#2415480 - 13/06/2008 07:01
Re: Euro 2008 - Grupa B
[Re: nivet]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/12/2006
|
Ja wbrew temu co mówicie zgadzam sie z CONRADEM, po co LEWANDOWSKI zaciskał dłn na koszulce Austriaka...móg uniesc łapy do gory i blokować go ciałem.... Dokładnie, jak się kogoś ciągnie za koszulkę w polu karnym to nie można narzekać jak sędzia podyktuje karnego. Bo w każdym innym miejscu na boisku jest faul i gwarantowana żółta kartka. Zupełnie niepotrzebnie Lewandowski to robił i tylko siebie może winić. Tym bardziej, że graliśmy przeciwko gospodarzom i sędziował "świeżak". Po co po co po co...? Conrad Ty widzialeś gdzie była piłka a gdzie Lewandowski z rywalem ? Ogladnij powtórki a potem pisz... do Conrada i ____On: chciec to moc, jakby tam nawet cala Polska drużyna kwiatki zbierala w polu karnym to sedzia i tak dopatrzylby sie faulu
|
Do góry
|
|
|
|
#2415482 - 13/06/2008 07:01
[Re: nivet]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Ja wbrew temu co mówicie zgadzam sie z CONRADEM, po co LEWANDOWSKI zaciskał dłn na koszulce Austriaka...móg uniesc łapy do gory i blokować go ciałem.... Dokładnie, jak się kogoś ciągnie za koszulkę w polu karnym to nie można narzekać jak sędzia podyktuje karnego. Bo w każdym innym miejscu na boisku jest faul i gwarantowana żółta kartka. Zupełnie niepotrzebnie Lewandowski to robił i tylko siebie może winić. Tym bardziej, że graliśmy przeciwko gospodarzom i sędziował "świeżak". Po co po co po co...? Conrad Ty widzialeś gdzie była piłka a gdzie Lewandowski z rywalem ? Ogladnij powtórki a potem pisz... Odkąd lokalizacja piłki decyduje o tym czy ktoś targał kogoś za koszulkę czy nie? Każdy wiedział co nas czeka... mecz z gospodarzami... sędzia amator... i co z tego wynikło? Nic, bo nasz pajac zdecydował się chwytać Austriaka za koszulkę w polu karnym. Sędzia za nic nie dał karnego, dał za coś... aczkolwiek małego. A te małe przewinienie to czysta głupota i amatorka naszego zawodnika w ostatniej minucie meczu... kretyn totalny i tyle.
|
Do góry
|
|
|
|
#2415496 - 13/06/2008 07:09
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2006
|
Ja wbrew temu co mówicie zgadzam sie z CONRADEM, po co LEWANDOWSKI zaciskał dłn na koszulce Austriaka...móg uniesc łapy do gory i blokować go ciałem.... Dokładnie, jak się kogoś ciągnie za koszulkę w polu karnym to nie można narzekać jak sędzia podyktuje karnego. Bo w każdym innym miejscu na boisku jest faul i gwarantowana żółta kartka. Zupełnie niepotrzebnie Lewandowski to robił i tylko siebie może winić. Tym bardziej, że graliśmy przeciwko gospodarzom i sędziował "świeżak". Po co po co po co...? Conrad Ty widzialeś gdzie była piłka a gdzie Lewandowski z rywalem ? Ogladnij powtórki a potem pisz... Odkąd lokalizacja piłki decyduje o tym czy ktoś targał kogoś za koszulkę czy nie? Każdy wiedział co nas czeka... mecz z gospodarzami... sędzia amator... i co z tego wynikło? Nic, bo nasz pajac zdecydował się chwytać Austriaka za koszulkę w polu karnym. Sędzia za nic nie dał karnego, dał za coś... aczkolwiek małego. A te małe przewinienie to czysta głupota i amatorka naszego zawodnika w ostatniej minucie meczu... kretyn totalny i tyle. Targać a dotknąć to dwie różne rzeczy, a lokalizacja piłki uważasz że nie ma wpływu na ocene sytuacji na boisku ? Jeśli kiedykolwiek kopałbyś chociaż piłkę to wiedziałbyś jakie szanse dojścia do piłki mial rywal Lewandowskiego w tym starciu.
|
Do góry
|
|
|
|
#2415497 - 13/06/2008 07:09
[Re: Conrad]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/01/2005
|
Do zenka z kulu: Własnie dlatego nie przyłączyłem sie do grupy zadowolonych z losowania grup na EURO 2008...Nie ma nic gorszego niż grać w grupie z gospodarzami, szczegolnie jezeli obie ekipy prezentuja podobny poziom...Gospodarzom jak widać nie tylko ściany pomagają... Tak czy siak bukmacherzy na livie troszke zarobili...Austriacy się cieszą a nas poprostu wyru...bez masła Panowie, chyba my komus do tych ćwiercfinałów nie pasowaliśmy. Mysle ze łudzenie sie nadal szansami na awans to juz lekka przesada...
|
Do góry
|
|
|
|
#2415518 - 13/06/2008 07:16
[Re: zenek_z_kulu]
|
addict
Meldunek: 16/12/2003
|
Skoro pilke ostatni odbil obronca Austrii to dlaczego mowicie ze byl spalony ??? Byl rykoszet obroncy Austri i to on ostatni odbil pilke wiec chyba nie bylo spalonego w momencie strzalu ?? Co o tym sadzicie ???
|
Do góry
|
|
|
|
#2415519 - 13/06/2008 07:17
[Re: manfred78]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/12/2006
|
a wg hiszpanow bramka Rogera prawidlowa byla? jakoś nie zauważyłem , żeby Austriacy protestowali po strzelonej bramce Polaków
|
Do góry
|
|
|
|
#2415520 - 13/06/2008 07:17
[Re: manfred78]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
a wg hiszpanow bramka Rogera prawidlowa byla? tak, dokładnie tak samo prawidłowa jak Podolskiego
|
Do góry
|
|
|
|
|
|