Zgoda kurson. Można. Ale tylko wtedy, gdy ktoś wie, że opłaty zostały w ogóle wprowadzone (ja na przykład, gdybym nie czytał tego forum to bym nie wiedział).
Pisząc w poprzednim poście, że tryb wprowadzenia tych opłat pozostawiam bez komentarza zgadzałem się z wieloma opiniami, między innymi Twoją, że zaprezentowany przy tej okazji marny styl prowadzonego biznesu powinien dać wielu klientowi conajmniej powód do myślenia.
Mój post miał na celu pomóc w orientacji w bałaganie jaki nam zafundowało betfair. Zresztą wspomniałeś o jeszcze innej możliwości, z której niewątpliwie spróbuję skorzystać.
Nie ma co ukrywać, że grać/wystawić w betfair będę w dalszym ciągu, jak widzę przy obecnej tendencji opłat nie uniknę w pewnych tygodniach, ale będę to robił z zaciśniętymi zębami i pięściami oczekując wzmacniania obecnie kulawej konkurencji.
Część środków mam już na innej giełdzie, ale wystawiać tam opłaca się tylko najbardziej płynne rynki. No ale cóż, trzeba zrobić choć mały krok by dać szansę innej firmie, która choć odrobinę będzie denerwować "speców" z betfair.