Strona 7 z 14 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 13 14 >
Opcje tematu
#1886166 - 28/12/2007 04:59 Re: Betway [5] [Re: Logan]
oki Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 03/12/2005
ma ktos klopoty z dokonaniem depozytu??

Do góry
Bonus: Unibet
#1886224 - 28/12/2007 05:19 Re: Betway [5] [Re: Logan]
wtapiacz Offline
old hand

Meldunek: 22/08/2006
Nie wiem czy wszyscy tak mają, ale dla mnie dramatem jest zmiana sposobu wpłaty. Jak wpłacę powiedzmy przez MB to tylko taką opcję wpłaty, następnym razem, mam aktywną. Piszę do supportu, odblokowują, wpłacam przez przelewy24 czy jak to się tam nazywa i ok. Potem Chcę znów wpłacic przez MB i znów problem - muszę pisac do supportu.
Nie wiem, może to wina próby "wyłudzenia bonusa" jak mi kiedyś napisali \:\) - na samym początku ich istnienia chciałem otrzymac bonus - dostałem odpowiedź odmowną - nic dziwnego z mojego akademika logowano się po tym samym IP.
Bonusa nie dostałem oczywiście, ale lubię u nich grac - freebety częste, kursy sympatyczne, a i z wypłatą też problemów nigdy nie było. Nawet jak zrobiłem "życiówkę" u nich w kasynie.
Mój brat też nie narzeka - a on tu stażem starszy.

Do góry
#1886374 - 28/12/2007 05:57 Re: Betway [5] [Re: wtapiacz]
jadanek Offline
Olimpijczyk

Meldunek: 14/05/2005
Wplacilem przez przelewy24 u nich, minelo 30 minut, a kasy na koncie nie widac..

Do góry
#1886389 - 28/12/2007 06:04 Re: Betway [5] [Re: wtapiacz]
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Originally Posted By: wtapiacz
Nie wiem czy wszyscy tak mają, ale dla mnie dramatem jest zmiana sposobu wpłaty. Jak wpłacę powiedzmy przez MB to tylko taką opcję wpłaty, następnym razem, mam aktywną. Piszę do supportu, odblokowują, wpłacam przez przelewy24 czy jak to się tam nazywa i ok. Potem Chcę znów wpłacic przez MB i znów problem - muszę pisac do supportu.
Nie wiem, może to wina próby "wyłudzenia bonusa" jak mi kiedyś napisali \:\) - na samym początku ich istnienia chciałem otrzymac bonus - dostałem odpowiedź odmowną - nic dziwnego z mojego akademika logowano się po tym samym IP.
Bonusa nie dostałem oczywiście, ale lubię u nich grac - freebety częste, kursy sympatyczne, a i z wypłatą też problemów nigdy nie było. Nawet jak zrobiłem "życiówkę" u nich w kasynie.
Mój brat też nie narzeka - a on tu stażem starszy.

ze zmiana sposoby wplaty mam tak samo, to u nich norma, fakt ze szybko zmieniaja, ale mogliby jednak zrobic normalny wybor sposobu wplaty/wyplaty

Do góry
#1886527 - 28/12/2007 06:55 Re: Betway [5] [Re: Logan]
oki Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 03/12/2005
ja dopiero co zalozylem tam konto..chce wplacic z karty visa i zawsze pojawia mi sie ze wystapil jakis blad

Do góry
#1915193 - 07/01/2008 00:00 Re: Betway [5] [Re: oki]
pol44 Offline
veteran

Meldunek: 14/03/2006
Chciałem dokonac wypłaty z Betway, jednak została anulowana. Napisałem do nich meila z pytaniem dlaczego,oto odpowiedź jaką uzyskałem. Spotkało Was tez coś takiego w tej firmie.

'Zgodnie z naszym regulaminem, wyplaty poprzez Moneybookers nie sa przeprowadzane w weekend, Pan rowniez dokonuje swojej pierwszej wyplaty z Betway.com i w zwiazku z tym prosimy o przeslanie scanu Pana dowodu osobistego - strony z adresem i zdjeciem, oraz drugiego dokumentu tozsamosci i jakiegokolwiek rachunku wystawionego na Pana (oplata za telefon, prad, gaz etc). Po otrzymaniu tych dokumentow Pana wyplata zostanie zrealizowana."

Do góry
#1921648 - 08/01/2008 17:09 Re: Betway [5] [Re: pol44]
Ajem Offline
veteran

Meldunek: 17/07/2005
Czy wypłacał koś od nich ostatnio kase na konto.Ja dokonałem takiej dyspozycji 31,12,2007 i jak dotej pory nic nie wpłyneło a to już ponad tydzień.

Do góry
#1921691 - 08/01/2008 17:52 Re: Betway [5] [Re: Ajem]
AdrBet Offline
enthusiast

Meldunek: 22/08/2007
Originally Posted By: Ajem
Czy wypłacał koś od nich ostatnio kase na konto.Ja dokonałem takiej dyspozycji 31,12,2007 i jak dotej pory nic nie wpłyneło a to już ponad tydzień.

napisz do supportu najlepiej od razu przeslij dowod wplaty

Do góry
#1921699 - 08/01/2008 17:56 Re: Betway [5] [Re: AdrBet]
Qcz Offline
old hand

Meldunek: 07/11/2002
zlecona w niedziele 30.12 doszla na konto w 2.01, po drodze sylwester i nowy rok, jesli liczymy sylwek jak 1 dzien roboczy to na drugi kasa byla w inteligo. Oczywiscie stare konto z wielokrotnymi wyplatami. Jesli 1 raz zlecales bez skanow to nie dziwne ze czekaja na nie.

Do góry
#1921736 - 08/01/2008 18:29 Re: Betway [5] [Re: Qcz]
Ajem Offline
veteran

Meldunek: 17/07/2005
Originally Posted By: Qcz
zlecona w niedziele 30.12 doszla na konto w 2.01, po drodze sylwester i nowy rok, jesli liczymy sylwek jak 1 dzien roboczy to na drugi kasa byla w inteligo. Oczywiscie stare konto z wielokrotnymi wyplatami. Jesli 1 raz zlecales bez skanow to nie dziwne ze czekaja na nie.

to nie jest moja pierwsza wypłata dlatego sie dziwie bo zawsze przelewy szły dość szybko

Do góry
#1961845 - 18/01/2008 02:47 Re: Betway [5] [Re: Ajem]
KUERTEN. Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2004
co sie dzieje z wyplatami, kiedys pamietam na MB to max 1 dzien teraz na skromna wyplate czekam juz 2 dni

Do góry
#1985898 - 23/01/2008 19:02 Re: Betway [5] [Re: Ajem]
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/01/2005
Ile idzie zwykle kasa na MB? bo 3 dni czekam

Do góry
#1986073 - 23/01/2008 20:53 Re: Betway [5] [Re: Loony25]
KUERTEN. Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2004
cos kolo tego, pamietam kiedys byli szybsi

Do góry
#2003739 - 29/01/2008 21:45 Re: Betway [5] [Re: KUERTEN.]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Też wam większość rzeczy leci teraz do "tradera"?

Do góry
#2003762 - 29/01/2008 21:56 Re: Betway [5] [Re: z o ® r o]
SyKo Offline
old hand

Meldunek: 29/03/2004
Czesto idzie do tradera, jednak czasami pojawia sie komunikat z limitem jak za "starych czasow". Byc moze Pan "analityk" pracuje tylko w okreslonych godzinach ;\) Ale nie powiem bo pierwsze 2 zaklady przyjeli w calosci, pozniej juz bylo duzo gorzej..Akceptowana stawka byla podobna jak te z komunikatow o dostepnym limicie.

Do góry
#2005711 - 30/01/2008 05:20 Re: Betway [5] [Re: SyKo]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
U mnie podobnie choć nieco inaczej. Pierwsze 2 zakłady przyjęli w całości za wysoką stawkę. Dwa następne już tylko za 50 euro gdzie w starym systemie limit był przynajmniej 3 razy wyższy. Trzeci zakład już tylko po 3 próbach za 25 euro na DFB Cup. Wiedziałem, że będzie gorzej niż dotychczas ale na ten moment jest już dużo gorzej. Trader boi się własnego cienia. Przyjmuje grosze albo odrzuca w całości i zmienia kurs.

Do góry
#2012845 - 01/02/2008 02:06 Re: Betway [5] [Re: Logan]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
właśnie zakładam u nich konto, chce skorzystać z promocji od pierwszego depozytu 200x2 ale nigdzie nie podali żadnego kodu do tej promocji, czy dostanę możliwość postawienia jednego darmowego zakładu za 200pln nawet jak nie wpisze tego kodu ????? jak to jest ?

Do góry
#2013021 - 01/02/2008 02:29 Re: Betway [5] [Re: gnacik]
_Lider Offline

Meldunek: 14/02/2002
Wkejam info od kolegi nie ma konta na mecz.pl

Niech to będzie przestrogą dla innych jak walą w jajko ta ich cała firma.

Betway- jak łatwo oszukać klienta zgodnie z regulaminem

Wczoraj o godzinie 11 posatwilem zakład na Skre Bełchatów w siatkówce liga mistrzów.

Zakład najpierw był pending a później pojawił się w zakładach otwartych czyli ze został zaakceptowany.
Sprawdzałem jeszcze przed meczem to zakład był w otwartych zakładach.
Rano gdzieś około 10 wszedłem na swoje konto i zakład był jeszcze nierozliczony a później patrze zakład unieważniony. Unieważniony 10 godzin po tym jak mecz się skończył i został rozstrzygnięty na moją korzyść!
Napisałem do nich meila to zobaczcie co odpisali:

„Witamy i dziekujemy za kontakt,

Chcial Pan zagrac zaklad za wieksza sume, anizeli jest jest to mozliwe.
Pana zaklad w zwiazku z tym zostal przeslany do dzialu bukmacherskiego
celem akceptacji/propozycji maksymalnej stawki jaka mozemy przyjac na to
zdarzenie, ale w miedzyczasie rozpoczelo sie spotkanie, wiec Pana zaklad
zostal zgodnie z regulaminem anulowany. Jest to rzadka sytuacja, ale moze
sie zdarzyc. Za niedogodnosci tym spowodowane przepraszamy.

Jezeli bedzie Pani/Pan miec dodatkowe pytania prosimy o zachowanie tresci
tej korespondencji w kolejnym mailu.

Pozdrawiamy
Support
Betway.com”

Ja rozumiem ze biorą kupony do akceptacji i że mogą odrzucić kupon ale ludzie zakład był złożony o godzinie 11:02:36 a Skra Grala o 20:15!!!
Mieli 9 godzin na zaakceptowanie lub odrzucenie kuponu! A zrobili to po meczu gdy wynik był już znany!

Poprosiłem o rozmowę to zadzwonił koleś z suportu i tu nie chodzi o kwotę za jaka grałem ale o to jak oni z tym postąpili. Powiedział mi, że to jakaś pomyłka że ktoś nie wysłał tego do akceptacji. Ale jaka w tym moja wina?? A druga sprawa taka ze można tak wszystko wytłumaczyć a najgorsze jest to, że to jest zgodne z regulaminem. Powiedziałem mu ze jakby skra przegrała to by mi policzyli jako przegrany kupon to mi powiedział, że to insynuacje i czy myśle, że by ryzykowali dla tak małej kwoty. Wtedy mu powiedziałem, że własnie to mnie dziwie, że dla tak małej kwoty tak postępują i nie wiem co zrobiliby z większymi kwotami.
Powiedział, że to przypadek i może to jest przypadek ale napisze o tym i chce żeby ludzie o tym wiedzieli jak mogą nas łatwo oszukać i to zgodnie z regulaminem.

Do góry
#2013741 - 01/02/2008 04:10 Re: Betway [5] [Re: _Lider]
milan1231 Offline
old hand

Meldunek: 10/07/2006
[quote=_Lider]Wkejam info od kolegi nie ma konta na mecz.pl

Wczoraj o godzinie 11 posatwilem zakład na Skre Bełchatów w siatkówce liga mistrzów.

Zakład najpierw był pending a później pojawił się w zakładach otwartych czyli ze został zaakceptowany.
Rano gdzieś około 10 wszedłem na swoje konto i zakład był jeszcze nierozliczony a później patrze zakład unieważniony. Unieważniony 10 godzin po tym jak mecz się skończył i został rozstrzygnięty na moją korzyść!

Pozdrawiamy
Support
Betway.com”

Ja rozumiem ze biorą kupony do akceptacji i że mogą odrzucić kupon ale ludzie zakład był złożony o godzinie 11:02:36 a Skra Grala o 20:15!!!
Mieli 9 godzin na zaakceptowanie lub odrzucenie kuponu! A zrobili to po meczu gdy wynik był już znany!

Poprosiłem o rozmowę to zadzwonił koleś z suportu i tu nie chodzi o kwotę za jaka grałem ale o to jak oni z tym postąpili. Powiedział mi, że to jakaś pomyłka że ktoś nie wysłał tego do akceptacji. Ale jaka w tym moja wina?? A druga sprawa taka ze można tak wszystko wytłumaczyć a najgorsze jest to, że to jest zgodne z regulaminem. Powiedziałem mu ze jakby skra przegrała to by mi policzyli jako przegrany kupon to mi powiedział, że to insynuacje i czy myśle, że by ryzykowali dla tak małej kwoty. Wtedy mu powiedziałem, że własnie to mnie dziwie, że dla tak małej kwoty tak postępują i nie wiem co zrobiliby z większymi kwotami.
Powiedział, że to przypadek i może to jest przypadek ale napisze o tym i chce żeby ludzie o tym wiedzieli jak mogą nas łatwo oszukać i to zgodnie z regulaminem

Dla mnie to nic nowego.Kiedy wchodzili na rynek polski z bonusem
też chcieli mnie oszukać zgodnie z <regulaminem>!
Po rozmowie telefonicznej udało mi wywalczyć swoje pieniądze.

Do góry
#2015730 - 01/02/2008 16:15 Re: Betway [5] [Re: _Lider]
awax76 Offline
old hand

Meldunek: 16/07/2007
Originally Posted By: _Lider
Wkejam info od kolegi nie ma konta na mecz.pl

Pozdrawiamy
Support
Betway.com”

Powiedział, że to przypadek i może to jest przypadek ale napisze o tym i chce żeby ludzie o tym wiedzieli jak mogą nas łatwo oszukać i to zgodnie z regulaminem.

miałem podobną sytuację z innym bukmacherem i niebawem opiszę to na forum, ale jeszcze nie teraz bo wciąż z nimi pertraktuję

Do góry
Strona 7 z 14 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 13 14 >

Moderator:  rafal08