Andrzejek w porządku. Wystarczy zawrzeć w regulaminie odpowiedni zapis , i nie mógłbym mieć najmniejszych pretensji. Ot jest regulamin, nie Ja go ustalałem- Ja sie do niego stosuje, wypadałoby żeby buk też .
Pies ich trącał. Konto w
Bet-at-home mam od kilku lat. Grałem moze nie często , ale co jakiś czas zdażało mi sie postawić. Przed częstszym graniem powstrzymywało mnie to że miałem konto
Bet-at-home w złotówkach, zaś całą resztę w EUro i nie chciało mi sie przeliczać. Z 2 miesiące temu w końcu sie zmobilizowałem otworzyłem konto w Euro, zamknołem stare złotówkowe. Oczywiście dla polskiego suportu operacja zmiany waluty była początkowo nie do zrealizowania, prawie mission impossible. Dopiero gdy oznajmiłem że u innych bukmacherów to żaden kłopot, i w związku z tym odpuszcze sobie ich usługi, łaskawie zaakceptowali mój pomysł z otwarciem nowego konta i zamknięciem starego. I tu jest chyba główny kłopot - nieuczynny i leniwy support. Tak naprawdę to system blokuje mi wprowadzenie kodu. Pracownik supportu mógłby to zrobić manualnie, wszak regulamin jest po mojej stronie. Niestety to wymagałoby od niego trochę zachodu, byc 2 czy 3 telefonów do kogoś ważniejszego. Ale po co jak wygodniej jest wklejać gotowe formułki z worda?
Ale wracając do sytuacji, po otworzeniu konta w euro początkowo nie wpłaciłem depozytu. Po jakims czasie zaczełem otrzymywać od
Bet-at-home spamopodobne maile w stylu- Halo, nie wpłacił pan jeszcze na swoje nowe konto, bla bla bla zachęcamy, przypominamy itd. W końcu dla świetego spokoju coś tam wpłaciłem, coś tam zagrałem, niedużo 2 czy 3 zakłady.
No cóz skończy sie pewnie na tym że bonusu nie dostane, gre w
Bet-at-home sobie daruje - po co sie zakładac z oszustami.
ps. Nurtują mnie 2 pytania. Pierwsze czy w związku z zaistaniałymi faktami zostanie zmieniony regulamin? Osobiście nie sądze, pracownikowi supportu pewnie nawet nie chce tego zgłosić wyżej. Drugie- czemu skoro wpłaty MB są wykluczone z promocji, robi sie takie halo z powodu wypłaty MB. Ot taka drobna niekonsekwencja