Grałem w nocy dwa duble
1)
a)HOU - CHC over 7,5 (ok)
b)PHI - CIN over 9,5 (ok)
2)
a)WNBA LA - CON 2 (+9,0) (ok)
b)PHI - CIN 1 (-1,5) (ok)
I wszystko byłoby fajnie,gdyby nie to ,że w
Pinnacle NIE UZNANO mi typów na mecz PHI - CIN !!!
Oba typy "b" policzono po 1,00 (cancelled).
Jak powszechnie wiadomo mecz sie odbył,padł over i wszedł spread na Phillies (wynik 10:7).
Mecz był 2-krotnie zawieszany w 3 i 7 inningu,ale o tym nic nie ma w regulaminie.
Napisałem odwołanie,ale prawdopodobnie to nic nie da - z obu dubli zrobiły sie single i moja wygrana jest niepomiernie mniejsza.
Dałbym może spokój,bo to nie pierwszy numer ze strony bukuff,ale...jakiś czas temu postawiłem w jednym dublu typ na mecz Arizony,który był zawieszany,a w konsekwencji się nie odbył (postponed).
Stawiałem na Arizone,która po bodaj 4 inningu przegrywała 2:3 i co zrobili w
Pinnacle ?
Pomyślicie,że "cancelled" - otóż nie,uznali typ za nietrafiony i dubel przepadł (drugi typ na tym dublu był ok).
Juz mi nawet nie chodzi o ten szmal,tylko mam wrażenie,że
Pinnacle stosuje "zasady Kalego"
Oferte na sporty amerykańskie mają bardzo bogata ,kursy z reguły ciut wyższe (np.w porównaniu z SpBet i B&W),ale po takim numerze już mi się odechciewa utrzymywac u nich konto.
Moje pytanie jest nastepujące - czy zdarzyło się Wam ,by jakis buk uznał trafiony zakład za nieważny,ponieważ mecz się opóźniał ?
Dla ścisłości dodam,że jak patrzyłem na swoje konto w przerwie w 7 inningu to zakłady były jeszcze nierozliczone.
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City
PS.Dalszy ciąg tej historyjki (wraz z odpowiedzia kolesi z
Pinnacle) zamieściłem w dziale "Świat bukmacherstwa"(temat "Achtung
Pinnacle !!!")