Niestety B-A-H dosyć szybko zaczął kręcić z promocją. Mi bonusu nie przyznano, argumentując to tym że w poniedziałek zrealizowałem wypłatę moneybookers. Wczoraj wpłacilem za pomoca karty 200 euro. Kodu promocji niestety nie mogę zrealizować, pojawia sie komunikat
W przypadku brania udziału w akcji bonusowej wypłata nie może zostać zlecona!Polski support twierdzi że bonusu nie dostanę i tyle. Oczywiście nie ma o tym żadnego zapisu w regulaminie. Jest za to taki zapis.
# Po przystąpieniu do akcji bonusowej w danym okresie trwania akcji nie ma możliwośći zlecenia wypłaty (do 8 czerwca 2008 godz. 24:00). Jak wół podana jest informacja że wypłaty nie mozna zlecić
po przystąpieniu do akcji bonusowej
Zdecydowanie nie polecam rozmowy z polskim supportem. Wklejanie gotowych formułek, brak odpowiedzi na pytania,i na koniec kolega/ koleżanka po prostu sie rozłączył - widać rozmowa zaczeła go nużyć.
[URL=www.fotosik.pl]
[/URL]
Rozumiem żebym nie dostał bonusu przez swoje niedopatrzenie. Egzekwowanie wymagań niezawartch w regulaminie, to fakt nienajlepiej świadczący o bukmacherze.
Drobne cwaniaczki, ot cała moja opinia o wspomnianej firmie.