#259494 - 10/01/2005 22:53
Re: Jakie funkcje/opcje przydałyby się na forum?
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
największy plus nowego forum --> możliwość przesyłania prywatnych wiadomości sobie samemu... moża na przykład zestawić linki do ulubionych stron itp...
|
Do góry
|
|
|
|
#259495 - 11/01/2005 07:30
|
Pooh-Bah
Meldunek: 15/01/2004
|
bardzo przydała by sie mozliwosc "zaprenumerowania" tematu. tzn. gdy w temacie pojawi sie nowy post to forum wysyła mail powiadomieniem o pojawieniu sie nowego postu.
|
Do góry
|
|
|
|
#259496 - 11/01/2005 08:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/08/2001
|
Quote:
bardzo przydała by sie mozliwosc "zaprenumerowania" tematu. tzn. gdy w temacie pojawi sie nowy post to forum wysyła mail powiadomieniem o pojawieniu sie nowego postu.
Witam,
Opcja taka istnieje od poczatku pojawienia sie nowego forum, wystarczy na dole kliknac na "Dodawanie/usuwanie ulubionych tematów! (przełącznik)" i forum wysyla wszystkie wiadomosci z danego tematu.
Natomiast, w mailu wysylany jest bezposredni link do kazdej nowej "wiadomosci". Jedyna bolaczka jest to, ze ostatnio te linki nie dzialaja a byl moment, ze dzialaly. I tu prosba do Conrada o sprawdzenie tego i ewentualne poprawienie "link-ow" w mailach.
np: wyslany nieprawidlowy link do tematu "Handball Elitserien 2004/2005 (Szwecja)" (ostatni post) http://www.mecz.org/ubbthreads/showthreaded.php?Cat=0&Number=1377811
Pozdrawiam Feher
|
Do góry
|
|
|
|
#259497 - 11/01/2005 09:19
|
Pooh-Bah
|
dzieki za info no coz człowiek uczy sie przez całe zycie no i niech zyje lenistwo  !!!!! (moje)
|
Do góry
|
|
|
|
#259499 - 11/01/2005 12:41
|
Pooh-Bah
|
Po zmianie w linku "showthreaded.php" na "showflat.php" link działa poprawnie.
prawdopodobnie forum sie "wykrzczyło", przed momementem sprawdziłem ze: po zmianie w profilu opcji "Domyślny tryb wyświetlania wiadomości" , z płaskiego (flat), na drzewiasty (threaded) nie wyswietla wiadomosci.
równiez gdy chcemy zmienic sposób wyswietlania postów bezposredni w topicu na "threaded" stony sie nie wyswietlaja. error 404 brak dokumentu.
|
Do góry
|
|
|
|
#259504 - 14/01/2005 18:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/09/2002
|
Nieprawidlowo wyswietlaja sie linki nawigacyjne dla poszczególnych tematów, o ile ilosc odpowiedzi w temacie dzieli się bez reszty przez opcję "Ilość wyświetlanych wiadomości na każdej stronie w trybie płaskim (domyślnie 20)" Np jesli w opcjach mamy ustawione wyswiel po 25, w temacie jest 76 wiadomosci (75 odpowiedzi), nie wyswietla linka nawigacyjnego "4" dla 76 wiadomosci (75 odpowiedzi) Podejrrzewam, ze funkcja budujaca linki nawigacyjne bierze pod uwage liczbe odp, choc powinna brac pod uwage liczbe wiadomosci Inna sprawa; Na starym forum klikajac na link "Typy i Opinie" będąc np w "Stadion Piłkarski" wywalalo do podkategorii "Typy i Opinie" teraz na strone glowna. Troche bez sensu 
|
Do góry
|
|
|
|
#259505 - 19/01/2005 19:30
|
addict
Meldunek: 31/01/2002
|
to raczej nie dotyczy forum, ale ciekawą funkcją byłoby, gdyby typy podawane na forum czy na PP, byłyby jednocześnie wpisywane przez typera do formularza z boku, i tworzyłaby się baza typów, i od razu mielibyśmy historię, zysk i yield, obroty na forum znacznie by wzrosły, i mniej byłoby pustych słów, ... no ale to chyba nierealne,
|
Do góry
|
|
|
|
#259509 - 28/02/2005 07:29
|
addict
Meldunek: 16/02/2005
|
Quote:
Najlepiej byłoby gdyby posty z quasichatów nie były liczone do liczby ogólnie wysłanych wiadomości bo one i tak nijak się mają do tych wysyłanych w innych działach.Pewnie nie ma takiej możliwości ale przy nowej wiersji forum dobrze by było uwzględnić taką zmianę.
PS.Nawiasem mówiąc to rasowi nabijacze i tak znajdą sposób wysyłając ikonke piwa w każdym temacie w To i Owo
A moze dalo by sie w takim razie utworzyc specjalny modul dla quasichatow? To co sie tam dzieje powinno miec miejsce na czacie.
|
Do góry
|
|
|
|
#259510 - 28/02/2005 08:48
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Jak Infopop wypuści swoje nowe oprogramowanie do pomyślimy nad zainstalowaniem własnego czata (linia UBB Threads dobiegła końca i ma nastąpić fuzja z naszym poprzednim softem czyli UBB Classic, tak więc ciewakie się to zapowiada). Jest taka firma, która tworzy czaty do produktów Infopop: http://www.tufat.com/script2.htm
|
Do góry
|
|
|
|
#259514 - 16/03/2005 10:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/09/2003
|
Quote:
tylko jak masz w szkole za dużo dwój czy jedynek to cie z czasem z niej wywalą... 
No właśnie o tym pisałem... ilość postów nic nie znaczy i nei wiem czemu wiele osób się tym tak przesadnie rajcuje...
Quote:
Quasi-czat jest niepotrzebny, bo sluży tylko spamowaniu.
Złe rozumowanie. Służy wspólnemu emocjonowaniu się meczami, a także nieraz pomaga znaleźć stronę do live czy wyniku. Spamowanie to nie quasi-chat tylko użytkownicy. Dlaczego eliminować dział forum zamiast osoby spamujące ? Tego nie jestem w stanie zrozumieć...
Quote:
A userzy którzy spamują w tym dziale z czasem się przenoszą także na inne i tam też spamują. a takto można by się nich pozbyć.
Myślisz, że jak pod blokiem są 4 ławki a Ty zlikwidujesz jedną, to dresiarze nie będą przesiadywać na pozostałych trzech ?
ps: CHCEMY POWROTU EDYCJI POSTÓW JAK ZA STARYCH DOBRYCH CZASÓW 
|
Do góry
|
|
|
|
#259518 - 24/03/2005 11:06
|
1
Meldunek: 21/05/2003
|
Dobrym rozwiązaniem byłoby zlikwidowanie liczby wiadomości w profilu użtkownika (tzn nie wyświetlanie tych danych, najlepiej zrobić taką opcję w panelu administrcyjnym aby można było to bezproblemowo wyłączyć i wyłączyć wg upodobań administratora  ) - nie wiem czy jest dostępna taka opcja w danej chwili  Mogłoby rozwiązać to wiele problemów a roboty jest przy tym na 60 sekund  Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#259527 - 11/02/2006 15:18
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/03/2005
|
Quote:
bardzo brakuje edycji postów...ta która jest,jest do niczego,narazie to tylko moderatorzy moga edytować posty,co nie raz robią
Podpisuje sie pod tym. jakos nie umie zrozumiec dlacego jest ta opcja zablokowana?? Moge zrozumiec w konkursach czy PP, ale w innych dzialach??
|
Do góry
|
|
|
|
#259530 - 11/02/2006 19:25
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/03/2005
|
Quote:
Gdybyście dokładnie czytali tematy to byście zrozumieli czemu nie ma edycji. Na dzień dzisiejszy w sofcie jest tego typu dziura, że po wprowadzeniu możliwości edycji swoich postów, taki edytowany post nie zostanie 'naznaczony' tzn, nikt nie będzie wiedział czy post był edytowany czy nie. Na mecz.pl jest multum konkursów, więc na dzień dzisiejszy edycja nie wchodzi w gre. Może w innym software forum się to zmieni.
Schranzer
W takim razie wersja UBB.threads™ 6.4, mimo, iz jest starsza, bardziej mi sie podoba 
Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#259531 - 13/02/2006 14:49
|
1
Meldunek: 21/05/2003
|
Quote:
Kiedyś nie mieliśmy nawet avatarów a te są chyba wystarczające jeśli chodzi o dodanie trochę "kolorów".
Chciałbym mieć taki avatar, ale cóż - za duży rozmiar a raczej za duże wymagania 

|
Do góry
|
|
|
|
#259532 - 12/03/2006 18:23
|
old hand
Meldunek: 14/12/2004
|
Quote:
Popatrz np na autokacik. Tam sa podpisy, ale chyba tylko do 160znakow, natomiast umieszczenie obrazkow jest zablokowane. I taka opcja tutaj bylaby w sam raz, takie cos mi sie podoba, bo jak patrze na popisy na menstennis to mnie krew zalewa
Popieram kolege! Można by tam wpisywać użytkowników lub numery gg które oszukują przy wymianach (lub analogicznie, takich userów którym można zaufać). A jeśli nie można "mechanicznie" zablokować wstawiania grafik w takich podpisach to możnaby przy okienku gdzie by się umieszczało taki podpis (w profilu uzytkownika) umieścić informację że wklejanie grafik jest niedozwolone (i ban of corz ). Myślę, że to pomysł co najmniej warty rozpatrzenia...
|
Do góry
|
|
|
|
#259535 - 13/03/2006 21:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
ja jestem rowniez za wprowadzeniem sygnatur...zakazac lub uniemozliwic wprowadzania grafik i ograniczyc ilosc tekstu do 3 linijek
|
Do góry
|
|
|
|
#259538 - 13/03/2006 22:50
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Po co Wam na takim forum sygnaturki ?
nic dodac nic ujac. Po co?? zeby wygladalo jak na innych forach gdzie ciezko doszukac sie tresci wlasciwej bo trzeba wylapywac esensje pomiedzy "ludowymi madrosciami". jestem zdecydowanie przeciwny i mam nadzieje ze Conrad nie po to wydawal pieniadze na ten soft zeby go popsuc taka funkcja 
|
Do góry
|
|
|
|
#259544 - 04/04/2006 18:54
|
old hand
Meldunek: 25/04/2005
|
1. Co do podpisów , sygnatór itp to głupi pomysł by je wprowadzać.Przedewszystkim zaśmiecały by wypowiedzi jeden da zdjecie inny jakis filmik wstawi i juz będzie zmulało i rozkojarzało.
2. Gwiazdki - jesli sie da to wypadało by je usunąć bo wogóle niespełniają wymaganej roli.
3. Nie wiem czy to dobry pomysł ale fajnie by było gdyby wpisywać daty rozpoczecia zapisów turnieji do podpisu pod jego nazwą NP:
Playoff 'sportingbet.com - mecz.pl' Turniej oparty na zasadach "drabinki tenisowej," gdzie w każdej rundzie jesteśmy zestawieni z przeciwnikiem, którego musimy wyeliminować by awansować dalej i zbliżyć się do wielkiego finału! Konkurs sponsorowany przez SPORTINGBET.COM ! zapisy do kolejnej edycji 20 maja 4. Czy jest taka możliwosć by dać użytkownikom forum funkcje edytowanie własnych postów w tematach poza konkursami i rankingami
5. Czy można powiekszyć pojemność skrzynki pocztowej do wiecej niż 10 wiadomości?
6. Czy są jakies kody w HTML-u by wysrodkować text , powiekszyć czcionke i pisac od akapitu?
8. Te podpisy pod nikiem uzytkownika w moim przypadku jest to addict oznaczaja jakaś range wg. ilosci wpisów czy cos takeigo?
9. Nietraktujcie tego co napisałem jako oskarzeń 
|
Do góry
|
|
|
|
#259548 - 15/11/2006 02:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Odwiedziłem stronkę http://www.ubbcentral.com/ i tam jest napisane, że soft ogarnia już RSS'y. Czy w wersji, która obecnie jest na forum już to działa czy jeszcze nie? Bo nigdzie nie widziałem takiej opcji... PS. Jaka jest historia wyboru takiego a nie innego skryptu forum?
|
Do góry
|
|
|
|
#2785995 - 20/12/2008 01:14
[Re: MATTAT]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
dobre pozytywne zmiany updaytu: wreszcie jest opcja pokazywania dokładnej godziny postów, a nie "2 minuty temu" czy "2 godziny temu" - było to denerwujące. Show Relative Times? 5 minutes ago, Yesterday @ 2:00, etc. btw - tego nie mogę rozszyfrować Do you wish to be presented with a full list of the graemlins for new Posts? wtf ? milo ze zwiększyły się limity postów w temacie oraz tematów na stronie do 99, dzięki temu w tym temacie: http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2784796&page=1 mam tylko 3 stronki. pytanie tylko - po co po 200 postach moderatorzy zamykają temat ? nie może to się dziać po 1000 postach ? Do you wish to have the 'My Stuff' menu as a left navigation menu? ta opcja też jest całkiem pomocna jeżeli wchodzimy w swój profil. in plus ogólnie również skrzynka z wiadomościami i nawet ciasteczka można na forum usunąć 
|
Do góry
|
|
|
|
#2787238 - 20/12/2008 17:49
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Ja masz dużą bazę danych to ma to wpływ, zobaczymy czy nie podwyższyć to do 400 albo 500 postów. Nie jest przejrzyściej w ten sposób? Np. w takich działach jak Premiership to powinien być osobny temat na każdą kolejkę, nawet jeśli poprzedni temat do setki nie dobije. zgadza się, ale przy małej liczbie postów można zakładać tematy miesięczne tak jak sie to dzieje - to akurat zalezy już od ustaleń na forum, ale to zamykanie tematów na quasi po 200 postach bym akurat zmienił, tak jak proponujesz 400 - 500 powinno już być ok.
|
Do góry
|
|
|
|
#2791478 - 22/12/2008 22:30
[Re: Conrad]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Panowie, gdzie jest teraz 'kącik dla wtajemniczonych' ? I gdzie mam wpisywać ostrzeżenia/bany ? Coś się zmieniło jak mnie troszkę czasu nie było i o czymś nie wiem ?  Co do liczby postów na quasi - dla mnie nie ma problemu, może być 400. Od dłuższego czasu i tak nie zamykam tematów z liczbą postów ~200 tylko czekam aż będzie więcej 
|
Do góry
|
|
|
|
#2791481 - 22/12/2008 22:32
[Re: Platini]
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
Panowie, gdzie jest teraz 'kącik dla wtajemniczonych' ? I gdzie mam wpisywać ostrzeżenia/bany ? 1/wcielo  2/tam gdzie dawniej
|
Do góry
|
|
|
|
#2793973 - 25/12/2008 07:20
[Re: Platini]
|
sottocapo
Meldunek: 02/11/2001
|
Czy ja wiem czy to jest taki problem wielki?
A że tak spytam co te zmiany dadzą?
Masz ochotę założyć lub zamknąć to to rób.
Pzdr.
|
Do góry
|
|
|
|
#2794105 - 25/12/2008 21:18
[Re: oli]
|
Porucznik
|
Ja nie pisze, że to jest problem tylko chciałem się dowiedzieć jak jest  Rzeczywiście może czasami jest to 'upierdliwe' gdy ktoś przymknie temat w 88 minucie meczu bo jest liczba postów 230  No ale dalej mamy jak mamy więc ok. Równiez pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#2811124 - 05/01/2009 22:59
[Re: Skull]
|
Porucznik
|
Pewnie nowy soft wpłynął na to, że jest teraz tak a nie jak Ty piszesz. Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie, może C zabierze głos  Jednak napisze swoje zdanie co do edycji postów: Byłem i jestem jej przeciwnikiem by była dostępna dla wszystkich. Nie przyniosłaby ona nic dobrego wg mnie. Dzieci neo itp miałyby zabawy po uszy. Co chwile edycja itd. Tak jest ona dostępna dla modów, którzy opiekują się danym działem i wg mnie jak najbardziej to wystarcza.
|
Do góry
|
|
|
|
#2813151 - 06/01/2009 19:51
[Re: Skiper]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Platini ale nie musisz nawet tego pisać. Jak ktoś ma choć odrobinę mógzu, to wie że żadnej edycji postów na forum bukmacherskim być nie może i koniec tematu. Zwłaszcza przy takim ruchu jaki tu teraz mamy. Odpowiedź godna moderatora... Poza tym jest to chyba jedyne mi znane forum bukmacherskie w Polsce, które ma wyłączoną edycję. Co ciekawe także fora zagraniczne nie mają wyłączonej tej opcji. Być może przeoczyłem jakieś wyjątki. Znane jest takie równanie forumowe
edycja + konkursy i typy = oszustwa + kłótnie
Pozdrawiam. Czy to forum ma taki beznadziejny i stary soft, że nie można wyłączać edycji w poszczególnych działach? Przecież na innych forach są działy gdzie edycja jest wyłączona. Właśnie choćby w działach konkursowych. Można do tego dołożyć private picks. Edycja jest od dawna wyłączona i większość pewnie się przyzwyczaiła ale czasami jest to uciążliwe.
|
Do góry
|
|
|
|
#3077156 - 20/04/2009 05:59
[Re: Ignorator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2008
|
tutaj każdy user wrzucałby od poniedziałku do niedzieli mecz z dobrą analizą. myśle, że nawet wspomniany przez ciebie bonusik nie zmobilizowaby przyzwoitej liczby userow, chcacych napisać cokolwiek, nie mowiac juz o jakims wysokim poziomie...
|
Do góry
|
|
|
|
#3092523 - 27/04/2009 05:59
[Re: (a)domaitis]
|
member
Meldunek: 09/12/2002
|
przydalby sie dzial z ostrzezeniami o gownianych stronach, mam na mysli tych platnych aby nikt w gowno nie wdepnal.
|
Do góry
|
|
|
|
#3092599 - 27/04/2009 06:43
[Re: rafal08]
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Ja jestem zdania że pomysł Ignoratora jest bardzo dobry i duże piwo chłopakowi się należy za to że mimo nie udziela się już na forum to nadal myśli o tym aby poprawić trochę ruch w tematach z poszczególnymi dziedzinami sportu  Jeden temat gdzie każdy wkleja swoją analizę wraz typem do tego musi ją wrzucić do odpowiedniego działu. Tylko moje zdanie jest tak że nie musi to być koniecznie typ tygodnia... Przecież jeśli pomysł wypali to nie można blokować użytkowników do jednej analizy tygodniowo, może akurat się rozpiszą  Bardziej pasowałby mi "TYP DNIA" po każdym tygodniu podsumowanie i jakaś nagroda  Nie trzeba będzie oczywiście pisać siedmiu analiz aby liczyć się w konkursie. Wystarczą 2-3 aby w końcowym podsumowaniu być barnym pod uwagę  Powtórzę jeszcze raz że jest to bardzo fajny pomysł ale teraz wszystko zależy od szanownej władzy mecz.pl  Pozdrawiam. P.S Służę pomocą jeśli ten pomysł będzie. 
|
Do góry
|
|
|
|
#3093211 - 27/04/2009 21:37
[Re: Jose]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
Ja jestem zdania że pomysł Ignoratora jest bardzo dobry i duże piwo chłopakowi się należy za to że mimo nie udziela się już na forum to nadal myśli o tym aby poprawić trochę ruch w tematach z poszczególnymi dziedzinami sportu  Jeden temat gdzie każdy wkleja swoją analizę wraz typem do tego musi ją wrzucić do odpowiedniego działu. Tylko moje zdanie jest tak że nie musi to być koniecznie typ tygodnia... Przecież jeśli pomysł wypali to nie można blokować użytkowników do jednej analizy tygodniowo, może akurat się rozpiszą  Bardziej pasowałby mi "TYP DNIA" po każdym tygodniu podsumowanie i jakaś nagroda  Nie trzeba będzie oczywiście pisać siedmiu analiz aby liczyć się w konkursie. Wystarczą 2-3 aby w końcowym podsumowaniu być barnym pod uwagę  Powtórzę jeszcze raz że jest to bardzo fajny pomysł ale teraz wszystko zależy od szanownej władzy mecz.pl  Pozdrawiam. P.S Służę pomocą jeśli ten pomysł będzie. To jest prawie wszedzie i wszedzie tez jest to samo, ze ktos nie trafia i zaczyna wklejac cos byle wkleic i odrobic straty - wtedy to juz na pewno typ dnia ani tygodnia nie jest, a granie na sile. Jesli juz, to ograniczenie 2 typow max na tydzien i nagrody po miesiacu, wtedy moze mniej bedzie tych co wrzucaja kursy 10,00 zeby odrobic straty.
|
Do góry
|
|
|
|
#3093381 - 27/04/2009 22:24
[Re: Gaske]
|
Zbanowany
|
Oczywiście jak zwykle nikt tego nie przeczyta Czemu ? Ja przeczytałem Po co Jose ,zeby dzieci typowaly chcace dostac bonus albo 10-20 euro  Ew. moge poprzec ten pomysl ,ale : Moglyby typowac osoby bedace minimum rok na forum ( 1 typ) osoby bedace minimum 3 lata ( 2 typy ) na tydzien .Dodatkowo osoby bedace w Elite Private Picks nie spelniajace wymogu 1 rok moglyby podawac 1 typ.Kazdy moze sie tam dostac ,wystarcz checi ,wiedza i troche szczescia  Co do nagrod. Dla mnie 1 dobry typ w tygodniu po kursie 2 to juz jak nagroda.Stawiam ,kasa gratis nie musialem nad tym myslec cos pieknego  .Jesli faktycznie byłyby tam dobre typy to sponsora jakiegos zalatwie od reki ,ale napewno nie na poczatku Moim skromny zdaniem czas aby forum poszło w stronę pełnego profesjonalizmu To co ty Igi proponujesz to cofniecie sie w czasie a nie pojsce do przodu .Goscie podajacy 10-20-30 typow tygodniowo  Smiech poprostu,widzisz tu jakis profesjonalizm .Ja nie . Oczywiscie przyjmujac zalozenie ,ze osoby bedace tu i czerpiace zyski z bukmacherki (moim skromnym zdaniem jest ich tu duzo,nawet bardzo duzo) zechca sie podzielic tym 1 typem Aha jeszcze sie musi znalezc moderator,ktory by to chcial prowadzic na tak duzym forum A tak osobiscie juz Ignorator to z ty,ze na mecz.pl jest tak zle zawsze bardzo przesadzales i nadal to robisz. Nie porownuje tu do zamknietych for gdzie jest powiedzmy 10 - 50 osob ba gdzie wiekszosc twierdzi,ze zyje z bukmacherki a podaje takie zdarzenia,ze plakac sie czasem chce. Do otwartych for to juz wogole nie bede porownywal bo czasem zagladam na rozne i co i nic .Nie ma tam zadnego typu ,ktory by mnie zaskoczyl ,wszedzie ksero  jak nie z zamknietego forum to z otwartego . jak cos robic to cos pozadnego a jak nie to nie robic wcale 
|
Do góry
|
|
|
|
#3093826 - 28/04/2009 01:17
|
Zbanowany
|
co to w ogóle jest profesjonalizm w hazardzie? bezrobocie i analiza pomyłek buków Słowa profesjonalizm uzyl ktos inny ja je tylko powtorzylem ,kierujac je bardziej na osoby zajmujace sie tym od lat . Czy zaklady to bezrobocie? teoretycznie gdybym sie uparl to 3-4 lata temu mogłem spokojnie z tego zyc ,wiec w pewnym sensie jest to bezrobocie .Czasy sie zmieniły ,zakłady też wiec w tym momencie przyznaje ciezko byloby z tego zyc na poziomie do jakiego jestem przyzwyczajony wiec ja tez sie zmieniłem i wybralem poker .Kasyna tez oczywiscie ,ale to dodatkowo bo to loteria typu LOTTO . Analiza pomylek bukow no tu temat do dluzszej dyskusji ,ktora niczego nie wniesie a ja nie mam sie co zbytnio wypowiadac bo mnie to ogolnie ostatnimi czasy nie interesuje . Pomysl nie jest zly ogolnie ,kwestia ograniczen i ludzi ,ktorzy beda sie chcieli podzielic swoja wiedza a jestem pewny,ze sa tu tacy ktorzy maja ja ogromna. I nie mowie tu o typowaniu bo to nie ma nic wspolnego z obstawianiem  .Kwestia tego czy taki konkurs skloni ich do podzielania sie tym jednym typem na tydzien ,moze na miesiac ?
|
Do góry
|
|
|
|
#3093851 - 28/04/2009 01:24
|
Zbanowany
|
sztucznie windować jako coś wypasionego Czemu sztucznie ? Jesli bedzie tam mogla podac typ na max ograniczona ilosc osob wcale nie musi byc sztucznie Aha.Mi to jest naprawde obojetne tak sobie rozwazam taki pomysł poprostu 
|
Do góry
|
|
|
|
#3093905 - 28/04/2009 01:35
|
Zbanowany
|
ktoś kto daje radę w swoim temacie/dziale? Nie bedzie nagord ,nie musza nigdzie dawac rady .Moze ich poprostu najdzie chcec podzielenia sie tym 1 typem tygodniowo/miesicznie . Takim,ktory beda wiedziec,ze jest pewny lub dla nich jego prawdopodobienstwo bedzie okolo 100% . Sa takie ( nie bede sie o to dochodził  )
|
Do góry
|
|
|
|
#3103530 - 02/05/2009 08:44
[Re: (a)domaitis]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Taka lista to nagroda dla spamerów.
|
Do góry
|
|
|
|
#3184472 - 05/06/2009 01:28
[Re: Goget]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/02/2006
|
Nie wiem moze ja jestem niepelnosprytny ale moglby mi ktos napisac gdzie w ustawieniach znajde opcje ignorowania postow wybranych uzytkownikow?O ile takowa opcja w ogole istnieje
|
Do góry
|
|
|
|
#3247803 - 02/07/2009 20:34
[Re: kulpa]
|
Comfortably Numb
Meldunek: 17/05/2004
|
Zbluzgaj czy jajek ci brakuje? parafrazując kolejnego klasyka  : "Zbluzgać to każden jeden może, ale zachować klasę w momencie wkur*wienia to nie ma komu". Jedyne co mnie kłuje w oczy i za co miałbym ochotę zbluzgać, to wąski do granic możliwości horyzont myślowy admina tego forum. Dowody na to znaleźć można w niemal wszystkich jego postach w temacie "Polityka".
|
Do góry
|
|
|
|
#3247811 - 02/07/2009 20:37
[Re: igorynka]
|
enthusiast
Meldunek: 31/03/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3249702 - 03/07/2009 06:11
[Re: igorynka]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/02/2006
|
Panowie moderatorzy czy naprawde nie da sie poprawic funkcji "ignore"?
Po prostu mam dosc czytania postow paru przyglupow,szczegolnie na quasi.Funkcja w obecnej formie nic nie daje bo i tak przy cytowaniu te posty widac.
Dasie czy niedasie?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|