Sprawa jest prosta jak barszcz:
9. Co tydzien zostanie utworzony temat gdzie należy zamieszczać typy. Każdy typ musi zawierać następujące dane:
II. data i czas spotkania (według bukmachera wystarczy)
Ponieważ nie podane były pełne dane to sprawa jest jasna. Regulamin jest tu najważniejszy i w tej sprawie wystarczą 2 sekundy by stwierdzić, że typ nie zawierał wszystkich danych.
No to przecież to jest jakieś kuriozum. Podałem typa w
niedzielę podająć jego
godzinę rozpoczęcia. Trafiłem, wygrałem ale odpadam i nie awansuje dalej, bo regulamin mówi, że miałem jeszcze wpisać słowo "17.08.08" lub "niedziela" co jest przecież niepotrzebne w sytuacji, kiedy typa podaję w niedzielę. To przecież, wychodzi na to, że jeśli nie wpisałbym "17.08.08" tylko samo "17.08" to też miałbym -100, bo przecież nie podałem dokładnej daty, bo zabrakło podania roku rozpoczęcia spotkania

i na to samo wychodzi, gdy podałem typa w niedzielę zaznaczając, o której godzinie się spotkanie zaczyna. Cholera Conrad ja rozumiem regulamin i gdybym złamał jakiś istotny jego punkt (nie napisałem po prostu rzeczy
oczywistej), ale czasem lepiej zachować zdrowy rozsądek logicznie pomyśleć i podjąć właściwą decyzje, a Twoja takowa nie jest i cały ten konkurs przestaje mieć sens.