Zapomniałbym dodać, że moim najbliższym attache będzie Piecia. Pod koniec poprzedniej edycji bardzo mi pomógł. Dlatego jest zadowolony, że także w tej edycji będzie moją prawą ręką. Także liczę na pomoc kfjatka też był pomocny w ostatniej edycji. Ostatnią osobą będzie podstawek87, który jest z nami w konkursie już od roku. Cztery osoby do prowadzenia konkursu to wystarczająca liczba. Dzięki Chaoz za propozycję pomocy. Na pewno skorzystam w przyszłości.
Prowadzący konkurs:
Ignorator
Piecia
kfjatek
podstawek87
Co do roli to na pewno regulamin się nie zmienia, bo jest dobry i sprawdził się w ostatnich dwóch edycjach. O puli nagród zdecyduje sam a także o jej podziale. Od Piecii, kfjatka i podstawka będą oczekiwał pomocy przy podsumowaniu kolejek a także pomocy w trudnych sytuacjach. Wtedy w czwórkę będziemy główkować co z nie przewidzianym faktem zrobić.
Jeśli chodzi o podsumowanie kolejek to grafik zrobimy. Przykładowo ja pierwszą kolejkę, drugą Piecia, trzecią kfjatek a czwartą podstawek, piątą znowu ja itd. Oczywiście jeśli ktoś z naznaczonych "userów" nie będzie mógł zrobić podsumowania to wtedy musi poinformować resztę kolegów o tym. Wtedy ktoś inny awaryjne zrobi podsumowanie.
Okej myślę, że praktycznie wszystko jasne. Jakby ktoś miał jakieś wątpliwości to zapraszam do ostatniej edycji konkursu lub też niech pyta w temacie.
.::Think Twice::. Igi.