Witam
Widze ze temat zostal odkurzony, znaczy ze sa tu milosnicy tego sposobu gry. Ja ostatnio przymierzalem sie znowu do progresji na przelamania, jednak jest to dopiero poczatek sezonu i ciezko jest znalezc cos ciekawego, bo niektore ligi jeszcze nie zaczely, albo graly zbyt malo spotkan.
Tak czy owak znalazlem kilka druzyn ktore powinny sie przelamac w bardzo szybkim czasie ( a jak wiadomo tylko takie gram)
A wlasnie mam propozycje dla osoby ktora przeanalizuje moje nieodkonczone progresje z zeszlego sezonu, chcialbym zaoferowac skromna dyszke czyli 10 zlotych, ktore przeleje na konto gracza w expekcie tak wiec jezeli ktos ma troszke czasu i chgce mu sie pogrzebac w archium no to kaska jest do podniesienia
a tymczasem podam progresje ktore gram i progresje na temat ktorych chcialbym abyscie sie wypowiedzieli
GRAM
Na zwyciestwo MU na wyjezdzie 2 mecze bez zwyciestwa passa X 2
Bolton United - Manchester United
typ2 stwka 10 pln kurs 1.9
Na zwyciestwo Newcastle u siebie 2 mecze bez, 2 X
Newcastle United - Blackburn Rovers
typ1 stwaka 10 pln kurs 1,75
Na zwyciestwo Bayernu u siebie 1 mecz bez ale to i tak duzo
tym bardzie z ena wyjezdzie tez przegrali czyli dwa mecze bez zwyciestwa ogolnie
Bayern Monachium- FC Nurenber
typ1 stawka 10pln kurs 1,25
Na zwyciestwo Glasgow Rangers na wyjezdzie
2 mecze bez x 2
Hearts - Rangers
typ 2 stawka 10 pln kurs 1,6
To by bylo narazie na tyle
chociaz w rozpisce ktora byla robiona na szybko mam jeszcze na zwyciestwo
Liveroopl na wyjezdzie 2 bez
Na zwyciestwo crakowi i porazke gornika
na porazke odry na wyjezdzie
na zwyciestwo zaglebia u siebie
1 liga anglia
na porazki Wigan Stoke Sheff Utd Millwal na wyjezdzie jednak tego boje sie zaczynac bo nie mam pojecia jak te zespoly sa silne i czy porazki nastapia tu szybko
Szkocja premier
na porazki Aberdeen Dunnde Fc Dundde Utd na wyjezdzie
i na porazke Moenchengladbach na wyjezdzie
Jak by ktos mogl sie wypowiedziec na temat moich progreski to bardzo byl bym rad.
No i dyszka czeka na kogos
Pozdro