#2503482 - 25/07/2008 05:58
Re: Rozmowy o polskiej piłce [6]
[Re: Ojro]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
@Ojro "Bońka" widziałem na żywo "kilka" razy i mogę o nim co nieco powiedzieć. Jest to bardzo ... dziwny zawodnik Niby wszystko u niego ok, ale jednak czegoś mu brakuje. Technicznie i taktycznie bez zarzutu. Pożyteczny i kreatywny z przodu, potrafi minąć zwodem i zrobić jakąś ciekawą akcję z niczego. Ale jest to też zawodnik słabszy w odbiorze (dlatego np: za Ziela w Kielcach nie grywał już tak regularnie) i niezwykle chimeryczny. Jak nie ma dnia - żal patrzeć co wyprawia. Poza tym brak mu nieco moim zdaniem zdecydowania i przebojowości.Potencjał jednak ma niezaprzeczalny, nawet w czasach Janosika o kadrę się otarł Ciężko porównywać go do Pitrego, bo grają oni jednak na zupełnie innych pozycjach. Inna jest też nieco charakterystyka tych graczy. Nota bene zgadzam się z Tobą - z tego zawodnika możecie mieć w Zabrzu dużo pociechy Szczególnie po odejściu Jarki do ŁKS-u, to zapewne Pitry będzie grał na szpicy wspierany przez Zahorskiego. Tymczasem w Koronie masowej wyprzedaży ciąg dalszy: http://pilkanozna.pl/news.php?ID=94467"Obrońca Korony Kiece, Marcin Kuś, podpisał dziś trzyletni kontrakt z tureckim pierwszoligowcem - Istanbul Buyuksehir Belediyespor. Wychowanek Polonii Warszawa kosztował 600 tysięcy euro"
|
Do góry
|
|
|
|
#2503554 - 25/07/2008 06:50
[Re: Mindman]
|
veteran
Meldunek: 25/11/2004
|
Ja Bonina widziałem na żywo wiele razy i jedno mozna powiedziec ten facet ma potencjał jak zaden inny piłkarz Korony. Rewelacyjny technicznie, ze wspaniałym zwodem, balansem ciała(ach ta akcja z meczu Korona-Legia bodajze 2 lata temu jak jednym zwodem i balansem ciała minął Edsona i Rogera-palce lizac). To jest ktos kto gra tym lepiej im lepszy przeciwnik. Często dało sie zauwazyc ze na niektórych meczach nie chciało mu sie grac. Troche leniwy, ciezko go zmusic do ciezkiej pracy. No i lubiał sie zabawic poza boiskiem. Generalnie był moim ulubionym piłkarzem Korony. Taki kielecki Figo
|
Do góry
|
|
|
|
#2503560 - 25/07/2008 06:52
[Re: MarcoviaMarki]
|
old hand
Meldunek: 28/10/2004
|
Była nie odwołana, ale dziś odwołana. Jutro rano będzie przywrócona, po południu odwołana, potem przywrócona pod wieczór, aby PZPN ją odwołał w nocy, a PKOL przywrócił nad ranem. W południe zarząd Esktraklasy ją odwoła, Canal+ przywróci, PKOL odwoła, a PZPN przywróci znów, by odwólać za godzinę. Kiedy ktoś porząnie jebbbnie i rozgoni to całe towarzystwo? Jest cień nadziei?
|
Do góry
|
|
|
|
#2503577 - 25/07/2008 07:05
[Re: Szypii]
|
old hand
|
chyba nie ma nadziei :/ ja też już nie wiem czy w końcu jutro zobaczę mecz ligowy na TVP od x lat czy będę musiał jeszcze poczekać Nawet jeśli obejrzysz u Korzeniowskiego (TVP) jakiś mecz ligowy, to będzie to mecz bez wstępu (rozmów, analiz), transmisja się zacznie w 4 minucie gry, bo ważniejsze będą reklamy, mecz będziesz oglądał z jedenj kamery, którą co chwila będzie zasłaniał jakiś roześmiany podksakujący przed kamerą dzieciak wymachujący rękami do mamusi, w przerwie obejrzysz teleexpress, a nie analizę pierwszej połowy, transmisja drugiej połowy się zacznie w 51 minucie (reklamy) i skończy w 74 minucie, bo akurat w 74 minucie miał się zacząć serial "M jak miłość", więc nie będą przerywać 892734234 odcinka serialu jakimś meczem.
|
Do góry
|
|
|
|
#2503587 - 25/07/2008 07:09
[Re: Bombej22]
|
veteran
Meldunek: 25/11/2004
|
chyba nie ma nadziei :/ ja też już nie wiem czy w końcu jutro zobaczę mecz ligowy na TVP od x lat czy będę musiał jeszcze poczekać Nawet jeśli obejrzysz u Korzeniowskiego (TVP) jakiś mecz ligowy, to będzie to mecz bez wstępu (rozmów, analiz), transmisja się zacznie w 4 minucie gry, bo ważniejsze będą reklamy, mecz będziesz oglądał z jedenj kamery, którą co chwila będzie zasłaniał jakiś roześmiany podksakujący przed kamerą dzieciak wymachujący rękami do mamusi, w przerwie obejrzysz teleexpress, a nie analizę pierwszej połowy, transmisja drugiej połowy się zacznie w 51 minucie (reklamy) i skończy w 74 minucie, bo akurat w 74 minucie miał się zacząć serial "M jak miłość", więc nie będą przerywać 892734234 odcinka serialu jakimś meczem. HAHAHA, dokładnie tak bedzie wygladała transmisja
|
Do góry
|
|
|
|
#2503612 - 25/07/2008 07:28
[Re: Maldini$$]
|
old hand
|
TO jest bardziej pogmatwane niż Moda na Sukces "Moda na sukces", mimo iż ma 8506237856325435 odcinków, to jest znacznie mniej pogmatwana niż PZPN.
|
Do góry
|
|
|
|
#2503813 - 25/07/2008 13:27
[Re: Szypii]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/10/2004
|
chyba nie ma nadziei :/ ja też już nie wiem czy w końcu jutro zobaczę mecz ligowy na TVP od x lat czy będę musiał jeszcze poczekać Dam Ci radę. Kup sobie dekoder cyfry zamów najtańszy pakiet do tego dołóż canal i zobacz jak można pokazać badziewny mecz tak aby wzbudzić zainteresowanie. Pewnie i tak więcej wydajesz tygodniowo na zakłady niż miesięczny abonament. A ktoś wyżej opisał bardzo celnie jak wyglądają mecze w TVP. Ja niestety na takowe będę czasami skazany i już sie boje
|
Do góry
|
|
|
|
#2503815 - 25/07/2008 14:16
[Re: blackjack]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/06/2005
|
chyba nie ma nadziei :/ ja też już nie wiem czy w końcu jutro zobaczę mecz ligowy na TVP od x lat czy będę musiał jeszcze poczekać Dam Ci radę. Kup sobie dekoder cyfry zamów najtańszy pakiet do tego dołóż canal i zobacz jak można pokazać badziewny mecz tak aby wzbudzić zainteresowanie. Pewnie i tak więcej wydajesz tygodniowo na zakłady niż miesięczny abonament. A ktoś wyżej opisał bardzo celnie jak wyglądają mecze w TVP. Ja niestety na takowe będę czasami skazany i już sie boje nie taniej zainstalować sopcast?
|
Do góry
|
|
|
|
#2503816 - 25/07/2008 14:29
[Re: Chaoz]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
chyba nie ma nadziei :/ ja też już nie wiem czy w końcu jutro zobaczę mecz ligowy na TVP od x lat czy będę musiał jeszcze poczekać Dam Ci radę. Kup sobie dekoder cyfry zamów najtańszy pakiet do tego dołóż canal i zobacz jak można pokazać badziewny mecz tak aby wzbudzić zainteresowanie. Pewnie i tak więcej wydajesz tygodniowo na zakłady niż miesięczny abonament. A ktoś wyżej opisał bardzo celnie jak wyglądają mecze w TVP. Ja niestety na takowe będę czasami skazany i już sie boje nie taniej zainstalować sopcast? najłatwiej najtaniej i najbardziej komfortowo to "zagubioną" kartę Cyfry "poedukować" i bez opłat masz karte nabitą na FULL...lub bierz najtańszy pakiet cyfry ten za 19 zeta i to samo robisz z kartą
|
Do góry
|
|
|
|
#2503819 - 25/07/2008 14:42
[Re: Legia]
|
old hand
Meldunek: 11/07/2003
|
A za dwa miesiące C+ wymieni kartę i skończy się tanie oglądanie. A swoją drogą to chętnie bym obejrzał i posłuchał zachwytu komentatorów Canal+ z ustawianych meczy. Jak to oni prawie zawsze przyznawali racje sędziemu, który wziął parę groszy do kieszeni. Mogliby zrobić dzień edukacji pt. "Jak wygląda ustawiony mecz". Ja kiedyś byłem na takim meczu to widziałem 4 karne.
|
Do góry
|
|
|
|
#2503825 - 25/07/2008 15:21
[Re: MarcoviaMarki]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
A za dwa miesiące C+ wymieni kartę i skończy się tanie oglądanie. na nową kartę też znajdą sposób podejrzewam że kwestia dwóch miesięcy
|
Do góry
|
|
|
|
#2503827 - 25/07/2008 15:26
[Re: Legia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
A za dwa miesiące C+ wymieni kartę i skończy się tanie oglądanie. na nową kartę też znajdą sposób podejrzewam że kwestia dwóch miesięcy podejrzewam ze nie hiszpanie i francuzi wymienili jakis czas temu i narazie cisza
|
Do góry
|
|
|
|
|
|