Co mnie dzisiaj spotkało w Toto SYFIE na ulicy Bora Komorowskiego w Gdańsku przeszło chyba wszelkie granice ignoranctwa i zwykłego skurw**** Otóż miałem do wypłaty kwotę wręcz groszową,
286 zł (słownie dwieście osiemdziesiąt sześć złotych). Pani bardzo spokojnym głosem oświadczyła, że dzisiaj są same wypłaty i ona nie ma w kasie pieniędzy
Kiedy się wyraźnie poirytowałem jeszcze stwierdziła że oni mają na wypłatę 2 miesiące jeeeez
Nigdy tego nie robie ale tu aż się prosi żeby z tego zrobić grubszą sprawę. A dziesięć metrów dalej STS... po prostu nie mogę w to uwierzyć.
Wyciąg z regulaminu:"Wygrane uzyskane w zakładach ,,TOTO - MIX'' są wypłacane po ogłoszeniu przez Spółkę oficjalnego wyniku zdarzenia w następujących terminach i miejscach :
do kwoty 2.000,00 złotych (za jednorazowe zawarcie zakładu) - we wszystkich punktach przyjmowania zakładów - po 30 minutach od momentu ogłoszenia oficjanego wyniku zdarzenia, występującego na potwierdzeniu zawarcia zakładu jako ostatnie pod względem terminu jego rozstrzygnięcia,"