#2396169 - 04/06/2008 23:25
Re: Geje i lesbijki.
[Re: mura]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/10/2003
|
Mnie akurat w czasie pobytu w UK drażniło wiele rzeczy, a najbardziej chyba wszechobecny bród i rozwydrzone nastolatki, natomiast geje ani lesbijki nie zrobiły mi nic złego. I wcale po ulicach nie chodzą obściskujący się homoseksualiści, jak się niektórym wydaje. Jedyni faceci, których widziałem, żeby chodzili za rękę, to byli muzeumanie, ale u nich to normalne i nie oznacza to że są odmniennej orientacji seksualnej. czyli jak? gejów nie rozpoznasz na ulicy bo za rękę nie chodzą ale denerwowały cie bród i rozwydrzone nastolatki wśród których nie było ciot? skad wiesz? Czytać ze zrozumieniem kolega umie? Niektórzy przedstawiją taki obraz UK jakoby sami geje tam po ulicach chodzili, całowali się, obściskiwali itd. Ja tego nei zauważyłem, a trochę czasu tam spędziłem. Nie dziele ludzi na hetero i homoseksualistów, tylko na ludzi mądrych i głupich, życzliwych i nieżyczliwych itd. Orientacja seksualna nie ma tu nic do rzeczy.
|
Do góry
|
|
|
|
#2396218 - 04/06/2008 23:39
[Re: ozzy123]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
[quote=ozzy123
Czytać ze zrozumieniem kolega umie? Niektórzy przedstawiją taki obraz UK jakoby sami geje tam po ulicach chodzili, całowali się, obściskiwali itd. Ja tego nei zauważyłem, a trochę czasu tam spędziłem. Nie dziele ludzi na hetero i homoseksualistów, tylko na ludzi mądrych i głupich, życzliwych i nieżyczliwych itd. Orientacja seksualna nie ma tu nic do rzeczy. [/quote]
a ja byłem troche czasu w Londynie i widziałem pełno chorych psychicznie mężczyzn trzymających się za ręce i całujących na ulicach
i co, kto ma racje? nieważne czy ty widziałeś czy nie albo ile takich osób widziałem ja, nieważne też czy dzielisz ludzi na takich a siakich, ja m.in. dzielę na wygranych i przegranych i każda ciota jest dla mnie w tej drugiej grupie
i co z tego, skoro fakty są takie że geje są i jest ich coraz więcej, a ja potrafię się do tego ustosunkować: nie toleruję, nie popieram, gardzę, a jeśli ma być dyskusja na temat jakichkowliek oficjalnych związków czy dzieci to brak mi słów po prostu, jak tępym trzeba być człowiekiem by na takie coś zezwalać.
|
Do góry
|
|
|
|
#2396233 - 04/06/2008 23:43
[Re: mura]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/10/2003
|
[quote=ozzy123
Czytać ze zrozumieniem kolega umie? Niektórzy przedstawiją taki obraz UK jakoby sami geje tam po ulicach chodzili, całowali się, obściskiwali itd. Ja tego nei zauważyłem, a trochę czasu tam spędziłem. Nie dziele ludzi na hetero i homoseksualistów, tylko na ludzi mądrych i głupich, życzliwych i nieżyczliwych itd. Orientacja seksualna nie ma tu nic do rzeczy. a ja byłem troche czasu w Londynie i widziałem pełno chorych psychicznie mężczyzn trzymających się za ręce i całujących na ulicach i co, kto ma racje? nieważne czy ty widziałeś czy nie albo ile takich osób widziałem ja, nieważne też czy dzielisz ludzi na takich a siakich, ja m.in. dzielę na wygranych i przegranych i każda ciota jest dla mnie w tej drugiej grupie i co z tego, skoro fakty są takie że geje są i jest ich coraz więcej, a ja potrafię się do tego ustosunkować: nie toleruję, nie popieram, gardzę, a jeśli ma być dyskusja na temat jakichkowliek oficjalnych związków czy dzieci to brak mi słów po prostu, jak tępym trzeba być człowiekiem by na takie coś zezwalać. [/quote] Dyskusja z Tobą ( zwrotny grzecznościowe wypadałoby pisać z dużej litery ) jest poniżej mojej godności, więc uważam ją za zakończoną.
|
Do góry
|
|
|
|
#2396280 - 04/06/2008 23:56
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2396739 - 05/06/2008 02:33
[Re: dimes]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/11/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2396819 - 05/06/2008 02:49
[Re: tyson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/05/2007
|
poczytajcie sobie jak skończył Pierwszy Pedał III-Rzeszy Ernst Rohm - przywódca Sturmabteilung w 1934 roku  akurat Rohm to ciekawa sprawa, był pedałem i sie z tym nawet obnosił, a został zabity bo byl konkurencja dla Adiego a nie z powodu swojego gejostwa z niego była taka konkurencja jak z matusiaka napastnik :> ale generalnie wtedy w Wiessen Rohm wpadl - tak czy tak poza zdradą Reichswehery upubliczniono wtedy do końca jego pedalstwo
|
Do góry
|
|
|
|
#2396853 - 05/06/2008 02:58
[Re: az3ta]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
powybijac sk.... i tyle, niedaleko mnei 2 ch prowadzi sklep, I TERAZ PYTANIE CZY ONI NORMALNEI NIE POTRAFIą POWIEDZIEć "SLUCHAM" Pewnie znają powiedzonko: "Nie mów słucham bo Cię wy**cham"  Zajebisty temat. Zaraz się zawiąże koło Młodzieży Wszechpolskiej Oddział Mecz.pl 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|