie z jak najlepszej strony, taki kurs wyglada na niezle value.
Dzisiaj defensywa Newcastle zagra w eksperymentalnym składzie bo bez Bassong, Jose Enrique i Beye. W ataku jedynym zdrowym napastnikiem jest Michael Owen. Tym razem nie ma mowy o przedmeczowej zasłonei dymnej bo manager "Srok" Joe Kinnear powiedział wprost: "w tej sytuacji w meczu z LFC potrzebujemy cudu". Moim zdaniem, Liverpool wykorzysta dzisiaj osłabienie gospodarzy. Po kursie 1.80 gram na "The Reds". Ostatni mecz w tym roku (następne za niecałe 2tyg.) więc zagrają na 100% i wygrają 
|
Do góry
|
|
|
|
#2798236 - 28/12/2008 10:25
[Re: Szczypior]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
taki sam wałek jak blackburn dwie kolejki temu i man city kolejkę temu. czy wałek zobaczymy po meczu. nie zarobiłem na tych meczach bo myślałem schematami szablonami jak ty. teraz walę westham. uprzedzam komentarz i też nie zarobie. Jezeli szablon to taki ,ze typ ,ktory wyglada najlepiej z reguly zysku nie przynosi  Masowka na sredniaka wydaje mi sie idealna okazja ,ale dla bukow ,niemniej jednak zycze powodzenia.
|
Do góry
|
|
|
|
#2798424 - 28/12/2008 19:09
[Re: Hakan]
|
veteran
Meldunek: 10/08/2005
|
W STS nie wystawili kursów na handicap w spotkaniu Blackburn - M. City. Ciekawe co kombinują. Evertonu dziś nie ruszam. Jest w Superofercie, a to kiepsko się kojarzy West Ham chyba też odpuszczę. Kusi Liverpool. Ładnie grali w ostatnim meczu. Nie to co te sieroty marynowane Tottenham 
|
Do góry
|
|
|
|
#2798428 - 28/12/2008 19:18
[Re: Hakan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Co do Fulham to w konfrontacji w Londynie wypadli delikatnie rzecz mówiąc blado. Z kolei z Boro zagrali naprawdę fajne spotkanie ( byłem lekko w szoku, że ta drużyna potrafi tak grać ;)). Tyle że wiadomo, iż Chelsea to nie Boro...
Tak ,Chelsea jest le tko lepsiejsza  Hakan ,ja równiez po meczu z Boro zastanawiałem się czy Fulham to tak dobra ekipa czy przeciwnik gra taki piach. Po ostatniej kolejce utwierdzam sie w przekonaniu ,ze bardziej to drugie. Brakuje tej druzynie (Fulham) kreatywnych graczy ,ba ...nie maja ani jednego ,który potrafiłby rozegrac niekonwencjonalnie ,czymś zaskoczyc przeciwnika. Z Boro pierwszą bramkę "wkopali" ,potem jak goscie sie troszke odkryli dokończyli dzieła ,ale upieram sie ,ze wynik Fulham był lepszy niż gra. Zyczyłbym sobie ,aby tak samo zagrali przeciwko Chelsea ,wtedy o handi na The Blues byłbym naprawdę spokojny. @Szczypior ,nic nie stoi na przeszkodzie ,by w przypadku utrzymywania sie przez dłuższy czas remisu (bezbramkowego) zagrac na live "dwójkę" po naprawdę przyzwoitym kursie. Wydaje mi sie jednak ,ze Chelsea strzeli szybko bramkę. Idąc tym torem logiczne wydawałoby sie zagranie 2/2 ,z kontra na CS 0:0 HT. Po głebszym namysle ,zdecydowałem sie jednak na handi....bez kontry 
|
Do góry
|
|
|
|
#2799718 - 29/12/2008 01:18
[Re: wafe(L)nica]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Siema ,moją propozycją na jutro będzie mecz w Londynie ,takie drugie Derby po Arsenalu :
Fulham - Chelsea (2) 1,55 Fortuna :
-Na Craven Cottage zapowiada się jutro ciekawe widowisko ,bardzo dobrze prezentujący się gospodarze podejmują bardzo dobrze prezentujący się zespół grający w meczach wyjazdowych.Faworytem są oczywiście goście z Londynu.Chelsea depcze po piętach Liverpoolowi ,który jutro jedzie na ciężki mecz do Newcastle.Gracze Scolariego rozegrali fantastyczny mecz wczoraj z ekipą WBA co nabawia optymizmem kibiców niebieskich przed jutrzejszym meczem i ze zgarnięciem 3 pkt i całkiem realnym przejęciu fotelu lidera.Stratą będzie bez wątpienia zawieszony za kartkę Red Card John Terry a tak to oprócz dłuższych absencji (Essien i Carvalho) pod znakiem zapytania stoi występ Drogby ,który skarżył sie na ból uda ,ale wierze ze mu sie uda zagrać i uda strzelić kolejnego gola może nawet z uda.Niepewny gry może być także pomocnik Fulham, Jimmy Bullard. Po grypie do pełni sił powraca Brede Hangeland, jednakże Fulham do jutrzejszego meczu przystąpi bez Zoltana Gery, Andranika Teymouriana i Diomansy'ego Kamary.
Fulham: Schwarzer, Konchesky, Pantsil, Baird, Hughes, Murphy, Bullard, Dempsey, Davies, Zamora, Johnson, Zuberbuhler, Nevland, Gray, Etuhu, Stoor, Andreasen, Kallio, Hangeland
Chelsea: Cech, Cudicini, Hilario, Belletti, Bosingwa, Alex, Ivanovic, A Cole, Ferreira, Bridge, Deco, Obi, Lampard, Malouda, Kalou, Anelka, Drogba, Stoch, Mineiro, J Cole
Wierze jednak w niebieską siłę i jutro dopiszemy kolejne pkt na konto The Blues ! Camon CHelsea Camon !!
pozdr i znowu rozczarowanie 2:2  Po nowym roku mam nadzieje że niebieska armia zacznie strzelać
|
Do góry
|
|
|
|
#2801136 - 30/12/2008 00:36
[Re: connor]
|
... każdego piwa
Meldunek: 19/11/2004
|
Widziałem to wymęczone zwycięstwo, dodajmy, że wyjazdowe, ale tez widziałem kichę w wykonaniu M`boro w meczach z Newcastle oraz Fulham i za nic w świecie nie postawię na gości w dzisiejszym meczu, nawet ah +2. W ich grze nie ma niczego, żadnej myśli taktycznej, błyskotliwej jednostki w pomocy czy ataku, praktycznie nie mają trenera, czyli wg mnie nic co uzasadniałoby typ na M`boro. Wg mnie wszystko zależy od ManU, czy będzie im się chciało pojechać po nich czy zadowolą się jakimś skromnym 1:0, w takim oczywiście wypadku wchodzi hc +1,5 - ale jak mam na to liczyć to wolę zagrać na kurs kartek, rożnych czy inny wynalazek. Reasumując - biorąc pod uwagę kursy na 1 i niepewne zaangażowanie ManU - dla mnie ten mecz to ... szklaneczka campari z lodem i Polsat Sport z meczem Wilków 
|
Do góry
|
|
|
|
#2801158 - 30/12/2008 00:43
[Re: piwochlej]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/01/2004
|
Dobra dobra nie zapedzajmy sie daleko nie zapomnijmy że Manchester dopiero co niedawno wrócił z Japoni zmiana czasu itp itd gdzie zaprezentowali się na całkiem niezłym poziomie mecz z Stoke był duzym sprawdzianem po takiej podrozy i jak widac zdali go . Myśle że dzisiejsze spotkanie skończy się wygraną gospodarzy spokojnie dwoma bramkami wystarczy spojrzeć na mecze u siebie Czerwonych Diabłow dla tego jak dla mnie spokojnie można spróbować handi Manchester -1,75 typ 1 1.82 GB Tevez x 2 
|
Do góry
|
|
|
|
#2801345 - 30/12/2008 01:57
[Re: Jakubosiu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2004
|
Dobra dobra nie zapedzajmy sie daleko nie zapomnijmy że Manchester dopiero co niedawno wrócił z Japoni zmiana czasu itp itd gdzie zaprezentowali się na całkiem niezłym poziomie mecz z Stoke był duzym sprawdzianem po takiej podrozy i jak widac zdali go . Myśle że dzisiejsze spotkanie skończy się wygraną gospodarzy spokojnie dwoma bramkami wystarczy spojrzeć na mecze u siebie Czerwonych Diabłow dla tego jak dla mnie spokojnie można spróbować handi Manchester -1,75 typ 1 1.82 GB Tevez x 2 Wrócił czy nie wrócił, jakby nie patrzeć ManU gra bez rewelacji. Przed wylotem też grali kiepściutko. Wystarczy przypomnieć 5 ostatnich meczy : Stoke 0:1 Manchester Utd Tottenham 0:0 Manchester Utd Manchester Utd 1:0 Sunderland Manchester City 0:1 Manchester Utd Aston Villa 0:0 Manchester Utd Jak dla mnie 1,82 przy tak wysokim handicapie nie stanowi żadnej wartości. Oczywiście zawsze może przyjść mecz zwrotny, lecz w tym przypadku kurs nie wart ryzyka...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|