Strona 12 z 12 < 1 2 ... 10 11 12
Opcje tematu
#2384842 - 31/05/2008 00:42 Re: Bet-at-home - zaczynają sie oszustwa [Re: andrzejek_84]
qbasmuggy Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/03/2003
"Po przystąpieniu do akcji bonusowej w danym okresie trwania akcji nie ma możliwości zlecenia wypłaty (do 8 czerwca 2008 godz. 24:00)."

ten punkt regulaminu jest niezbyt szczesliwie sformulowany, ale potwierdza ich wersje

Do góry
Bonus: Unibet
#2384894 - 31/05/2008 00:57 Re: Bet-at-home - zaczynają sie oszustwa [Re: andrzejek_84]
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/06/2003
Andrzejek w porządku. Wystarczy zawrzeć w regulaminie odpowiedni zapis , i nie mógłbym mieć najmniejszych pretensji. Ot jest regulamin, nie Ja go ustalałem- Ja sie do niego stosuje, wypadałoby żeby buk też .
Pies ich trącał. Konto w Bet-at-home mam od kilku lat. Grałem moze nie często , ale co jakiś czas zdażało mi sie postawić. Przed częstszym graniem powstrzymywało mnie to że miałem konto Bet-at-home w złotówkach, zaś całą resztę w EUro i nie chciało mi sie przeliczać. Z 2 miesiące temu w końcu sie zmobilizowałem otworzyłem konto w Euro, zamknołem stare złotówkowe. Oczywiście dla polskiego suportu operacja zmiany waluty była początkowo nie do zrealizowania, prawie mission impossible. Dopiero gdy oznajmiłem że u innych bukmacherów to żaden kłopot, i w związku z tym odpuszcze sobie ich usługi, łaskawie zaakceptowali mój pomysł z otwarciem nowego konta i zamknięciem starego. I tu jest chyba główny kłopot - nieuczynny i leniwy support. Tak naprawdę to system blokuje mi wprowadzenie kodu. Pracownik supportu mógłby to zrobić manualnie, wszak regulamin jest po mojej stronie. Niestety to wymagałoby od niego trochę zachodu, byc 2 czy 3 telefonów do kogoś ważniejszego. Ale po co jak wygodniej jest wklejać gotowe formułki z worda?
Ale wracając do sytuacji, po otworzeniu konta w euro początkowo nie wpłaciłem depozytu. Po jakims czasie zaczełem otrzymywać od Bet-at-home spamopodobne maile w stylu- Halo, nie wpłacił pan jeszcze na swoje nowe konto, bla bla bla zachęcamy, przypominamy itd. W końcu dla świetego spokoju coś tam wpłaciłem, coś tam zagrałem, niedużo 2 czy 3 zakłady.

No cóz skończy sie pewnie na tym że bonusu nie dostane, gre w Bet-at-home sobie daruje - po co sie zakładac z oszustami.

ps. Nurtują mnie 2 pytania. Pierwsze czy w związku z zaistaniałymi faktami zostanie zmieniony regulamin? Osobiście nie sądze, pracownikowi supportu pewnie nawet nie chce tego zgłosić wyżej. Drugie- czemu skoro wpłaty MB są wykluczone z promocji, robi sie takie halo z powodu wypłaty MB. Ot taka drobna niekonsekwencja

Do góry
#2384924 - 31/05/2008 01:05 Re: Bet-at-home - zaczynają sie oszustwa [Re: gryzonko]
Qcz Offline
old hand

Meldunek: 07/11/2002
z calym szacunkiem, ale nie masz racji gryzonko. ZAWSZE jest tak,ze jak buk robi reload bonus dla starych graczy w trakcie trwania promo nie mozna zlecac wyplaty i wpacac. Przeciez kazdy by wyplacal co ma na koncie i wplacal ponownie \:D Sam przyznajesz, ze wyplacales na mb "by nie dublowac srodkow w Bet-at-home" czyli nie chciales miec tam nadwyzek, by nie blokowac sie zanim zrobisz 5k obrotu...To Ty chciales ich lekko wydymac...ale nie dali sie....

Do góry
#2384961 - 31/05/2008 01:20 Re: Bet-at-home - zaczynają sie oszustwa [Re: Qcz]
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Q & Q - wszystko co nie jest zabronione jest dozwolone. Wspomniany punkt regulaminu ewidentnie dotyczy że po przystąpieniu do bonusu wypłatą należy sie wstrzymać do 8 czerwca.
Jeśli chodzi o wypłatę wybrałem opcję korzystniejszą dla mnie (tak mi sie przynajmniej wydawało \:\( ) , jednocześnie zgodną z regulaminem promocji. Gdyby tej przecudownej firmie zależało na klientach, to spokojnie moglibyśmy sie dogadac że kwotę wypłaty wpłacam za 5 minut z powrotem przez moneybookers. I rachunek sie zgadza, wszyscy zą zadowoleni. Niestety takie rozwiazanie nie mieści sie w inicjatywie pracowników supportu.

Do góry
#2385014 - 31/05/2008 01:33 Re: Bet-at-home - zaczynają sie oszustwa [Re: gryzonko]
_gracz_ Offline
stranger

Meldunek: 18/01/2008
Po prostu są pewne procedury , które pracownicy muszę przestrzegać

Do góry
#2385088 - 31/05/2008 01:48 Re: Bet-at-home - zaczynają sie oszustwa [Re: _gracz_]
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: _gracz_
Po prostu są pewne procedury , które pracownicy muszę przestrzegać

W tej branży? Poczytaj sobie o procedurach 10betu \:D

Do góry
Strona 12 z 12 < 1 2 ... 10 11 12

Moderator:  rafal08