Są tutaj specjaliści od piłki holenderskiej... Totolotek przyszalał i zapodał Toto-Gola na ostatnia kolejkę w holenderskiej... Już tydzien temy, w przedostatniej kolejce było dziwnie, a teraz nie wiem jak to się może potoczyć... Kto się oszczędza, urlopuje piłkarzy przed play-offami... Napiszcie jakieś info, przemyślenia, linki...
Ja próbowałem cos rozkminić ale tam jest strasznie pop..ja tylko jak na razie znalazłem zespoły które o nic nie graja
Alkmaar,Tw.Enschede,Ajax ,PSV,Heerenveen ,Groningen ,Nijmegen ,Tilburg ,Sp.Rotterdam
Nie wiem jaki jest tam regulamin co decyduje besposrednie mecze najpierw czy róznica bramek ale bez wzgledu na to jak by nie było to Breda i Feyenoord musi zdobyc minimum jeden punkt pozatym w meczach w których ktos o cos gra wszystko bedzie zalezało od tego jakie beda wyniki w iiinnych spotkaniach np jesli Arnhem by wygrywało swój mecz to wtedy Heracles mogło by odpuścic mecz Utrechtowi
i dlatego ja wybiore tylko cos z takich spotkań
Groningen - Breda X2
De Graafschap - Volendam 1X
w tym drugim wypadku 1X bardzo niski kurs wiec zastanawiam sie czy nie zaryzykowac jedynki chociazby dlatego że gospodarze od 96 roku wygrali 6 krotnie z Volendam na własnym stadionie a w przypadku wygranej maja spore szanse na unikniecie baraży