#2796615 - 27/12/2008 07:45
Re: Premiership 28.12 - 29.12.2008
[Re: Bezdomny]
|
addict
Meldunek: 24/12/2008
|
Ja może zacznę;D na pierwszy rzut oka Arsenal win, bo już czas. I jesli nie teraz to kiedy..? Na drugi rzut oka wysuwa się Utd., slabo zaprezentowali się ze Stokiem, który śmialo mogl, a nawet powinien zatrzymac choc ten 1 pkt u siebie.. Ale sie nie udalo. Man jakos mnie nie przekonuje, do tego po tym tournee w Japoni- to przecież zawsze sie jakos odbija. Jednakze punktow u siebie tracic nie moze i to w szczegolnosci z takimi barszczami jak Boro. Wg mnie kolejne niskie, pewnie 1 bramkowe zwycięstwo.
Dalej zastanawiają mnie Spurs. Nie mogę patrzec co ta drużyna gra.. Skład jest, trener jest, ambicje są. Z grą już gorzej, a o wynikach lepiej zapomniec. Lecz ja ciągle liczę, na tę drużynę, ciągle i ciągle, i pewnie po raz kolejny spróbuję na ich W, moze w opcji DNB.
Reszta póżniej. pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#2796975 - 27/12/2008 20:55
[Re: Hakan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/04/2007
|
ponownie wypowiem sie poki co tylko na temat meczu Kogutow. Ostatni mecz z Fulham wyszedl Tottenhamowi kiepsko. Gra wygladala niemrawo, malo poukladanych akcji, a na bramke Fulham groznie strzelili bodaj raz  jak na fatalnie spisujacego sie na wyjazdach rywala to wynik malo imponujacy. Remis 0:0 oznaczal, ze Tott' nie wygrali 3. juz z rzedu ligowego spotkania. Nie tego sie spodziewano po swietnym poczatku Redknappa w klubie. Jedyna pozytywna informacja to fakt, ze Bent, Jenas i Woodgate sa juz zdolni do gry, a pierwsza dwojka zagrala juz z Fulham. Woodgate siedzial caly mecz na lawce, gotowy jednak do wejscia na plac gry. W pierwszej polowie Fulham kontuzji doznal jednak Tom Huddlestone i przeciw WBA raczej go nie ujrzymy... Dla Spurs mecz z WBA, w obliczu ostatnich wynikow, nadchodzacy mecz bedzie bardzo wazny. Sytuacja w tabeli pogarsza sie, a z kim wygrywac, jak nie z najgorszym zespolem ligi? Co jak co jednak, ale WBA nie najgorzej spisuja sie na swoim stadionie - 11 punktow, a ostatnio pokonali tam np. Manchester City. Tottenham wygrac ten mecz po prostu musi! Kadra jest dosc pelna, zdecydowanie silniej personalna od kadry beniaminka. Tym razem mam nadzieje, ze mimo iz to mecz wyjazdowy to Redknapp zdecyduje sie jednak zagrac 2 napastnikami - Pavluchenkom i Bentem, a nie jak to bylo w przypadku derbow z Fulham - jednym wysunietym graczem. Kursy powyzej 2.0 na zwyciestwo Tottenhamu mnie satysfakcjonuja. Sprobuje, ale znow jak w przypadku meczu z Fulham, bez szalenstw ze stawka. W sumie zagram tez znowu under 2.5. Ostatnio sie udalo, a mecz z Fulham tylko potwierdzil, ze gracze z Londynu ostatnio sa pod forma ofensywna. WBA to tez zadna ofensywa sila, wiec szanse widze spore, a kursy nawet wyzsze od tych w przypadku meczu derbowego z Fulham. Wychodzi na to, ze typy te same co na wczorajszy mecz. Oby teraz bylo lepiej i 2/2  Takie 0:1 po ladnej grze, proseprujacej na przyszlosc bedzie juz wynikiem ok.
|
Do góry
|
|
|
|
#2797039 - 27/12/2008 22:08
[Re: juancarlos]
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
Arsenal – Portsmouth 1 Arsenal zawodzi w tym sezonie.3 kolejne mecze zremisowali,a od 5 spotkań niepokonani.Co można sie spodziewać skoro Fabregasa brakuje.Dodatkowo w najbliższym meczu nie zagraja:Walcott,Rosicky,Eduardo,Gallas,Eduardo,Diaby(to są zawodnicy kontuzjowani)oraz Adebayor pauzuje za czerwona kartkę.W kadrze Portsmouth brak kontuzji,ale zespół ostatnie 3 mecze ligowe przegrał.Bilans Arsenalu u siebie to: 5-2-2,zaś Portsmouth na wyjazdach 2-3-4.Pora by Arsenal odrabiał straty,nie mooga sobie pozwolić na to co w ostatnim meczu z Aston Villa wygrany mecz zremisować.
Inne mecze tak typuje: Newcastle - Liverpool 2 Mozna sprobować w końcu The Reds to lider tabeli,a Newcastle kiepsko gra.
Bolton - Wigan 1 Atut boiska zadecyduje tu.
Everon - Sunderland X Typuje remis bo nie zagra Yakubu,Saha,Valente,Vaughan,Hibbert,Van Der Mayde.
Fulham - Chelsea 2 Szansa na dogonienie Liverpoolu,gdyż ten gra na Newcastle.
WBA - Tottenham 2 Pora sie przełamać,skoro nie z WBA wygrać to z kim.
West Ham - Stoke 1 Stoke nie potrafi grac na wyjazdach.
Blackburn - Man City 2 Pora na 2 zwycięstwo ze z rzędu zwłaszcza ,ze Robinho wrócił. W Blackburnie sporo kłótni związanych z odejściem Santa Cruza i McCarthiego.
Man Utd - Boro 1 Mecz bez historii.
|
Do góry
|
|
|
|
#2797336 - 28/12/2008 00:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/11/2007
|
Inne mecze tak typuje: Newcastle - Liverpool 2 Mozna sprobować w końcu The Reds to lider tabeli,a Newcastle kiepsko gra.
Everon - Sunderland X Typuje remis bo nie zagra Yakubu,Saha,Valente,Vaughan,Hibbert,Van Der Mayde.
Fulham - Chelsea 2 Szansa na dogonienie Liverpoolu,gdyż ten gra na Newcastle.
1) Piszesz, że Newcastle gra kiepsko, a The Reds przewodzi stawce, więc można na nich zagrać. Po czym stwierdzasz, że Czelsi ma szansę dogonić Liverpool, bo ten gra z Newcastle, z czego wynika, że jednak Sroki wg Ciebie mają szansę urwać punkt(y) The Reds. 2) Jeżeli chodzi o absencję w Evertonie, to pragnę zauważyć, że wymienieni gracz są nieobecni już od pewnego czasu ( jedni dłużej, drudzy krócej), a mimo to gra The Toffees prezentuje się dobrze oraz nie odbija się to na wynikach Evertonu.
|
Do góry
|
|
|
|
#2797654 - 28/12/2008 03:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/11/2007
|
Szanse zawsze mogą mieć i grają wcześniej,wiec będzie Chelsea wiedziała jak zagrać.A po drugie nieraz The Reds zawodzili na wyjazdach,owszem typuje Liverpool,ze wygra bo jest faworytem ale wynik spotkania muzę okazać sie inny.
A co do Everton to zrozum,ze Sunderland to nie jest zespół do bicia i Everton z mocniejszymi rywalami gra lepiej.Wszyscy podniecacie sie tym meczem z Chelsea a to nie jest dowód.Zobaczcie jak gra Sunderland.Sunderland musi zdobywać punkty bo znajduje sie na kiepskiej lokacie. Ja swojej opinii o pozytywnych aspektach gry Evertonu, nie opieram tylko i wyłącznie na podstawie spotkania z Chelsea.
|
Do góry
|
|
|
|
#2797784 - 28/12/2008 03:55
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Siema ,moją propozycją na jutro będzie mecz w Londynie ,takie drugie Derby po Arsenalu :
Fulham - Chelsea (2) 1,55 Fortuna :
-Na Craven Cottage zapowiada się jutro ciekawe widowisko ,bardzo dobrze prezentujący się gospodarze podejmują bardzo dobrze prezentujący się zespół grający w meczach wyjazdowych.Faworytem są oczywiście goście z Londynu.Chelsea depcze po piętach Liverpoolowi ,który jutro jedzie na ciężki mecz do Newcastle.Gracze Scolariego rozegrali fantastyczny mecz wczoraj z ekipą WBA co nabawia optymizmem kibiców niebieskich przed jutrzejszym meczem i ze zgarnięciem 3 pkt i całkiem realnym przejęciu fotelu lidera.Stratą będzie bez wątpienia zawieszony za kartkę Red Card John Terry a tak to oprócz dłuższych absencji (Essien i Carvalho) pod znakiem zapytania stoi występ Drogby ,który skarżył sie na ból uda ,ale wierze ze mu sie uda zagrać i uda strzelić kolejnego gola może nawet z uda.Niepewny gry może być także pomocnik Fulham, Jimmy Bullard. Po grypie do pełni sił powraca Brede Hangeland, jednakże Fulham do jutrzejszego meczu przystąpi bez Zoltana Gery, Andranika Teymouriana i Diomansy'ego Kamary.
Fulham: Schwarzer, Konchesky, Pantsil, Baird, Hughes, Murphy, Bullard, Dempsey, Davies, Zamora, Johnson, Zuberbuhler, Nevland, Gray, Etuhu, Stoor, Andreasen, Kallio, Hangeland
Chelsea: Cech, Cudicini, Hilario, Belletti, Bosingwa, Alex, Ivanovic, A Cole, Ferreira, Bridge, Deco, Obi, Lampard, Malouda, Kalou, Anelka, Drogba, Stoch, Mineiro, J Cole
Wierze jednak w niebieską siłę i jutro dopiszemy kolejne pkt na konto The Blues ! Camon CHelsea Camon !!
pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#2797928 - 28/12/2008 05:07
[Re: wafe(L)nica]
|
veteran
Meldunek: 10/08/2005
|
Siema ,moją propozycją na jutro będzie mecz w Londynie ,takie drugie Derby po Arsenalu :
-Na Craven Cottage zapowiada się jutro ciekawe widowisko ,bardzo dobrze prezentujący się gospodarze podejmują bardzo dobrze prezentujący się zespół grający w meczach wyjazdowych.Faworytem są oczywiście goście z Londynu.Chelsea depcze po piętach Liverpoolowi ,który jutro jedzie na ciężki mecz do Newcastle.Gracze Scolariego rozegrali fantastyczny mecz wczoraj z ekipą WBA co nabawia optymizmem kibiców niebieskich przed jutrzejszym meczem i ze zgarnięciem 3 pkt i całkiem realnym przejęciu fotelu lidera.Stratą będzie bez wątpienia zawieszony za kartkę Red Card John Terry a tak to oprócz dłuższych absencji (Essien i Carvalho) pod znakiem zapytania stoi występ Drogby ,który skarżył sie na ból uda ,ale wierze ze mu sie uda zagrać i uda strzelić kolejnego gola może nawet z uda.Niepewny gry może być także pomocnik Fulham, Jimmy Bullard. Po grypie do pełni sił powraca Brede Hangeland, jednakże Fulham do jutrzejszego meczu przystąpi bez Zoltana Gery, Andranika Teymouriana i Diomansy'ego Kamary.
Fulham: Schwarzer, Konchesky, Pantsil, Baird, Hughes, Murphy, Bullard, Dempsey, Davies, Zamora, Johnson, Zuberbuhler, Nevland, Gray, Etuhu, Stoor, Andreasen, Kallio, Hangeland
Chelsea: Cech, Cudicini, Hilario, Belletti, Bosingwa, Alex, Ivanovic, A Cole, Ferreira, Bridge, Deco, Obi, Lampard, Malouda, Kalou, Anelka, Drogba, Stoch, Mineiro, J Cole
Wierze jednak w niebieską siłę i jutro dopiszemy kolejne pkt na konto The Blues ! Camon CHelsea Camon !!
pozdr W pełni się zgadzam. Jak dla mnie to jutro najpewniejsze spotkanie w kolejce. Miałem wątpliwą przyjemność oglądania spotkania Tottenham - Fulham i no cóż... O ile w pierwszej połowie Fulham przeważało to w drugiej rzec można ograniczali się jedynie do destrukcji akcji przeciwnika z rzadka kontratakując. Obydwa zespoły uprawiały radosną kopaninę. Jeżeli taki Tottenham nieporadnie grający prawie że zamykał (może to troszkę za dużo napisane,ale... :)gości na ich połowie w drugiej części spotkania, to Chelsea wręcz powinna ich zdemolować. Passa nie przegranych spotkań przez Fulham musi się skończyć i myślę, że będzie to jutro. Ciekawie wyglądają również Arsenal + Everton + West Ham + City Arsenal sporo osłabień, frajersko przegrany ostatni mecz. Muszą gonić czołówkę. Trochę niepokoi seria 3 ostatnich meczów przegranych przez Portsmouth (wszakże wiadomo że serie kończą się w najmniej odpowiednich momentach  Everton - bez sukcesów u siebie. Sunderland ostatnio całkiem ładnie sobie radzi, ale nie wierzę by to spotkanie wygrali. Jedyneczka czy remis ?? Jutro będzie wiadomo  West Ham - efektowne zwycięstwo na wyjeździe i podejmują najsłabszą drużynę na wyjazdach. Pytanie to samo co w przypadku Evertonu  City - pierwsze co się rzuca w oczy to niekorzystny bilans spotkań City z gospodarzami, oraz ogólnie kapa w temacie wyjazdów. Do tego dodajemy kiepską formę Blackburn i zwyżkową (mam nadzieję :D) City. Zastanawiam się co pewniejsze w tym meczu. X2 czy City to score. Takie tam luźne przemyślenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#2798066 - 28/12/2008 07:09
[Re: -Adrian-]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2005
|
Co do City, jeżeli Robinho i przede wszystkim Steven Ireland (oklaski na stojąco, najlepszy zawodnik kolejki) zagrają tak, jak z Hull, to o wynik można być spokojnym. PS. Widzieliście, co odjeb*ł trener Hull? W przerwie meczu, zamiast zejść do szatni, zabrał zawodników w narożnik boiska, tuż przed trybunę kibiców gości, i tam odbył rozmowę z zawodnikami  Chciał tym przeprosić kibiców, za fatalną pierwszą połowę, a został równo pojechany przez wszystkich 
|
Do góry
|
|
|
|
#2798072 - 28/12/2008 07:15
[Re: -Adrian-]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Bez obrazy ,ale jak czytam ten temat ,to omijam posty ,w ktorych ktos typuje cala kolejke  Newcastle - Liverpool 2 Nie widze innej opcji jak wygrana The Reds. Mecz z Boltonem pewnie niektorych nie przekonal ,ale prosze wziac pod uwage ,ze Klusaki w tym sezonie prezentuja sie naprawde niezle ,mimo to nie istnieli w tym meczu. Benitez ma glowe na karku i musze przyznac ,ze jego polityka transferowa przynosi nareszcie efekty ,polityka ,jak pokazuje czas ,bardzo przemyslana. Dzisiejszy Liverpool potrafi zagrac wszystko ,potencjal tej ekipy jest ogromny ,bardzo czesto niedoszacowywany przez tych ,ktorzy staraja sie analizowac mecze The Reds. Oczywiscie mozna polecic X2 do dubla z Chelsea ,ale...dajmy spokoj kursom ponizej 1,20  3 punkty dla Liverpoolu w meczu ze Srokami  Fulham - Chelsea 2 (-1,5) 1,57 ? A w zyciu ,co to za kurs na PS ! Gramy z handi i wygrywamy po kursie 2,60. Gospodarze lepiej maja niz graja  Zespol niezbilansowany ,bez pomyslu na gre kreatywna ,typowe glebogryzarki ,ktorym ,o dziwo ,bardzo dobrze idzie ,u siebie. Kazdy zapas farta sie jednak wyczerpuje i Chelsea bardzo dobitnie to jutro wykaze. Przewiduje 3-bramkowa wygrana The Blues ,mam przeczucie ,ze gospodarze zostana wypunktowani z wielka starannoscia  Na zakonczenie proponuje West Ham - Tottenham over 2,5 Powodzenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#2798089 - 28/12/2008 07:29
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
MU w lidze ma passe underową. W ostatnich 5 spotkaniach z ich udziałem padły zaledwie 3 gole.
Pora na over.
|
Do góry
|
|
|
|
#2798142 - 28/12/2008 08:18
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
Arsenal – Portsmouth 1 Arsenal zawodzi w tym sezonie.3 kolejne mecze zremisowali,a od 5 spotkań niepokonani.Co można sie spodziewać skoro Fabregasa brakuje.Dodatkowo w najbliższym meczu nie zagraja:Walcott,Rosicky,Eduardo,Gallas,Eduardo,Diaby(to są zawodnicy kontuzjowani)oraz Adebayor pauzuje za czerwona kartkę.W kadrze Portsmouth brak kontuzji.
Sorki za wprowadzenie was do błędu,ale z tego co czytałem Adebayor wraca do składu,a jeśli chodzi o Portsmouth nie zagra: Johnson,Utaka i Kaboul. [/quote]
|
Do góry
|
|
|
|
#2798146 - 28/12/2008 08:21
[Re: kfjatek]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
kilka luznych mysli. Jutrzejsza kolejka wyglada naprawde okazale;
West Ham - Stoke 1 (kursy okolo 1,85) Tutaj gospodarze sa dla mnie sporym faworytem. Ogladalem Stoke w ostatnich meczach, z MU prezentowali sie przyzwoicie, prawdopodobnie zremisowaliby gdyby nie glupota obroncy. W tej konfrontacji jednak nie beda sie tylko bronic a bedzie trzeba i zaatakowac, a w wymianie ciosow moim zdaniem nie beda miec wiele do powiedzenia. Gram to jednak za mala stawke.
Newcastle - Liverpool 2 (kursy okolo 1,8) Obtrona Newcastle prezentuje sie bardzo slabo, z kolei Liverpool w ostatniej kolejce pokazal sie w ofensywie z jak najlepszej strony, taki kurs wyglada na niezle value.
Fulham - Chelsea 2 (1,60) Tutaj tez kurs zadziwia, zwlaszcza ze Chelsea osiaga lepsze wyniki na wyjezdzie niz u siebie.
Blackburn - Manchester City 2 (2,85) Obserwujac ostatnie mecze tych druzyn, wyglada overowo, 1-2. Blackburn ze Stoke pomimo wyniku 3-0 nie grali tak dobrze jak na to wynik wskazuje.
Do tego Arsenal, kursy okolo 1,4 to do zabawy w jakies double.
Ta kolejka zapowiada sie niesamowicie atrakcyjnie, pewka goni pewke.
|
Do góry
|
|
|
|
#2798152 - 28/12/2008 08:33
[Re: connor]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
Nie chce nic mówić ale uważałbym na Liverpool ,czuje bezbramkowy remis z Newcastle. . .
|
Do góry
|
|
|
|
#2798162 - 28/12/2008 08:58
|
Carpal Tunnel
|
Nie chce nic mówić ale uważałbym na Liverpool ,czuje bezbramkowy remis z Newcastle. . . Zrobie kontre na CS 0:0  Poprawiam sie przy okazji WBA - Tottenham over 2,5 West Ham w mojej ocenie to walek tej kolejki 
|
Do góry
|
|
|
|
#2798171 - 28/12/2008 09:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
taki sam wałek jak blackburn dwie kolejki temu i man city kolejkę temu. czy wałek zobaczymy po meczu. nie zarobiłem na tych meczach bo myślałem schematami szablonami jak ty. teraz walę westham. uprzedzam komentarz i też nie zarobie. 
|
Do góry
|
|
|
|
#2798178 - 28/12/2008 09:18
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/10/2003
|
Jeśli już grać Chelsea, to na pewno nie "dwójkę" za 1.6. Przymierzałem się do zagrania -1,5, ale nie jestem do końca przekonany. Podobno jakieś niesnaski między zawodnikami a trenerem. Ponadto, nie zagra Terry za czerwoną kartkę z Evertonem, Carvallho kontuzjowany, więc obrona Chelsea mocno osłabiona. Z drugiej strony, Fulham do potentatów nie należy, a CHelsea w tym sezonie wybornie na wyjazdach. Jeśli ktoś mnie przekona, to pewnei zagram, ale ta kolejka wogóle wygląda na za bardzo oczywistą, a niespodzianka gdzieś musi być.
Miałem też grać West Ham, ale jakoś tego nie czuję. Niby wszystko przemawia za "jedynką", ale zgadzma się z Amkwishem, że to może być wałek kolejki.
Póki co pograłem over Blackburn - Man City, do innych rozwiązań nie jestem przekonany.
PS. Miło widzieć w końcu jakąś sensowną dyskusję na forum, nie tylko w temacie "głupie rozmowy o dupie krowy", czy jak mu tam.
Pozdrawiam Ozzy
|
Do góry
|
|
|
|
#2798216 - 28/12/2008 09:56
|
enthusiast
Meldunek: 30/10/2001
|
Newcastle - Liverpool 2 (kursy okolo 1,8) Obtrona Newcastle prezentuje sie bardzo slabo, z kolei Liverpool w ostatniej kolejce pokazal sie w ofensywie z jak najlepszej strony, taki kurs wyglada na niezle value.
Dzisiaj defensywa Newcastle zagra w eksperymentalnym składzie bo bez Bassong, Jose Enrique i Beye. W ataku jedynym zdrowym napastnikiem jest Michael Owen. Tym razem nie ma mowy o przedmeczowej zasłonei dymnej bo manager "Srok" Joe Kinnear powiedział wprost: "w tej sytuacji w meczu z LFC potrzebujemy cudu". Moim zdaniem, Liverpool wykorzysta dzisiaj osłabienie gospodarzy. Po kursie 1.80 gram na "The Reds". Ostatni mecz w tym roku (następne za niecałe 2tyg.) więc zagrają na 100% i wygrają 
|
Do góry
|
|
|
|
#2798236 - 28/12/2008 10:25
[Re: Szczypior]
|
Carpal Tunnel
|
taki sam wałek jak blackburn dwie kolejki temu i man city kolejkę temu. czy wałek zobaczymy po meczu. nie zarobiłem na tych meczach bo myślałem schematami szablonami jak ty. teraz walę westham. uprzedzam komentarz i też nie zarobie. Jezeli szablon to taki ,ze typ ,ktory wyglada najlepiej z reguly zysku nie przynosi  Masowka na sredniaka wydaje mi sie idealna okazja ,ale dla bukow ,niemniej jednak zycze powodzenia.
|
Do góry
|
|
|
|
#2798424 - 28/12/2008 19:09
|
veteran
Meldunek: 10/08/2005
|
W STS nie wystawili kursów na handicap w spotkaniu Blackburn - M. City. Ciekawe co kombinują. Evertonu dziś nie ruszam. Jest w Superofercie, a to kiepsko się kojarzy West Ham chyba też odpuszczę. Kusi Liverpool. Ładnie grali w ostatnim meczu. Nie to co te sieroty marynowane Tottenham 
|
Do góry
|
|
|
|
#2798428 - 28/12/2008 19:18
|
Carpal Tunnel
|
Co do Fulham to w konfrontacji w Londynie wypadli delikatnie rzecz mówiąc blado. Z kolei z Boro zagrali naprawdę fajne spotkanie ( byłem lekko w szoku, że ta drużyna potrafi tak grać ;)). Tyle że wiadomo, iż Chelsea to nie Boro...
Tak ,Chelsea jest le tko lepsiejsza  Hakan ,ja równiez po meczu z Boro zastanawiałem się czy Fulham to tak dobra ekipa czy przeciwnik gra taki piach. Po ostatniej kolejce utwierdzam sie w przekonaniu ,ze bardziej to drugie. Brakuje tej druzynie (Fulham) kreatywnych graczy ,ba ...nie maja ani jednego ,który potrafiłby rozegrac niekonwencjonalnie ,czymś zaskoczyc przeciwnika. Z Boro pierwszą bramkę "wkopali" ,potem jak goscie sie troszke odkryli dokończyli dzieła ,ale upieram sie ,ze wynik Fulham był lepszy niż gra. Zyczyłbym sobie ,aby tak samo zagrali przeciwko Chelsea ,wtedy o handi na The Blues byłbym naprawdę spokojny. @Szczypior ,nic nie stoi na przeszkodzie ,by w przypadku utrzymywania sie przez dłuższy czas remisu (bezbramkowego) zagrac na live "dwójkę" po naprawdę przyzwoitym kursie. Wydaje mi sie jednak ,ze Chelsea strzeli szybko bramkę. Idąc tym torem logiczne wydawałoby sie zagranie 2/2 ,z kontra na CS 0:0 HT. Po głebszym namysle ,zdecydowałem sie jednak na handi....bez kontry 
|
Do góry
|
|
|
|
#2799718 - 29/12/2008 01:18
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
pozdr i znowu rozczarowanie 2:2  Po nowym roku mam nadzieje że niebieska armia zacznie strzelać
|
Do góry
|
|
|
|
#2801136 - 30/12/2008 00:36
|
... każdego piwa
Meldunek: 19/11/2004
|
Widziałem to wymęczone zwycięstwo, dodajmy, że wyjazdowe, ale tez widziałem kichę w wykonaniu M`boro w meczach z Newcastle oraz Fulham i za nic w świecie nie postawię na gości w dzisiejszym meczu, nawet ah +2. W ich grze nie ma niczego, żadnej myśli taktycznej, błyskotliwej jednostki w pomocy czy ataku, praktycznie nie mają trenera, czyli wg mnie nic co uzasadniałoby typ na M`boro. Wg mnie wszystko zależy od ManU, czy będzie im się chciało pojechać po nich czy zadowolą się jakimś skromnym 1:0, w takim oczywiście wypadku wchodzi hc +1,5 - ale jak mam na to liczyć to wolę zagrać na kurs kartek, rożnych czy inny wynalazek. Reasumując - biorąc pod uwagę kursy na 1 i niepewne zaangażowanie ManU - dla mnie ten mecz to ... szklaneczka campari z lodem i Polsat Sport z meczem Wilków 
|
Do góry
|
|
|
|
#2801158 - 30/12/2008 00:43
[Re: piwochlej]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/01/2004
|
Dobra dobra nie zapedzajmy sie daleko nie zapomnijmy że Manchester dopiero co niedawno wrócił z Japoni zmiana czasu itp itd gdzie zaprezentowali się na całkiem niezłym poziomie mecz z Stoke był duzym sprawdzianem po takiej podrozy i jak widac zdali go . Myśle że dzisiejsze spotkanie skończy się wygraną gospodarzy spokojnie dwoma bramkami wystarczy spojrzeć na mecze u siebie Czerwonych Diabłow dla tego jak dla mnie spokojnie można spróbować handi Manchester -1,75 typ 1 1.82 GB Tevez x 2 
|
Do góry
|
|
|
|
#2801345 - 30/12/2008 01:57
[Re: Jakubosiu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2004
|
Dobra dobra nie zapedzajmy sie daleko nie zapomnijmy że Manchester dopiero co niedawno wrócił z Japoni zmiana czasu itp itd gdzie zaprezentowali się na całkiem niezłym poziomie mecz z Stoke był duzym sprawdzianem po takiej podrozy i jak widac zdali go . Myśle że dzisiejsze spotkanie skończy się wygraną gospodarzy spokojnie dwoma bramkami wystarczy spojrzeć na mecze u siebie Czerwonych Diabłow dla tego jak dla mnie spokojnie można spróbować handi Manchester -1,75 typ 1 1.82 GB Tevez x 2 Wrócił czy nie wrócił, jakby nie patrzeć ManU gra bez rewelacji. Przed wylotem też grali kiepściutko. Wystarczy przypomnieć 5 ostatnich meczy : Stoke 0:1 Manchester Utd Tottenham 0:0 Manchester Utd Manchester Utd 1:0 Sunderland Manchester City 0:1 Manchester Utd Aston Villa 0:0 Manchester Utd Jak dla mnie 1,82 przy tak wysokim handicapie nie stanowi żadnej wartości. Oczywiście zawsze może przyjść mecz zwrotny, lecz w tym przypadku kurs nie wart ryzyka...
|
Do góry
|
|
|
|
#2801483 - 30/12/2008 03:42
|
Pooh-Bah
Meldunek: 22/01/2005
|
a ja gram iż manchester nie zachowa czystego konta. wczesniej na bf @2.38 teraz nie wiem. nie zagra evra i rio f, wiec ferguson bedzie mial mniejsze pole do manewru. brak koncentracji po spotkaniach mistrzostw klubowych powinien wolynac na slabsza postawe i zaowocowac bramka dla gosci. Gram to samo, wydaje mi sie ze kurs warty ryzyka. Ostatnio Boro dwa mecze bez szczelonej bramki czyli dwie porazki 0:1 z Evertonem i ostre baty z Fulham 3:0. Obrona Manu w oslabieniu, wiec mysle ze chociaz raz dzisiaj ukluja:P.
|
Do góry
|
|
|
|
#2801514 - 30/12/2008 04:15
[Re: Egypt]
|
Carpal Tunnel
|
Gram to samo, wydaje mi sie ze kurs warty ryzyka. Ostatnio Boro dwa mecze bez szczelonej bramki czyli dwie porazki 0:1 z Evertonem i ostre baty z Fulham 3:0. Obrona Manu w oslabieniu, wiec mysle ze chociaz raz dzisiaj ukluja:P.
Idac tym tropem zagralem over 3,5 Kurs wydaje sie wart gry ,a ostatnie wyniki MU powoduja ,ze az prosi sie o mecz z wieksza iloscia bramek. Goscie powinni sie do tego overa dolozyc  Tak na marginesie ,to uwagi i komentarze ,jak to ktos typowal wczesniej ,nie powinny miec tu racji bytu ,wszak wszyscy jestesmy na leTkim plusie  Correct score 4:1 MU wykorzysta rzut karny 2 typy z wysokim kursem za drobne stawki ,a co ! bedzie sie lepiej ogladac ten mecz 
|
Do góry
|
|
|
|
#2801988 - 30/12/2008 08:24
[Re: Don Fifone]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Na dzien dzisiejszy mamy kurs 3,25 na Chelsea w betfair, oczywiscie mowa o mistrzostwie, wyglada na niezla okazje  Zamierzam to pocisnac mocniej. MU poki co gra naprawde slabo, jednak trzymaja sie czolowki, poza tym widze ze buki nie wierza w Liverpool. Co sadzicie jutro o AV? Graja z polotem, w ofensywie sprawuja sie swietnie, kusi mnie ten pick, zwlaszcza ze ogladalem ostatnio Hull i ich bledy w defensywie byly koszmarne.
|
Do góry
|
|
|
|
#2802314 - 30/12/2008 17:36
|
Carpal Tunnel
|
Aston Villa ma ten ból, że często grają niezmienionym zestawieniem pierwszego składu. Bodajże AV ma najmniej rotowany skład w całej lidze, co jest nie małym ewenementem. Taka sytuacja wynika z braku zastępców dla podstawowych piłkarzy. Ale O'Neill mówi o wzmocnieniach w przerwie. Jeśli takowe będą miały miejsca, a na Villa Park kibice mogą za rok oglądać zmagania w Lidze Mistrzów, przy odrobinie szczęścia. Av ma super piłkarzy, a O'Neill to fachowiec jakich mało i od kilku sezonów buduje zespół.
Hull w wielkim impasie. Po pierwszej połowie w meczu z Man City, po której przegrywali czterema bramkami w dziwny sposób motywował swoich graczy. Nie zszedł do szatni, ale pozostał na boisku. Nie pomogło to w tym meczu, ani również w następnym, a Tygrysy grają fatalnie tracąc mnóstwo bramek.
Osobiście rozważam dwie opcje. Czysta dwójka bądź over 2,5. Co do typowania wyjazdu nieco już prezentowany kurs odpycha, przynajmniej mnie. Na bf już poniżej @2.0, a należy nadmienić, że po wystawieniu kursiw przez buków, można było złapać w buku z 'ładną szatą graficzną' kursik @2.4, ale grać trzeba było zaraz po wystawieniu. Ja tym razem nie grałem, wiec teraz muszę się głębiej zastanawiać. Over też wydaje się smacznym kąskiem. Trzeba jeszcze poczekać.
|
Do góry
|
|
|
|
#2802390 - 30/12/2008 20:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/07/2004
|
Na dzien dzisiejszy mamy kurs 3,25 na Chelsea w betfair, oczywiscie mowa o mistrzostwie, wyglada na niezla okazje  Zamierzam to pocisnac mocniej. MU poki co gra naprawde slabo, jednak trzymaja sie czolowki, poza tym widze ze buki nie wierza w Liverpool. Co sadzicie jutro o AV? Graja z polotem, w ofensywie sprawuja sie swietnie, kusi mnie ten pick, zwlaszcza ze ogladalem ostatnio Hull i ich bledy w defensywie byly koszmarne. A Chelsea niby gra dobrze ? UNITED grają słabo, ale punkty jakoś ciułają i jak wygrają dwa zaległe mecze to będą w tabeli przed Chelsea. Najlepiej narazie gra Liverpool i jak zawsze się z nich śmiałem, tak w tym sezonie się trochę ich obawiam i to w nich bym wypatrywał większego kandydata na mistrza niż w Chelsea. MU gra wszystkie mecze z wielką czwórką u siebie w drugiej części sezonu, więc to też jest ich przewaga  Ja oczywiście kibicuję UNITED i wydaje mi się, że Chelsea raczej w tym roku nie wywalczy mistrzostwa, chociaż jeszcze dużo się może zmienić.
|
Do góry
|
|
|
|
#2802459 - 30/12/2008 21:32
[Re: osin]
|
Carpal Tunnel
|
Co do wczoraj, oglądałem spotkanie Manchesteru z Middlesborough. Gospodarze znów zagrali słabo, ale osiągnęli swój cel. Znów brakowało skuteczności i koncentracji pod bramką rywala i jakości w wykańczaniu akcji. Wiele strzałów na bramkę, ale bardzo mało celnych. Pierwsza połowa pod dyktando gospodarzy, goście sporadycznie atakowali, ale nic poważnego nie pokazali, widać było, że bramka dla nich, jeśli padnie, będzie kwestią przypadku. W drugiej połowie moim zdaniem Ferguson zmienił taktykę. W pierwszej części gry, Man U grał pressingiem, atakując ciągle na połowie rywala, który murował bramkę. W drugiej połowie, Ferguson nie kazał już wywierać presji na połowie rywala, co spowodowało że na boisku zrobiło się wiecej miejsca i przestrzeni. Boro odważniej zaatakowało, ale narażało się przez to na kontry, a o to zdaje się Fergusonowi chodziło. Po strzelonej bramce, Man U kontrolował przez parenaście minut grę, później przestało im zależeć na strzeleniu bramki. W końcowce goście mieli szansę. Z przewrotki strzelał Tuncay. Słupek. Koniec meczu. Gospodarze zagrali słabo, ale cel osiągnęli.
|
Do góry
|
|
|
|
#2802473 - 30/12/2008 21:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/07/2004
|
No i po tym się poznaje prawdziwego mistrza, że nawet podczas spadku formy potrafi ciułać punkty i wygrywać 1:0  Inna sprawa, ze w zeszłym sezonie czy dwa sezony temu to mecze u siebie z takimi drużynami jak Boro to była tylko formalność i przed każdym takim spotkaniem byłem pewny zwycięstwa, a w tym sezonie jest nieco inaczej. W końcowce goście mieli szansę. Z przewrotki strzelał Tuncay. Słupek. W tej sytuacji akurat był spalony tak widoczny, ze nie było mowy o tym by sędzia uznał tą bramkę nawet jakby piłka wpadła do siatki 
|
Do góry
|
|
|
|
#2802964 - 31/12/2008 04:48
[Re: Remik_]
|
veteran
Meldunek: 08/12/2006
|
Hull: Myhill, McShane, Turner, Zayatte, Ricketts, Mendy, Garcia, Ashbee, Halmosi, Barmby, Cousin. Subs: Duke, Doyle, Fagan, Geovanni, Hughes, King, Giannakopoulos. Aston Villa: Friedel, Reo-Coker, Knight, Davies, Luke Young, Milner, Sidwell, Petrov, Barry, Ashley Young, Agbonlahor. Subs: Guzan, Harewood, Delfouneso, Salifou, Shorey, Gardner, Osbourne
|
Do góry
|
|
|
|
#2803092 - 31/12/2008 05:20
|
veteran
Meldunek: 02/05/2005
|
Agbonlahor TO SCORE ZA 2,80...
|
Do góry
|
|
|
|
#2803315 - 31/12/2008 07:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/03/2006
|
ja to sie zastanawiam nad X/2 HT/FT ktos cos wie oskladzie Hull? ehhh jednak zawszepierwsza mysl najlepsza , szkoda zezmienilem na handi,coz..
|
Do góry
|
|
|
|
#2803352 - 31/12/2008 07:29
[Re: laser]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/08/2006
|
Ostatnio widzialem 2 mecze AV, w meczu z WHU, ktory ostatnio gra dużo lepiej od swojej średniej, to była głównie angielska młocka w środku pola ze szczęśliwym dla Villi happy endem, ale to jak Arsenal nie mógł znaleźć recepty na nieustającą presję Villans, to szczęka mi opadała co chwilę. Trudno wyobrazić mi sobie zwycięstwo Hull, remis dopuszczam w przypadku jakiegoś zbiegu okoliczności typu karny z kapelusza, czerwo na długo przed końcem lub po prostu nadejscie chwilowej niedyspozycji, ale najwięcej procentów daję na zwycięstwo gości i dlatego średnio-grubo zagrałem DNB na gości po 1,45 No i wyszedl taki mixt "chwilowej niedyspozycji" i "angielskiej mlocki z happy endem" z meczu z WHU - remis bylby sprawiedliwszy, ale ja pochyle sie nad ta okazja  , bo zapewne ci co mieli DNB na Hull wyzywaja Villans od fuksiarzy - po trosze slusznie. 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|