Zorro sory, że dopiero teraz, ale wielkie dzięki za odpowiedzi na moje pytania dotyczące opłat premium. Chyba trochę czasu musiałeś poświęcić na rozgryzienie tego całego sposobu ich naliczania. Ja jeszcze nie do końca poznałem cały algorytm ale dzięki Tobie jestem i tak dużo bliżej.
Co do opłat do odnoszę wrażenie, że BF bardzo długo pracował nad tym jak dodatkowo zarobić na graczach. W zeszłym roku na spotkaniu w Warszawie ich menago stwierdził, że robione były symulacje gdyby pieniądze z kont graczy wpłacać na lokaty nocne, ale że tego nie robią dla bezpieczeństwa graczy
My mamy wierzyć, że trzymają je w swoim sejfie. I tu mam troche spiskowej teorii. Czy BF przypadkiem nie zainwestował naszych środków w jakieś super przedsięwzięcie, które wraz z nadejściem krachu bankowo-giełdowego w Stanach zakończyło sie stratą środków. Skąd ta myśl? Ano po pierwsze menago sam mówił, że szukają dodatkowej możliwości zarobienia na naszych środkach (troszkę się tu wysypał), dwa - opłaty wprowadzone zostały w podobnym czasie w jakim nastąpił kryzys giełdowy i mają za zadanie wyciągnięcie ogromnej kwoty środków z rynków. Po trzecie wprowadzenie tych opłat było natychmiastowe, bez żadnego wcześniejszego przygotowania technicznego (brak jakiejkolwiek kontroli opłat ze strony gracza, brak informacji o ich wprowadzeniu), a po czwarte czy firma chcąca się rozwijać i zdobywać nowych klientów wprowadzałaby coś tak durnego???
Może i mocno naciągane, ale swoje zdanie można na forum zaprezentować
pozdro