#260329 - 15/03/2005 15:55
Re: Euroliga Kobiet
|
enthusiast
Meldunek: 01/09/2004
|
panowie macie moze jakis live do euroligi kobiet??? tak wogole to zagralem dzisiaj LIETUVOS(+1) na 1 pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#260330 - 15/03/2005 16:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#260332 - 16/03/2005 06:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Quote:
Na razie: Lieuvos (+1) - Dynamo - 1 Dynamo na wyjazdach blade jak ściana, i nawet w Krakowie ledwo co wygrały w końcówce.
No i dupa - byłoby 4/4 a tak to wielkie nic - ehh
|
Do góry
|
|
|
|
#260334 - 18/03/2005 12:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2002
|
gremlin podobne jest moje zdanie , nie od dzisiaj wiadomo ze lotos gra kiepsko kiedy jest pod sciana, ale czeszki tak naprawde zaskoczyly mnie troche in minus w 1 meczu tych druzyn, natomiast jesli zalookasz na wszystkie mecze cwiercfinalowe to sie okaze ze w kazdym zespole po za wlasnie gambrinusem i lietuvosem , znacznie lepiej zagraly amerykanki(które rozumieja ze meczyc to sie nalezy teraz a nie podczas calego sezonu), mabika, bird, nolan wlasnie i powel zagraly swietne mecze i tu widze problem , bo mcwiliams to stara rura i nie za bardzo znajdzie sposob na gosie u nas, zirkowa zagrala u siebie tylko 15 minut i nie jestem pewny czy dzis zagra cos wiecej, jesli wiesz cos na ten temat to napisz, poto (jedyny przeblysk w porownaniu z zasadniczym), machowa, vecerowa, vesela no i taj mcwiliams, to jedyne 5 zawodniczek brna mogacych powalczyc, u nas dwie amerykanki gosia, biba(no 2 meczu to ona juz chyba nie zawali), veselowski, no i na wlasnym parkiecie moze udac sie znow zagrac dobry mecz ewelince-- gdyby byla zirkowa i byla w pelni sil to raczej widze handi+ na czeszki natomiast jesli jej nie ma moze byc ciezko
|
Do góry
|
|
|
|
#260336 - 18/03/2005 12:45
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#260337 - 18/03/2005 12:50
|
Didżej
Meldunek: 06/10/2002
|
Quote:
Są kursy w BAW ?
Niestety nie dali.
|
Do góry
|
|
|
|
#260338 - 18/03/2005 12:52
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Quote:
Quote:
Są kursy w BAW ?
Niestety nie dali.
Będą tylko później, we wtorek dali o 15, godzinę przed pierwszym meczem.
|
Do góry
|
|
|
|
#260339 - 18/03/2005 13:11
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
(...) i powel zagraly swietne mecze (...)
Oprócz tego, że przegrała w sposób frajerski Lotosowi mecz
Szukając zonków dziś zacząłbym od Valencii. Samara majac w perspektywie rewanż u siebie szybko w tym meczu odpadnie. Skład Valencii na czele z najlepszą zawodniczką amerykańską moim zdaniem od pewnego czasu - Chamique Holdsclaw, to zdecydowanie czołówka europejska. Moim zdaniem zespół lepszy od Lotosu, a porównywalny potencjałem z Dynamo... tylko, że o niebo lepiej grający, wykorzystujący ten potencjał. Już w pierwszym meczu było widać, że stać Hiszpanki na wyrównaną walkę, dodając do tego chęć zarobienia przez Samarę na biletach w decydującym, trzecim meczu (hehe... naciągany argument, ale zawsze ) myślę, że można spróbować "1"... ewentualnie jakieś handi na Valencię.
Pozdrawiam Borczi
|
Do góry
|
|
|
|
#260341 - 18/03/2005 14:05
|
Carpal Tunnel
|
No tak, tylko, że biorąc pod uwagę nienadzwyczajną postawę zawodniczek drugiego rzutu, że się tak wyrażę, Valencii w pierwszym meczu i to, że pod koniec meczu udało im się zminimalizować straty do jedynie 4 punktów (lub sześciu - dokładnie nie pamiętam), można się spodziewać, że na własnym parkiecie zawalczą jeszcze solidniej. A Samara na wyjazdach różnie - wystarczy przypomnieć męki w Belgii. Myślę, że mając w perspektywie własne boisko jednak dziś rosyjską modą nie będą gryzły parkietu... a Hiszpanki wręcz przeciwnie _Carola_ ... uważałbym BARDZO na Dynamo! Skład potęga, ale gra kompletnie nie przekonuje... w Moskwie blisko niespodzianki były Wiślaczki, a jednak Wilno to o niebo lepszy zespół od Polek. Po za tym wydaje mi się, że Dynamo pewniej gra na wyjazdach, zresztą na których też znakomicie radzą sobie Litwinki. To doświadczony i bardzo zgrany zespół z wyjadaczką parkietów (jak mawiają nasi komentatorzy TV... złotouści.. hehe) Jurga Stremkyte na czele. Jeśli Lietuvos Telekomas (Litewską Telekomunikację) stać było na przykład na dogrywkę w ważnym meczu wyjazdowym w USVO, to tym bardziej dziś nie poddadzą się łatwo. W meczach wewnątrzrosyjskich mniejsza też rola własnego boiska, co zresztą pokazał pierwszy mecz tej pary. Kurs na czystą "1" na Dynamo żałosny, a wcale nie zdziwi mnie nie zakończenie walki w tej parze po tym meczu. Dobrym typem jest dodatnie handi na Wilno... myślę, że w sytuacji meczu o wszystko ewentualna przewaga Dynama nie bedzie aż ta duża... a może ... Ja będę trzymał kciuki za Litwinkami. Co do Lotosu... grałbym handi na Brno, ale... jeśli wyczują, że nie idzie, to pewnie dadzą sobie spokój. A nie naciskany Lotos gra niezle, więc pewnie wtedy łatwo odpłyną i po handi. Jesli zaś mecz będzie na styku - stawiam na wygraną w końcówce Gambrinusa (może po dogrywce). Mając tak bezmózgie zawodniczki jak Powell i Nolan ciężko wygrać końcówkę... czego najlepszy dowód w pierwszym meczu dała Powell, kiedy to mając 25 sekund do końca meczu i piłkę, nie wyprowadziła jej w ciągu 8 sekund z własnej połowu... duży talent Strata... punkty... i po Final Four moim zdaniem. Pozdrawiam Borczi
|
Do góry
|
|
|
|
#260343 - 18/03/2005 21:46
|
Carpal Tunnel
|
BRAWO Litwinki!!! Dziś euroliga na plus (w końcu zagrałem tylko handi na Wilno i wygraną Bourges... uniknąłem tym samym kompromitacji Valencii)... co z tego, skoro bezsensu dorzuciłem do tego piłkę i cały misterny plan w ... wiadomo... ehh.. A w trzecim meczu przestrzegam przed hurraoptymizmem w stawianiu na Wilno - w tej parze na własnym parkiecie raczej faworytkami są goście. Ciekaw jestem kursu na Brno... to może byc ciekawy typ, ale muszę się dowiedzieć dokładnie, jak wyglądał dziś mecz Lotosu. No i myślę poważnie o niespodziance w Pecsu - pierwszej porażce u siebie Węgierek Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#260344 - 24/03/2005 13:11
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/08/2002
|
Quote:
...
A w trzecim meczu przestrzegam przed hurraoptymizmem w stawianiu na Wilno - w tej parze na własnym parkiecie raczej faworytkami są goście. Ciekaw jestem kursu na Brno... to może byc ciekawy typ, ale muszę się dowiedzieć dokładnie, jak wyglądał dziś mecz Lotosu. No i myślę poważnie o niespodziance w Pecsu - pierwszej porażce u siebie Węgierek
Pozdrawiam.
Witam....dzis wszyscy zajeci EL panów a u pań decydujące roztrzygnięcia...
nie zgadzam sie z Toba Borczi...dla mnie faworytkami sa Litwinki... w 1 meczu strasznie przegrały deskę ale w Moskwie w zbiorkach było juz remisowo... tutaj mocna 1....nie bedzie tak pewnie jak w Moskwie ale Dynamo dzisiaj wyleci ...buki nie faworyzują raczej żadnej ze stron...kursy gdzieniegdzie poleciały na zespół z Wilna....
Zabki - Lotos.... hmmmm intuicja podpowiada mi by sprobowac grac na nasze ale rozsadek mowi no bet.... i chociaz wczesniej twierdzilem ,ze Gdynianki pogrzebały swoja szanse na F4 w pierwszym spotkaniu to wydaje mi sie ,ze Brno nie da rady Naszym "niewiastom":)
Pecs - Bourges
dwa razy poległem na tej parze....nie zamierzam trzeci....mecz na styku....moze zagrać na OT
Wilno 7/10 Gdynia no bet chociaz zagram za syboliczna złotówke na Lotos OT Pecs - Bourges 0.75/10
|
Do góry
|
|
|
|
|
|