Pan Rusko to niezly debilek, tak sobie sluchalem co i jak mowil przed chwila i sie zastanawiam czy mozna bylo wybrac wiekszego kretyna bo mam spore watpliwosci:]
Liga nie ruszy jutro, nikt nic nie wie, Arka szykowala sie na extra i zostala wydymana tez extra
Nie zebym sie smial z klubu, szkoda mi ich jak i kibicow ale tak sobie mysle ze powinni to wszystko zaorac, pilka w Polsce w taki wydaniu to smiesznosc, jak tu sie tknac pilki gdzie nic sie kupy nie trzyma, przeciez tych znienawidzonych przez kibicow Drzymałów, Walterów i inncyh Cupialow to wszyscy powinni w srodek trabki calowac z to ze sie tego cyrku chca nadal trzymac, a wszelkich pozostalych sponsorow calowac po rekach ze jeszcze sa.
Dla mnie jedynym wytlumaczeniem jest to ze z marketningowego punktu widzenia sa korzysci w postaci ze o tym bagnie sie jeszcze mowi, nie wazne jak ale sie mowi.
Podziwiam szczerze wszystkich ktorzy sie pasjonuja pilka kopana w polskim wydaniu, ani to poziomu nie trzyma, ani to wyglada, a jak tu przeiwdywac co ma sie wydarzyc jak tu wszystko jest "centralnie sterowane" i zalezy od widzimisie jednego lub drugiego przyglupa...
Zaorac, zakopac, posadzic, poczekac i wrocic do tematu za kilka lat,
zespoly podzielic na 4 grupy i blagac sasiadow zza granicy zeby przyjeli toto chocby do najnizszych regionalnych rozgrywek, a w razie jakiegos malego przekretu dozywotni zakaz zblizania sie do jakiejkolwiek pilki na odleglosc nie wieksza niz 10 kilometrow.
...a tu nawet na komorce bedzie mozna wciagac popisy "wesolych romkow" udajacych gre w pilke