#2523044 - 06/08/2008 16:43
Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda
[Re: Legia]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Czytac sie Ciebie nie da. Bijesz w Wisle jak Jesli Wisla tego nie przejdzie, to bede w szoku...bo Beitar jest nieprawdopodobnie slaby.
nie czytałem całej wypowiedzi bo po ostatnim zdaniu wydaje mi się że na piłce to się za bardzo nie znasz...tylko amator kwaśnych jabłek po obejrzeniu zaledwie jednego meczu może wypowiadać się w tak buńczucznym tonie...w dodatku jak to się stało że ta nieprawdopodobnie słaba drużyna wygrała z Wisłą ???... Czytac sie Ciebie nie da. Warto miec swoje zdanieale bronic go z takim zacietrzewieniem...?? Pomyliles lekko fora, kibicowskie jest chyba dla Ciebie idealne legia.net czy jak tam dokladnie... Gdzie sie nie pojawisz to zaraz zaczyna sie glupawa dyskusja, wyluzuj troche bo sasiedztwo Conrada Ci dupska nie uratuje jak bedziesz kontynuowal swja polityke wypowiedzi. Co do meczu, Wisla jest w ciezkiej sytuacji, to bezsprzeczny fakt, dali dupska w pierwszym meczu i teraz maja bardzo utrudnione zadanie. Uwazam pobobnie jak polskignom ze Wisla jest lepszym zespolem od Beitaru jednak nie twierdze ze awans maja zapewniony bo byloby to malo zgodne z rzeczywistoscia, poprostu wynik pierwszego meczu determinuje nastawienie z jakim beda musieli wyjsc na boisko i w tej sytuacji faworytem beda Izraelczycy bo to oni powinni podyktowac warunki gry. Dla Wisly byloby lepiej grac z kontry, a dzis sie na to nie zapowiada bo goscie nie musza sie rzucic na Wislakow. Sam jestem ciekaw co wymysli Skorza ale szybko strzelona bramka i Wisla odwraca swoje szanse o 180 stopni. Mysle ze to bedzie klucz do sukcesu, a tego zycze Wislakom, a sam zagram over 2,5 i delikatnie dogram over 1,5 w pierwszej polowie bo granie 1x2 jest bez sensu w swietle dobrej oceny meczu przez bukmacherow. I nie napinaj sie tak bo cytowanie fragmentu czyjejs odpowiedzi i skwitowanie "dalej nie czytalem bo widac ze sie nie znasz" swiadczy tylko o Tobie.
|
Do góry
|
|
|
|
#2523050 - 06/08/2008 17:00
[Re: Biszop]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Ogolnie nie bede sie wdawal w polemike, ale smieszy mnie, ze uwazasz, ze ja sie nie znam, bo po 1 meczu stwierdzilem, ze Beitar jest ekipa co najwyzej przecietna i bardzo w naszym kraju przereklamowana i oczywiscie slabsza od Wisly, ktora nie dokonala transferow.
Natomiast Ty sie na pilce znasz, bo po jednym meczu stwierdziles, ze Beitar jest lepszy od Wisly...chyba, ze ogladasz ich lige co tydzien i z zamilowaniem wpatrujesz sie w teleodbiornik podczas kolejnych fantastycznych akcji gwiazd z Jerozolimy.
Ogolnie to Ci powodzenia nie zycze, bo choc meczu ogladac nie bede, to jak zawsze w europejskich pucharach trzymac kciuki beda za polska druzyne...czy to bedzie druzyna lubiana, czy nie...a pieniedzy w to nie inwestuje.
Amen.
|
Do góry
|
|
|
|
#2523057 - 06/08/2008 17:18
[Re: polskignom]
|
old hand
Meldunek: 23/02/2008
|
zupełnie sie zgadzam z gnomem zależy jak sie mecz ułoży ale przewiduje wynik coś około 2:1 3:1
|
Do góry
|
|
|
|
#2523068 - 06/08/2008 17:29
[Re: polskignom]
|
veteran
Meldunek: 25/11/2004
|
Obejrzałem 1 mecz Beitaru i tak naprawde mozna stwierdzic ze ta druzyna jest mocno przereklamowana. Nie mam oczywiscie pewnosci ze Wisła przejdzie do drugiej rundy ale moim zdaniem jest faworytem. I jeszcze jedno skoro Zydki sa takie mocne a Wisła taka słaba to czemu wygrali tylko 2-1, czemu nie kontrolowali meczu u SIEBIE ani przez chwile, czemu wreszcie dali Polakom stworzyc tak wiele dogodnych sytuacji?
|
Do góry
|
|
|
|
#2523207 - 06/08/2008 19:21
[Re: andreosw]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
andreosw - jestem podobnego zdania. Po takich kursach trzeba próbować i tyle. BATE w 1 spotkaniu ponoć pokazało się z niezłej strony. Nie wierze też w żadne fixy, na ten mecz.
|
Do góry
|
|
|
|
#2523483 - 06/08/2008 21:31
[Re: jadanek]
|
addict
Meldunek: 23/03/2007
|
Chyba nie ma,a masz moneybookers? Wtedy przelew tam i potem do Bwin. Ewentualnie mozesz puscic na x2 Beitar i jakas kontre mala,jeszcze przed meczem albo na live.
|
Do góry
|
|
|
|
#2524876 - 07/08/2008 05:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
Dobrze, że odpuściłem granie meczu Wisły. Szacunek dla TS-u za wynik, myślę, że najwięksi optymiści się nie spodziewali. Gra długimi fragmentami mogła się naprawdę podobać. Po raz nie wiem już który powtórzę przy tej okazji tylko jedną właściwie uwagę do Leo, a właściwie dwa słowa: PAWEŁ BROŻEK
|
Do góry
|
|
|
|
#2525004 - 07/08/2008 06:26
[Re: Mindman]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
. Po raz nie wiem już który powtórzę przy tej okazji tylko jedną właściwie uwagę do Leo, a właściwie dwa słowa: PAWEŁ BROŻEK a ja powiem po raz 1 po co On potrzebny Leo ? mialby "jaja" Pawel poszedlby grac do " normalnej " ligi a tak bedzie nadal przecietniakiem
|
Do góry
|
|
|
|
#2525012 - 07/08/2008 06:27
[Re: jarko 33]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/06/2005
|
. Po raz nie wiem już który powtórzę przy tej okazji tylko jedną właściwie uwagę do Leo, a właściwie dwa słowa: PAWEŁ BROŻEK a ja powiem po raz 1 po co On potrzebny Leo ? mialby "jaja" Pawel poszedlby grac do " normalnej " ligi a tak bedzie nadal przecietniakiem jak Niedzielan, Matusiak czy moze Smolarek? Lub skonczyc w USA jak Franek? Ot mi gwiazdy.
|
Do góry
|
|
|
|
#2525040 - 07/08/2008 06:49
[Re: Legia]
|
member
Meldunek: 23/06/2004
|
Jesli Wisla tego nie przejdzie, to bede w szoku...bo Beitar jest nieprawdopodobnie slaby.
nie czytałem całej wypowiedzi bo po ostatnim zdaniu wydaje mi się że na piłce to się za bardzo nie znasz...tylko amator kwaśnych jabłek po obejrzeniu zaledwie jednego meczu może wypowiadać się w tak buńczucznym tonie...w dodatku jak to się stało że ta nieprawdopodobnie słaba drużyna wygrała z Wisłą ???... Przeproś.
|
Do góry
|
|
|
|
#2525200 - 07/08/2008 08:37
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/07/2007
|
Pokazała dziś Wisełka klasę i jak się cieszę z tych co grali grubo x2, ludzie Wisełka jeszcze coś znaczy i zapamiętajcie, że nie stawia się przeciw polskim drużynom-stara prawda; teraz wróciłem ze stadionu(trzeba było oblać win), nie było kompletu, ale atmosfera super, doping 90 minut, kultura, zabawa, piękny wieczór, może w Europie by się śmiali, że to żaden sukces. No ale po ostatnim syfie w polskiej piłce to jakaś iskierka... Nawet słynna Barcelona naszej Wisły nie pokona.... Ej mało realne, ale pomarzyć zawsze można...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|