Strona 4 z 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Opcje tematu
#2523022 - 06/08/2008 16:04 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: polskignom]
Legia Offline
The Famous McD

Meldunek: 17/02/2005
Originally Posted By: polskignom

Jesli Wisla tego nie przejdzie, to bede w szoku...bo Beitar jest nieprawdopodobnie slaby.

nie czytałem całej wypowiedzi bo po ostatnim zdaniu wydaje mi się że na piłce to się za bardzo nie znasz...tylko amator kwaśnych jabłek po obejrzeniu zaledwie jednego meczu może wypowiadać się w tak buńczucznym tonie...w dodatku jak to się stało że ta nieprawdopodobnie słaba drużyna wygrała z Wisłą ???...

Do góry
Bonus: Unibet
#2523033 - 06/08/2008 16:22 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: Legia]
Legia Offline
The Famous McD

Meldunek: 17/02/2005
no to już mamy kozła ofiarnego który w razie czego beknie za dzisiejszą ewentualną wpadkę Wisły...publika będzie chciała głów więc Cupiał na publiczne biczowanie wystawia Bednarza...tak żeby czasem komuś nie przyszło do głowy narzekać i mówić że Cupiał ścibił grosza na transfery...

cytuje

"Właściciel „Białej gwiazdy” Bogusław Cupiał nie wytrzymał nerwowo i zwolnił dyrektora sportowego mistrza Polski, Jacka Bednarza. Powodem decyzji szefa Wisły miały być fatalne transfery dokonane przez Bednarza w letniej przerwie między rozgrywkami.

Trudno jednak mieć pretensje tylko do Bednarza. Przecież to nie kto inny, tylko Bogusław Cupiał wykłada pieniądze na transfery, a tych ostatnio skąpił. Efekt? Ustępujący dyrektor sportowy ściągnął jedynie za darmo Słowaka Petera Singlara. I na tym koniec, dlatego dochodziło do spięć dyrektora sportowego z trenerem Maciejem Skorżą.

Ponadto przed letnim zgrupowaniem na testy do włoskiego Empoli wyjechał reprezentant Polski, uczestnik mistrzostw Europy - Adam Kokoszka. Odejście jednego z najbardziej perspektywicznych młodych obrońców spowodowało niezadowolenia Cupiała. Nie dość, że ma teraz dziurę w obronie, to Włosi zapłacą za niego grosze.

Bednarza ma zastąpić Grzegorz Mielcarski, który w przeszłości był pracownikiem Wisły..."

Do góry
#2523036 - 06/08/2008 16:29 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: Legia]
craax Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/04/2006
zapewne zaraz wszyscy pojada po mnie ze pisze ze wzgledu na moj obrazeczek po lewej stronie bo widze ze to modne w tym temacie sie zrobilo \:\)

Duzo blizej mi do McDziarza niz do reszty wypowiedzi. Wedlug mnie bo Beitar zagral troszke slabszy mecz w pierwszym spotkaniu a nie Wisla zagrala jakas rewelacje. Nie sądze ze dzisiaj znow sie to powtorzy , choc wiadomo ze u siebie wislacy sa duzo mocniejsci ale oslabienia w skladzie i brak powaznych wzmocnien przyczynia sie do tego ze ani w UEFA ani nigdzie dalej Wisla sobie juz nie pogra! Momentami naprawde bylo widac ladna gre ekipy z Jerozolimy , kilku swietnych zawodnikow , techniczna przewaga wg mnie tez po ich stronie !

W pierwszym spotkaniu gralem na win Beitaru i dzisiaj podobnie lecz typ na awans i mysle ze bede zadowolony poznym wieczorem podwojnie \:\)

Do góry
#2523044 - 06/08/2008 16:43 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: Legia]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003

Czytac sie Ciebie nie da.
Bijesz w Wisle jak
Originally Posted By: McDziarz

Jesli Wisla tego nie przejdzie, to bede w szoku...bo Beitar jest nieprawdopodobnie slaby.

nie czytałem całej wypowiedzi bo po ostatnim zdaniu wydaje mi się że na piłce to się za bardzo nie znasz...tylko amator kwaśnych jabłek po obejrzeniu zaledwie jednego meczu może wypowiadać się w tak buńczucznym tonie...w dodatku jak to się stało że ta nieprawdopodobnie słaba drużyna wygrała z Wisłą ???...

Czytac sie Ciebie nie da.
Warto miec swoje zdanieale bronic go z takim zacietrzewieniem...??

Pomyliles lekko fora, kibicowskie jest chyba dla Ciebie idealne legia.net czy jak tam dokladnie...

Gdzie sie nie pojawisz to zaraz zaczyna sie glupawa dyskusja, wyluzuj troche bo sasiedztwo Conrada ;\) Ci dupska nie uratuje jak bedziesz kontynuowal swja polityke wypowiedzi.

Co do meczu, Wisla jest w ciezkiej sytuacji, to bezsprzeczny fakt,
dali dupska w pierwszym meczu i teraz maja bardzo utrudnione zadanie.
Uwazam pobobnie jak polskignom ze Wisla jest lepszym zespolem od Beitaru jednak nie twierdze ze awans maja zapewniony bo byloby to malo zgodne z rzeczywistoscia, poprostu wynik pierwszego meczu determinuje nastawienie z jakim beda musieli wyjsc na boisko i w tej sytuacji faworytem beda Izraelczycy bo to oni powinni podyktowac warunki gry.

Dla Wisly byloby lepiej grac z kontry, a dzis sie na to nie zapowiada bo goscie nie musza sie rzucic na Wislakow.
Sam jestem ciekaw co wymysli Skorza ale szybko strzelona bramka i Wisla odwraca swoje szanse o 180 stopni.
Mysle ze to bedzie klucz do sukcesu, a tego zycze Wislakom, a sam zagram over 2,5 i delikatnie dogram over 1,5 w pierwszej polowie bo granie 1x2 jest bez sensu w swietle dobrej oceny meczu przez bukmacherow.

I nie napinaj sie tak bo cytowanie fragmentu czyjejs odpowiedzi i skwitowanie "dalej nie czytalem bo widac ze sie nie znasz" swiadczy tylko o Tobie.

Do góry
#2523050 - 06/08/2008 17:00 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: Biszop]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Ogolnie nie bede sie wdawal w polemike, ale smieszy mnie, ze uwazasz, ze ja sie nie znam, bo po 1 meczu stwierdzilem, ze Beitar jest ekipa co najwyzej przecietna i bardzo w naszym kraju przereklamowana i oczywiscie slabsza od Wisly, ktora nie dokonala transferow.

Natomiast Ty sie na pilce znasz, bo po jednym meczu stwierdziles, ze Beitar jest lepszy od Wisly...chyba, ze ogladasz ich lige co tydzien i z zamilowaniem wpatrujesz sie w teleodbiornik podczas kolejnych fantastycznych akcji gwiazd z Jerozolimy.

Ogolnie to Ci powodzenia nie zycze, bo choc meczu ogladac nie bede, to jak zawsze w europejskich pucharach trzymac kciuki beda za polska druzyne...czy to bedzie druzyna lubiana, czy nie...a pieniedzy w to nie inwestuje.

Amen.

Do góry
#2523057 - 06/08/2008 17:18 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: polskignom]
gtbt Offline
old hand

Meldunek: 23/02/2008
zupełnie sie zgadzam z gnomem
zależy jak sie mecz ułoży ale przewiduje wynik coś około 2:1 3:1 \:\)

Do góry
#2523068 - 06/08/2008 17:29 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: polskignom]
santiago Offline
veteran

Meldunek: 25/11/2004
Obejrzałem 1 mecz Beitaru i tak naprawde mozna stwierdzic ze ta druzyna jest mocno przereklamowana. Nie mam oczywiscie pewnosci ze Wisła przejdzie do drugiej rundy ale moim zdaniem jest faworytem.
I jeszcze jedno skoro Zydki sa takie mocne a Wisła taka słaba to czemu wygrali tylko 2-1, czemu nie kontrolowali meczu u SIEBIE ani przez chwile, czemu wreszcie dali Polakom stworzyc tak wiele dogodnych sytuacji?

Do góry
#2523198 - 06/08/2008 19:14 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: santiago]
andreosw Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/04/2005
Na chwilę odbiegnę o tematu Wisły.
Zainteresowały mnie kursy na inne spotkanie, a mianowicie

Bate Borisov - Anderlecht Bruksela

1 po 4,0
1x po 1,95 (niedawno trochę spadły w sportingbet)

Nie oglądałem pierwszego meczu w Brukseli, ale wynik 2-1 dla Bate świadczy o tym, że mistrz Białorusi jest mocny i chyba trochę niedoceniany przez buków.

Myślę, że Belgowie mają niewielkie szanse na win i skłaniam się by dać conajmniej 5/10 na Bate, ale z wielką chęcią poznałbym Waszą opinię na szans w tym meczu. Może ktoś widział tydzień temu Bate w akcji?

Pozdrawiam.

Do góry
#2523207 - 06/08/2008 19:21 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: andreosw]
kfjatek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/09/2004
andreosw - jestem podobnego zdania. Po takich kursach trzeba próbować i tyle. BATE w 1 spotkaniu ponoć pokazało się z niezłej strony. Nie wierze też w żadne fixy, na ten mecz.

Do góry
#2523226 - 06/08/2008 19:30 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: andreosw]
andreosw Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/04/2005
Originally Posted By: andreosw
[...]skłaniam się by dać conajmniej 5/10 na Bate[...]

Chodziło mi dokładnie o 1x na BATE po 1,95 w sportingbet, ale w "expie" było jeszcze przed chwilą po 2,10, natomiast win BATE po 5,10 - tak myślę \:\)

Do góry
#2523374 - 06/08/2008 20:39 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: andreosw]
jadanek Offline
Olimpijczyk

Meldunek: 14/05/2005
oferuje jakis buk(z przelewami24) typ na awans Beitaru? bo nie widze :/

Do góry
#2523483 - 06/08/2008 21:31 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: jadanek]
szuwi1 Offline
addict

Meldunek: 23/03/2007
Chyba nie ma,a masz moneybookers? Wtedy przelew tam i potem do Bwin. Ewentualnie mozesz puscic na x2 Beitar i jakas kontre mala,jeszcze przed meczem albo na live.

Do góry
#2523492 - 06/08/2008 21:36 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: szuwi1]
jadanek Offline
Olimpijczyk

Originally Posted By: szuwi1
Chyba nie ma,a masz moneybookers? Wtedy przelew tam i potem do bwin. Ewentualnie mozesz puscic na x2 Beitar i jakas kontre mala,jeszcze przed meczem albo na live.

niestety mb mam zablokowane, bede musial do naziemnego sie przejsc, handi +1.5 @1.45 tez ladnie wyglada ;\)

Do góry
#2524876 - 07/08/2008 05:46 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: jadanek]
Mindman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/01/2005
Dobrze, że odpuściłem granie meczu Wisły.

Szacunek dla TS-u za wynik, myślę, że najwięksi optymiści się nie spodziewali. Gra długimi fragmentami mogła się naprawdę podobać.

Po raz nie wiem już który powtórzę przy tej okazji tylko jedną właściwie uwagę do Leo, a właściwie dwa słowa:

PAWEŁ BROŻEK

\:\)

Do góry
#2525004 - 07/08/2008 06:26 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: Mindman]
jarko 33 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2003
Originally Posted By: Mindman
.

Po raz nie wiem już który powtórzę przy tej okazji tylko jedną właściwie uwagę do Leo, a właściwie dwa słowa:

PAWEŁ BROŻEK

a ja powiem po raz 1 po co On potrzebny Leo ?
mialby "jaja" Pawel poszedlby grac do " normalnej " ligi a tak bedzie nadal przecietniakiem \:\)

Do góry
#2525012 - 07/08/2008 06:27 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: jarko 33]
Chaoz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/06/2005
Originally Posted By: jarko 33
Originally Posted By: Mindman
.

PAWEŁ BROŻEK

a ja powiem po raz 1 po co On potrzebny Leo ?
mialby "jaja" Pawel poszedlby grac do " normalnej " ligi a tak bedzie nadal przecietniakiem \:\)

jak Niedzielan, Matusiak czy moze Smolarek? Lub skonczyc w USA jak Franek? Ot mi gwiazdy.

Do góry
#2525040 - 07/08/2008 06:49 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: Legia]
end Offline
member

Meldunek: 23/06/2004
Originally Posted By: McDziarz

Przeproś.

Do góry
#2525061 - 07/08/2008 07:02 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: end]
jadanek Offline
Olimpijczyk

Dzisiaj to Wisla byla nieprawdopodobnie Mocna ;\)

Do góry
#2525200 - 07/08/2008 08:37 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: jadanek]
okocha Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 12/07/2007
Pokazała dziś Wisełka klasę i jak się cieszę z tych co grali grubo x2, ludzie Wisełka jeszcze coś znaczy i zapamiętajcie, że nie stawia się przeciw polskim drużynom-stara prawda; teraz wróciłem ze stadionu(trzeba było oblać win), nie było kompletu, ale atmosfera super, doping 90 minut, kultura, zabawa, piękny wieczór, może w Europie by się śmiali, że to żaden sukces. No ale po ostatnim syfie w polskiej piłce to jakaś iskierka... Nawet słynna Barcelona naszej Wisły nie pokona.... Ej mało realne, ale pomarzyć zawsze można...

Do góry
#2525225 - 07/08/2008 09:03 Re: Liga Mistrzów - kwalifikacje II runda [Re: okocha]
Baqu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/09/2004
Originally Posted By: okocha
zapamiętajcie, że nie stawia się przeciw polskim drużynom-stara prawda

jasne dżej-dżej \:D

tylko, że to forum bukmacherskie a nie fan klub Polski i wszystkiego co z nią związane

Do góry
Strona 4 z 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Moderator:  Akhu, Biszop